Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(laurindre @ 2012 01 17, 13:25)
Pekinus pernai merginos gyre Monako, tai tuos ir uzsisakiau.Burokelius pernai auginau Pablo ir Rocket. Abeji labai patiko. pailgieji ankstyvesni buvo. 4u.gif

Aciu 4u.gif Bet ziuriu, kad Monako vasariniam derliui g.gif Man vasarai darzoviu pakanka... vat rudeniui norisi pekino kopustu ax.gif
O burokelius siuos ir issirinkau bigsmile.gif
Atsakyti
rolleyes.gif niekad nesu auginus pekino kopūstų...rudenį jų turėt būtų super...o kaip jauos užauginti rudens derliui , gal kas galėtų papasakot čia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 17 sausio 2012 - 13:37
QUOTE(diuni @ 2012 01 17, 13:36)
rolleyes.gif niekad nesu auginus pekino kopūstų...rudenį jų turėt būtų super...o kaip jauos užauginti rudens derliui , gal kas galėtų papasakot čia ax.gif

As pasejau nurovusi zirnius. Pirkau paprastas seklas parduotuveje. Tai man tik vienas galva pradejo sukti. Kitus palikau, po keliu savaiciu nuvaziavau, nieko nepasikeite, ko gero jau per salta buvo, nors nesusale, bet galvu nesusuko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 17, 14:52)
As pasejau nurovusi zirnius. Pirkau paprastas seklas parduotuveje. Tai man tik vienas galva pradejo sukti. Kitus palikau, po keliu savaiciu nuvaziavau, nieko nepasikeite, ko gero jau per salta buvo, nors nesusale, bet galvu nesusuko. g.gif

mano kaimyne lauke ir shiltnamyje augino, lai lauke irgi tik pora galvu sususko, o shiltnamyje pradzioj labai grazus buvo, bet per karscius driogztelejo virshun ir i ziedynus ishejo........
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 17, 13:52)

Pekinai yra trumpos dienos augalas, sėti reikia liepos antroj pusėj. Aš patingėjau ir pasėjau tik rugpjūčio vidurį, nieko labai ir nesitikėjau. Galvų nesusuko, bet lapų paskabymui buvo, o taip jų norisi smile.gif Beje, paskutinius lapus nuskyniau prieš porą savaičių, o dabar jau viskas užšąlo. Sodinta lauke lysvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 01 17, 15:10)
Pekinai yra trumpos dienos augalas, sėti reikia liepos antroj pusėj. Aš patingėjau ir pasėjau tik rugpjūčio vidurį, nieko labai ir nesitikėjau. Galvų nesusuko, bet lapų paskabymui buvo, o taip jų norisi  smile.gif Beje, paskutinius lapus nuskyniau prieš porą savaičių, o dabar jau viskas užšąlo. Sodinta lauke lysvėje mirksiukas.gif

oho blink.gif blink.gif
super.............
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 17, 13:15)
Tik diziuju ir yra.As jau siemet pirkau. Norejau laiskiniu ir kitokiu svogunu seklu, bet nieko siuo metu neturi. g.gif

Žiūriu Baltic seeds ir yra Bejo zaden atstovai thumbup.gif Turiu katalogą Bejo zadens, reiks išstudijuot, ką užsisakyti thumbup.gif
Atsakyti
Pernai, kai pas juos uzsakinejau, idejo kataloga. o siemet ne verysad.gif

pekinu lapu as irgi sociai parsiveziau. iki naujuju buvo jie lauke. Dabar tik per salcius, jauciu nusalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 01 17, 15:10)
Pekinai yra trumpos dienos augalas, sėti reikia liepos antroj pusėj. Aš patingėjau ir pasėjau tik rugpjūčio vidurį, nieko labai ir nesitikėjau. Galvų nesusuko, bet lapų paskabymui buvo, o taip jų norisi  smile.gif Beje, paskutinius lapus nuskyniau prieš porą savaičių, o dabar jau viskas užšąlo. Sodinta lauke lysvėje mirksiukas.gif

Perku seklas kamurkikej,jas privatininkas pardavineja ,pats agronomas ir augintojas...Dave pekino kopustus BS firmos Bilko F Prašiau,tai savo ranka užraše\seti birželio 10-15 Sodinti liepos 15-17. tai tiek .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 01 17, 12:40)
*Man ir patiko balticseeds seklos-daigumas geras ir derlius pakankamas thumbup.gif
**O gal kas uzsakinejot burokelius is ten? Kuriuos? Neissirenku g.gif Ir dar pekininius kopustus ar auginot is ju seklu?

*galutinai įtikinot su šios firmos sėklomis.
**man labiausiai patinka cilindro formos burokėliai: patogu tarkuoti, į puodą daugiau telpa. Pernai pirkau šiuos:

user posted image
Atsakyti
Siūlau šiais metais užsiauginti burokėlių sėklų pačioms. Tiesiog reikia anksti pavasarį pasodinti patikusį pernykštį burokėlį, žinoma atrinkus taisyklingos formos, didesnį. Jokios priežiūros nereikia, tik rudeniop pririšti prie kuoliuko. Dar ir kvapas žydinčio burokėlio geras. Rudenį surinkti sėklas ir viskas. Metodas dar mūsų močiūčių patikrintas. Man pavyksta visuomet. Sėklos daigios kelis metus.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 01 17, 17:28)
Siūlau šiais metais užsiauginti burokėlių sėklų pačioms. Tiesiog reikia anksti pavasarį pasodinti patikusį pernykštį burokėlį,

gaila, jau nebeturiu, visi užkonservuoti. Už patarimą AČIŪ 4u.gif O dar jeigu ir kvapą skleidžia wub.gif , tai iš vis puiku. Man kenkėjus atbaidys thumbup.gif
Atsakyti