Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Kaip gaila aš vakar užsisakiau ,bet tai nieko jie siunčia nemokamai tai reiks dar karta g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 20, 09:26)
mergikės, jei kas ruošiatės iš Balticseeds užsakinėt, neskubėkit dar. Jie vasario pradžioj gaus papildymą. Sakė - beveik dvigubai daugiau sėklų siūlys  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif geros žinios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o jau žadėjau užsakinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 20, 08:54)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  geros žinios  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , o  jau žadėjau užsakinėt  smile.gif

taigi ir aš jau buvau krepšelį susikrovusi, bet nutariau pasiteiraut smile.gif Laukiu, įdomu labai, ką dar pasiūlys. Sakė, bus daug naujų pomidorų, morkų, savidulkių agurkų..
Atsakyti
Na va, o as jau net ir gavau viska. Jauciu, reiks dar uzsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
Beieškodama sėklų atradau tokį prietaisiuką
user posted image
DIRVOŽEMIO MATUOKLĮ,
ar turite kuri nors tokį matuoti dirvos rūgštingumą, drėgmę
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 01 20, 10:34)
Beieškodama sėklų atradau tokį prietaisiuką
DIRVOŽEMIO MATUOKLĮ,

Pirkti radot? Kiek kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 20 sausio 2012 - 09:43
QUOTE(Saulužė @ 2012 01 20, 10:42)

Senukuose mačiau, kaina apie 50Lt. Tiksliai nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 20, 09:01)
taigi ir aš jau buvau krepšelį susikrovusi, bet nutariau pasiteiraut  smile.gif  Laukiu, įdomu labai, ką dar pasiūlys. Sakė, bus daug naujų pomidorų, morkų, savidulkių agurkų..

Ot... as tik uzvakar uzsisakiau doh.gif Reiks dar karta, tikriausiai, uzsakyma daryti...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 01 20, 11:09)
Ot... as tik uzvakar uzsisakiau doh.gif Reiks dar karta, tikriausiai, uzsakyma daryti...

Aš kažkaip susilaikiau vakar, nes nebuvo morkų NECTAR ir burokėlių ALTO - o juos buvau nusižiūrėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 20, 10:20)
Aš kažkaip susilaikiau vakar, nes nebuvo morkų NECTAR ir burokėlių ALTO  - o juos buvau nusižiūrėjus  ax.gif

Taip, nebuvo, nes ir norejau uzsisakyti... pernai auginau sias morkas-labai skanios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 01 20, 09:42)

Čia radau
http://kalifornijoss...P7LUxXSh1l/msU=
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 01 20, 09:34)
DIRVOŽEMIO MATUOKLĮ,

turiu dirvos rūgštingumo matuoklį, drėgmei ir piršto užtenka. Be to, kai viskas mulčiuota, tai drėgmės matavimas nelabai ir reikalingas wink.gif
Atsakyti