Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(diasaja @ 2012 01 17, 17:43)
gaila, jau nebeturiu, visi užkonservuoti. Už patarimą AČIŪ 4u.gif O dar jeigu ir kvapą skleidžia wub.gif , tai iš vis puiku. Man kenkėjus atbaidys thumbup.gif

Būsit Vilniuje, mielai padovanosiu kelis.
Atsakyti
jei burokeliu veisle buvo hibridas sitaip seklu darytis kazin ar apsimoka...
savu seklu galit pasidaryt ir is morku, kopustu, pasariniu buroku, setiniu (dabar liktai griezciais vadina jei neklystu ar ropem? cia pataisykit kas zinot)man rodos kad ir is juoduju ridiku...
kazkad sejau Pablo burokelius,bet rezultate jie man buvo raudoni su baltom rievem,sitaip neturejo nutikt,tai dabar seju tik cilindrus...niekad neretinu,bet visties tenka rudeni atrinkt gyvuliams didziuosius
Atsakyti
Sėtiniai -tai griežčiai , ne ropės 4u.gif
Atsakyti
bet gi žiediniai kopūstai, morkos dabar taip pat dauguma su raide H, iš tokių sėklų taip pat nepasirinksi.
Atsakyti
g.gif bet tai nehibridinės sėklos tikrai nebrangios...nebent apsimoka jas savom reikmėm rinkti , jei hektarus ruošiamasi auginti...o šiaip...man tai vieno pakučio burokėlių per akis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 17 sausio 2012 - 19:48
QUOTE(vasarema @ 2012 01 17, 17:51)
Būsit Vilniuje, mielai padovanosiu kelis.

ačiū už gerumą 4u.gif Vilniuje būnu labai retai.
Atsakyti
sveikutes:)

as va nusipirkau siu svogunu,
http://www.e-seklos....unai_the_kelsae
ir iskilo man klausimas - ar imanoma juos uzauginti > raso kad negalima pazeisti ir t.t nesilaikys,,, gal kam teko auginti?
Atsakyti
merginos, kazkur aplink skaiciau, bet neberandu - kas gal galit pasakyt is patirties- kokius kukuruzus seti kad graziai burbuoles subrandintu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 01 18, 13:43)
merginos, kazkur aplink skaiciau, bet neberandu - kas gal galit pasakyt is patirties- kokius kukuruzus seti kad graziai burbuoles subrandintu?  ax.gif

O kur Ex buvo minejusi,netinka? Nesu auginusi,ka su jais veikiat,paaiškink atsilikusiam žmogui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 01 18, 13:53)
O kur Ex buvo minejusi,netinka? Nesu auginusi,ka su jais veikiat,paaiškink atsilikusiam žmogui doh.gif

Ui, ne aš, Gaudvilė augina.. Gelbėk, Gaudvile, man čia kriminalą nori prikabint.. sakyk iš naujo kokius ten kukurūzus stebuklingus turi..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 18, 13:58)
Ui, ne aš, Gaudvilė augina.. Gelbėk, Gaudvile, man čia kriminalą nori prikabint.. sakyk iš naujo kokius ten kukurūzus stebuklingus turi..

O pas Tave skambutis suskamba,kai nika kas pamini blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 01 18, 14:16)
O pas Tave skambutis suskamba,kai nika kas pamini blink.gif  biggrin.gif

Aha, iki pietų skamba, po pietų ir tanko šūvio neišgirsčiau.. biggrin.gif
Atsakyti