Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji batukai

QUOTE(hanifa @ 2009 09 23, 22:23)
As savo vaikui nupirkau CUCIO batukus kada jam buva 10 men.,kada mes apmovem jam tuos batukus jis atsistojo ir perejo vienas pats per kambari ir nuo to laiko pradejo vaiksioti. Dabar jam11 men. ir jam labai tie batukai patinka, dziaugiuos kad neapsirikau nupirkti vaikui pirmuosius jo batukus.

kur pirkote?kiek kainavo?
Atsakyti
Gal galite patarti, esu visai naujoke blush2.gif Turiu 9 men sunu, jau pats stovi, isikibes vaiksto, arteja rudduo/ziema ar verta pirkti batukus?Ar uztenka tik kokiu siltuciu medziaginiu g.gif Gal kuri turite panasaus ar gimusi ziema berniuka smile.gif pasidalinkite patirtimi 4u.gif Labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiututeLopetyte @ 2009 09 24, 17:22)
Gal galite patarti, esu visai naujoke  blush2.gif  Turiu 9 men sunu, jau pats stovi, isikibes vaiksto, arteja rudduo/ziema ar verta pirkti batukus?Ar uztenka tik kokiu siltuciu medziaginiu g.gif  Gal kuri turite panasaus ar gimusi ziema berniuka smile.gif pasidalinkite patirtimi  4u.gif Labai aciu mirksiukas.gif

tai va as irgi visur gaudau patarimus,mano mergaite panasiai irgi jau vaiksto,tai drauges,giminaites,patare nepirkti sunkiu batu sako uzteks tu medziaginiu su vilnone kojine,tai pussesere atveze tokius visai paprastucius,manau uzteks,nes jau buvau sutarus pirkti BARKEK
Atsakyti
Gal galite patarti, esu visai naujoke  blush2.gif  Turiu 9 men sunu, jau pats stovi, isikibes vaiksto, arteja rudduo/ziema ar verta pirkti batukus?Ar uztenka tik kokiu siltuciu medziaginiu g.gif  Gal kuri turite panasaus ar gimusi ziema berniuka smile.gif pasidalinkite patirtimi  4u.gif Labai aciu mirksiukas.gif

Siaip tai kol pats nevaiksto noriai, nebutinai tuos batukus 'vaiksciojantiems' pirkti, mano manymu ... Maniskis jau vaiksto pats, bet lauke tai dar nenori eiti, na kavinej kokioj patepena, bet negausiai. Taigi jei dra tik stovi... Na nezinau. Nebent del ramybes mamai, tai galima biggrin.gif 4u.gif

O del to KOKIUS batukus pirkti. Tai as kreipiau demesi i tai, akd butu lengvi, minksti, LANKSCIU padu ir vidus isformuotas pedutei ax.gif

Mano pasirinkta avalyne (PATYS PIRMIEJI - 'ROBEEZ', kuriais esu be galo patenkinta, nes turi labai lankstu paduka ir minkstos odeles thumbup.gif ). Kokybes atzvilgiu man labai patinka ('robeez' kas be ko!) vaikiski clarcs, ecco, timberland 4u.gif
Atsakyti

Mes gimėm panašiu metu, tik metais anksčiau smile.gif Pirkom vaikui žiemai batukus, juo labiau, kad šaltasis periodas Lietuvoje trunka ne 3 mėnesius, o ilgiau. Įsigijom žieminukus lapkričio mėnesį (prieš pirmą vaiko gimtadienį), o kovo mėnesį dar eidavom pasivaikščioti po apsnigtą pušyną.
Pirkti ar nepirkti žieminius batukus, priklauso dar nuo to, kiek laiko vaikas praleidžia lauke, nes gi yra mamų, kurių nei su bizūnu nepriversi išeiti į lauką pasivaikščioti su vaikučiu, nei su vežimėliu. Tokiu atveju, gal ir neapsimoka tų batų pirkti, užtektų ir medžiaginukų keliems kartams. Mes tai, kai "laukiniai" esam, todėl ir be batų išsiverst negalėjom biggrin.gif
Pirkdami pirmuosius batukus vaikui žiūrėjom, kad jie būtų lengvi, odiniai ir su natūraliu kailiu (nes mums nuo sintetinių medžiagų labai prakaituoja kojytė). Teko pakloti nemažai pinigėlių už tokius batus, bet peržiemojom šiltai ir patogiai - o tai yra svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal kam pasirodys si nuoroda naudinga http://www.shoesfork...co.uk/index.htm

Kas nebijot pirkti internetu ir turite paypal saskaita, rekomenduoju sita puslapiuka 4u.gif Cia gal pasirinkimas ir nera labai didelis, bet geru firmu batukus galima isigyti zymiai pigiau ax.gif cia pirkome ir savo pirmuosius batukus, kuriuos isbandysim sia ziema smile.gif
Atsakyti
nieko nebesuprantu... blush2.gif daug kas is jusu dziaugiates, kad minkstas batuku padas. o mums gydytoja atvirksciai sake - kad padukas turi buti tvirtesnis, nes su tais minstuciais vaikai vaiksto kaip basi. o reikia, kad tinkamai formuotu pedutes ir pan. del to ir vidpadis svarbus - kad pagal tuos ortopedinius reikalavimus butu......

mes darbar taip pat labai intensyviai ieskom zieminiu batuku (dukryte ka tik pradejo vaiksciot, tai ir lauke butu smagu pavaikstinet smile.gif ). tai issirinkom is tindi rindi NATURINO batukus. vidpadis atrodo neblogas, viduj vilnos pasiltinimas yra, nepraleidzia vandens, bet va padukas man atrodo kietokas. tai kazin cia gerai, ar blogai?? nes kaina batuku isties labai labai nemaza, tai nesinori apsirikti...... gal kas turit patirties su sia firma? ar patenkintos likot?
Atsakyti
Norejau paklausti 4u.gif Gal kas susidure su tokia problema kaip pedos prakaitavimas.Nupirkom bartek odinis padukas,kur lieciasi pedute.Tai kaip pavaiksto kelias valandas tai ir pedkelnes slapios ir tas padukas dregnas.Nezinau ka daryti,gal kokie spec padukai ar dar koks velnias yra?
Atsakyti

įdomu būtų kitų patirtis, nes pati suku galvą, kaip čia geriau padarius.Dukra jau stovi įsikibus, bet dar nevaikšto. ką jūs tokiems vaikams aunate namuose? su frotinėmis kojinėmis, kurios turi stabdžiukus šalta, su vilnonėmis - slidu. o be to, vilnonės niekaip ant kojų nesilaiko - smunka. o batukams gal dar per anksti?

Atsakyti
musu lelyte kaip tik pradejo stoveti iskarto dejom basutes su tvirta uzkulne smile.gif nezinau ar blogai darem ar gerai,bet vaikscioti pradejo 9 men ir 3savaites mirksiukas.gif manau kad nevelai
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2009 11 06, 17:13)
įdomu būtų kitų patirtis, nes pati suku galvą, kaip čia geriau padarius.Dukra jau stovi įsikibus, bet dar nevaikšto. ką jūs tokiems vaikams aunate namuose? su frotinėmis kojinėmis, kurios turi stabdžiukus šalta, su vilnonėmis - slidu. o be to, vilnonės niekaip ant kojų nesilaiko - smunka. o batukams gal dar per anksti?

musu mazoji tai ir ropojo, ir isikibusi vaikstinejo (o dabar jau ir pati viena vaikstineja) su kojinytemis su guminiais padukais (ne guminiais taskiukais, o visas padukas guma padengtas - tokiu maciau tik chicco paduotuveje panoramoje ir tindi rindi akropolyje. tos kojinytes tikrai neplonos, taigi bent jau musu mergytes kojytes buna siltos).

Papildyta:
QUOTE(Pasakaite30 @ 2009 11 06, 17:23)
musu lelyte kaip tik pradejo stoveti iskarto dejom basutes su tvirta uzkulne smile.gif nezinau ar blogai darem ar gerai,bet vaikscioti pradejo 9 men ir 3savaites mirksiukas.gif manau kad  nevelai

nemanau, kad vaiksciojimo pradzia yra susijusi su tuo, ka vaikas avi namuose - kojinytes, batukus, tapkutes ar isvis basas laksto...... 4u.gif manau, kad tai daugiau priklauso nuo pacio vaiko, jo vystymosi, gal ir paveldejimas turi itakos.... na o ar namuose reikia auti batukus, manau visad bus skirtingos nuomones - vieni sako, kad taip, nes tada pedute vystosi taisyklingai, kiti kad ne, nes vaiko kojyte geriausiai vystosi tada, kai yra nesuvarzyta...
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2009 11 06, 17:13)

Mano vaikui tai visai tinka ir patinka namie nesioti frotines kojinytes su odiniu padu, t.y. mokasinai thumbup.gif Tokiu galima rasti ir parduotuvese, ir turguje, ir cia SM yra pardavinejanciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 07 lapkričio 2009 - 20:36