Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji batukai

Na , o musu pirmieji batukai- buvo basutes, atitinkancios ortopedinius reikalavimus su aukstu uzkulniu, nes mokemes vaikscioti ziema, tai namie tikrai nesinorejo kitokiu batuku, kad kojytes bereikalo neprakaituotu!
Mus konsultavusi ortopede, patikino, kad tikrai nereikalinga avalyne su pado islinkimais, nes buvo atlikti tyrimai, kuriu metu nustatyta, kad ploksciapedystei neturi itakos tai, ar vaikutis pirmuosius zingsnius zenge basas ar su batukais, su iskilimu!
bet kiekviena mamyte tikrai zino, kas jos vaikuciui geriausia! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2009 03 10, 16:03)
pritariu tau, Komisas, kiekviena stengiamės dėl savo vaiko  mirksiukas.gif

QUOTE(traskutek @ 2009 03 10, 16:29)
bet kiekviena mamyte tikrai zino, kas jos vaikuciui geriausia! mirksiukas.gif

Na nesutikciau, kad mama visada zino, kas geriausia jos vaikui. Jus bandot - viena karta gaunasi geriau, kita -blogiau. Jeigu jau mamos taip zinotu ir jaustu, ko reikia vaikams, tai tada nebutu nei serganciu vaiku, nei kalejimuose sedinciu.
Todel vien tik mamos nuomone pasikliauti nevertetu, juk ne veltui ieskom, domimes ivairia informacija, bandom kas tinka, kas netinka vaikui.
Tad ir su batukais tas pats, juk pati mama nesumaste, kad jos vaikui reikia batuku su auksta ir tvirta uzkulne, ar su supinatorium ir pan. Manau, pries kazka darant reikia visada pasitarti su kompetentingais zmonem, pasidometi paciai, o tik tada kazka daryti, kad nepakenkti vaikeliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 10, 19:44)
Na nesutikciau, kad mama visada zino, kas geriausia jos vaikui. Jus bandot - viena karta gaunasi geriau, kita -blogiau. Jeigu jau mamos taip zinotu ir jaustu, ko reikia vaikams, tai tada nebutu nei serganciu vaiku, nei kalejimuose sedinciu.
Todel vien tik mamos nuomone pasikliauti nevertetu, juk ne veltui ieskom, domimes ivairia informacija, bandom kas tinka, kas netinka vaikui.
Tad ir su batukais tas pats, juk pati mama nesumaste, kad jos vaikui reikia batuku su auksta ir tvirta uzkulne, ar su supinatorium ir pan. Manau, pries kazka darant reikia visada pasitarti su kompetentingais zmonem, pasidometi paciai, o tik tada kazka daryti, kad nepakenkti vaikeliui smile.gif

nesutinku su Jusu nuomone schmoll.gif Tai Jus norit pasakyti kad Komisas tyciai vaikuciam move tuos kedukus, nepasiskaicius ir nepasitarus?
man nuomone sisidare visai kitokia, manau mama zinojo ka avi jos vaikuciai ir jai rase kad pedutes sveikos vadinas tie kedukai nebuvo blogi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2009 03 11, 11:23)
nesutinku su Jusu nuomone schmoll.gif  Tai Jus norit pasakyti kad Komisas tyciai vaikuciam move tuos kedukus, nepasiskaicius ir nepasitarus?
man nuomone sisidare visai kitokia, manau mama zinojo ka avi jos vaikuciai ir jai rase kad pedutes sveikos vadinas tie kedukai nebuvo blogi  4u.gif

As ne butent Komisui tai taikiau, o bendrai. O kas liecia tuos kedukus, tai mes nezinom kokie jie ten buvo, koks modelis. Be to, gi nesakoma, kad vaikas nesiojantis kedukus butinai tures bedu su kojytem, ir nekitaip. Tiesiog siuo atveju viskas gerai baigesi, ir tiek. Bet galejo ir kitaip atsitikti.
Tad nemanau, kad mama uzdedama vienus ar kitus batukus jau iskart jaucia kaip bus toliau su tom kojytem g.gif
Atsakyti
Mano mažius pardėjo vaikšioti žiemą, todėl ieškojom basučių, vaikštioti po namus. Sausio mėn. pasirinkimas buvo nedidelis, vaiko keltis aukšta, todėl tiko tik atviros basutės su lipdukais. Geriausia variantą radau Bartek, mokėjau 129 Lt.
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 11, 13:30)
As ne butent Komisui tai taikiau, o bendrai. O kas liecia tuos kedukus, tai mes nezinom kokie jie ten buvo, koks modelis. Be to, gi nesakoma, kad vaikas nesiojantis kedukus butinai tures bedu su kojytem, ir nekitaip. Tiesiog siuo atveju viskas gerai baigesi, ir tiek. Bet galejo ir kitaip atsitikti.
Tad nemanau, kad mama uzdedama vienus ar kitus batukus jau iskart jaucia kaip bus toliau su tom kojytem  g.gif

aa tada pritariu jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 10, 18:44)

aš sutinku, kad reikia dometis, tad ir pasakiau, kad kiekviena stengiames del savo vaiko. manau, kad nei viena žinodamos, kad batukai yra blogi nedėtume savo vaikui 4u.gif juk į kalėjimus irgi mamos nemokina kaip patekti smile.gif (bet čia manau jau kita tema)
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2009 03 12, 11:17)
aš sutinku, kad reikia dometis, tad ir pasakiau, kad kiekviena stengiames del savo vaiko. manau, kad nei viena žinodamos, kad batukai yra blogi nedėtume savo vaikui  4u.gif juk į kalėjimus irgi mamos nemokina kaip patekti  smile.gif (bet čia manau jau kita tema)

Na, jeigu kalbant apie batukus, tai gal kas man papasakos, kuo geri kedukai pirmiesiems zingsniams? Kuo remiantis nusprendziama butent tokius batukus deti vaikeliui? Nes kiek teko dometis, tai niekur negirdejau apie keduku nauda kojytems...

Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 12, 11:10)
Na, jeigu kalbant apie batukus, tai gal kas man papasakos, kuo geri kedukai pirmiesiems zingsniams? Kuo remiantis nusprendziama butent tokius batukus deti vaikeliui? Nes kiek teko dometis, tai niekur negirdejau apie keduku nauda kojytems...

na matau, kad nori tiesiog prie manęs pasikabinėti smile.gif.
ar radai kur nors parašyta mano, kad pirmi batukai turi būti kedukai. Kad Komisas parašė, jog jos vaikas nešiojo kedukus ir nieko neatsitiko puiku. kedukų irgi būna visokių, pvz mano sūnus nešioja tokius kurie turi visus reikalavimus ko reikia ortopediniam batukui. Taip, kad aš kategoriškai negaliu kedukų nubraukti tuo labiau, kad nei viena nematėme kokie tie kedukai šiuo atveju Komiso vaiko.
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2009 03 12, 13:20)
na matau, kad nori tiesiog prie manęs pasikabinėti  smile.gif.
ar radai kur nors parašyta mano, kad pirmi batukai turi būti kedukai. Kad Komisas parašė, jog jos vaikas nešiojo kedukus ir nieko neatsitiko puiku. kedukų irgi būna visokių, pvz mano sūnus nešioja tokius kurie turi visus reikalavimus ko reikia ortopediniam batukui. Taip, kad aš kategoriškai negaliu kedukų nubraukti tuo labiau, kad nei viena nematėme kokie tie kedukai šiuo atveju Komiso vaiko.

Tikrai niekas nenori butent prie jusu prisikabinti. Nesuprantu, kodel jus mano zinute pritaiket butent sau ar Komisui. Nesikarsciuokite jus taip mirksiukas.gif

As kreipiausi i visas, gal kas zino tikslesnes info apie keduku nauda ir galima nenauda. Kokie jie turetu buti, kad nepadaryti zalos vaiko kojytems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 12 kovo 2009 - 17:06
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 07 06, 10:14)
mes nusipirkom gucio batukus mazylio ratuose, mokejom 109 lt. grazus, faini, bet vaikas dar nevaiksto musu laugh.gif ropot su jais neropoja nes nepatogu.

vieninteliai batukai kurie man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Labas vakaras mano vardas Valentina turiu suneli jam 8 menesai noriu jam uzsakiti 74-80 pavasarini NEsalta 5 numeris kaip susisiekti ACIU rolleyes.gif
Atsakyti