Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji batukai

QUOTE(sssssss @ 2008 12 01, 17:20)
Ačiū už atsakymą.

O kaip normaliai tos baletkės vadinasi? smile.gif Nežinau, kaip ieškot smile.gif

O kokio dydžio batukų reiktų 9 mėn., ar reik konkrečiai pėdutę matuot?

Dabar tingiu ieskot, bet pas kazkuria, parduodancia avalyne vaikams (svarbiuose), tikrai buvo paaiskinimas kaip rinktis batukus. Pedute reikia matuoti pastacius ir gerai prispaudus (vaikstanciam vaikui vakare po ilgesnio pavaiksciojimo). Batai turetu buti iki 1cm ilgesni. Turekit omeny, kad kojyte greitai auga. Per menesi gali pasikeisti nuo 1mm iki 1cm ir augimas nera reguliarus. Ar tikrai reikia tu batuku jau dabar?
Atsakyti
Kazkoks ispustas didelis reklaminis burbulas su tais ortopediniais batais doh.gif
As kai prisiskaitau reklamu apie visokius ortopedinius reikalavimus ir supinatorius, tai pradedu mastyt - kaip as uzaugau ne sleivapede: budama maza nesiodavau savo pusseseres isaugtinius batus, mano sese - mano isaugtinius batus ir dabar turim grazias dailias pedutes!!! ax.gif
Kol mano vaikas nevaiksciojo, isvis jokiu batuku neaaudavau, na nebent medziaginukus - kojinyciu tipo. Dabar kai vaiksto, tai po namus jam leidziu lakstyti tik su kojinemis ar mokasinais minkstos odos paduku, kad kojyte laisvai lankstytusi ir formuotusi. Ortopediniu batu tikrai nepirksiu, na nebent jei daktare primigtynai lieps, itarusi kad mano vaikas blogais stato pedutes... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(giedraskiedra @ 2008 12 04, 15:18)
Kazkoks ispustas didelis reklaminis burbulas su tais ortopediniais batais  doh.gif 

As kazkur citavau vienos mamos nuorodas, kad supinatoriai gali pakenkti. Saviskiui basutes namuose aviau nuo metu (kol isaugo). Paprastas, aukstu uzkulniu, kadangi koja krypo ties ciurna. Po to viskas normalizavosi ir visada namuose lakste apautas kojinemis.
Atsakyti
Gal kas žinote kur Kaune galima pasiziūrėti Naturino batukus?
Atsakyti
as visda tik Bartek avalyne perku
Atsakyti
Sveiko mamytes,gal kas pirkote savo maziukams see kai run firmos batukus,gal galit pakomentuot,del dydziu,ar atitinka ortopedinius reikalavimus?aciu
Atsakyti
Aš svarstau, ką daryti dėl pirmųjų batukų g.gif
Dukrytei dabar 6 mėn., artėja pavasario sezonas, lyg ir kažkokių batukų reikėtų, bet vaikšioti ji dar tikrai nesiruošia biggrin.gif
Kombinzonas buvo gerai, kol kojos trumpesnės buvo, o dabar ištyso, tai pėdos lieka išsikišusios iš jo blush2.gif Ką daryti? Batukus pirkti? Juk vien su kojinėm sušals?
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2009 02 24, 17:17)
Aš svarstau, ką daryti dėl pirmųjų batukų  g.gif
Dukrytei dabar 6 mėn., artėja pavasario sezonas, lyg ir kažkokių batukų reikėtų, bet vaikšioti ji dar tikrai nesiruošia  biggrin.gif 
Kombinzonas buvo gerai, kol kojos trumpesnės buvo, o dabar ištyso, tai pėdos lieka išsikišusios iš jo  blush2.gif  Ką daryti? Batukus pirkti? Juk vien su kojinėm sušals?

As tai siulyciau, kol dar nevaiksto, tai isigyti medziaginius batukus (pvz.: odiniai, viduj kailiukas) . O kai jau bandys vaikscioti, tada galvoti apie rimtesnius batukus. Nes visgi tu batuku neilgam reikia, tad kol nevaiksto, tai bus be reikalo ismesti pinigeliai. O kai vaikscios, tai tada labai svarbu, kad batukai butu geri, kokybiski ir atitinkantys ortopedinius reikalavimus.
Bent jau mes namie nesiojam Bartec basutes, o i lauka kol kas medziaginius batukus dedam, nes lauke dar nevaikstom ax.gif
Atsakyti
Visoms mamoms pritariu kad bartek batukai puikūs, pirmas dalykas jie atitinka visus standartus, antra jie labai lengvi ir patogūs.tačiau aš savo sūneliui kažkurį laiką uždedu batukus po kambarį, kitą dienos dalį leidžiu pavaikščioti tik su kojinėm.
Atsakyti
Aš esu prieš Bartek. Esu mačiusi kaip atrodo jų alia kietas užkulnis po vieno vaiko nešiojimo, jokių ortopedinių reikalavimų juose nematau išskyrus tik tai, kad iš natūralios odos.
Atsakyti
QUOTE(miegaliukas @ 2009 03 02, 23:36)
Visoms mamoms pritariu kad bartek batukai puikūs, pirmas dalykas jie atitinka visus standartus, antra jie labai lengvi ir patogūs.tačiau aš savo sūneliui kažkurį laiką uždedu batukus po kambarį, kitą dienos dalį leidžiu pavaikščioti tik su kojinėm.

Aš tikrai nepritariu schmoll.gif Bartek sunkoki, o kainos ir kokybės santykis toli gražu netitinka schmoll.gif Bartek batukai gražus tik tol kol jų nenešioji, po kelių išsėjų visas grožis dingsta nebesugrąžinamai doh.gif

Pirmiems žingsniukams žengti vaikučiams patogiausia su basutėmis arba atvirais sandaliukais thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(shine @ 2009 01 02, 18:08)
Gal kas žinote kur Kaune galima pasiziūrėti Naturino batukus?

Kaune nėra schmoll.gif Vietintelė parduotuvė prekiaujanti Naturino avalyne yra Vilniuj Akropoly- Tindi Rindi smile.gif
Arba prašom užsukti į mano internetinę parduotuvėlę mirksiukas.gif Joje tikrai rasit Naturino ir kt. firmų avalynės drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir as pritariu kad bartek avalyne nekokibiska, ja geriau uz tokia kaina nusipirkti batukus is uzsienio kad ir is usa ar uk. bent jau kokybe garantuota.
mes nesiojam clarks batukus po namus, o ir po kojinyciu leidziu pavaiksciot o kad neslystu uzmaunu mokasinus.
Atsakyti