šiandien rozmariną pasėjau. patinka jų kvapas, tik per žiemą nemoku jo išlaikyti, vis nudžiūna šakelės, kažką ne taip darau

QUOTE(Dzhine @ 2012 01 20, 22:07)
Aga, pvz., krakmolo klijuku padazo receptas 
Tuoj ateis Ex ir isjuoks mane, bet as tikrai niekad neviriau tokio dalyko

Tuoj ateis Ex ir isjuoks mane, bet as tikrai niekad neviriau tokio dalyko

Kaip kisielių virti, tik nesaldų: į verdantį vandenį maišant supilti šaltame vandenyje išmaišytą krakmolą

Man labiau patiko klijuoti miltų koše: miltus sumaišai su vandeniu - tešla tirštumo kaip blynų ir klijuoji

Tik dabar pamaciau foto su Saintlinos arbuzais
Saunuole kokia!
As is estu uzsisakiau kelias rusis-bandysiu vel
Bet gal reikejo tuos Rosario tiesiog nusipirkti

As is estu uzsisakiau kelias rusis-bandysiu vel

QUOTE(diasaja @ 2012 01 20, 17:35)
a-ha, aš ir iš lėto, dar maldelę kokią sukalbu, kad viskas augtų ir žydėtų
Tik aš ne kas du cm. beriu, burokėlius tikrai rečiau. Man taip labiau pasiteisino su didesniais tarpais, ai dar kas kelintą eilę pasėju prieskonių arba serentį, medetką
pasodinu. Man darže turi būti daug žiedų ir kvapų
Relaxas 

ačiū visoms, atsakiusioms dėl sėjos..

QUOTE(diuni @ 2012 01 21, 11:13)
jau sėti

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 01 21, 12:17)

QUOTE(diuni @ 2012 01 21, 11:19)
o jei ir šitų noriu ir turiu,bet dar nesėjau,nebus vėlu jei šiandien tai padarysiu

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 01 21, 12:47)
o jei ir šitų noriu ir turiu,bet dar nesėjau,nebus vėlu jei šiandien tai padarysiu 

O man pernai beveik visai nedygo ant lapeliu klijuotos morku seklos. Jei tik mano klijuotos butu nedygusios, galvociau, kad kazka blogai padariau, bet ir pirktiniu juosteliu turejau, ir tos nedygo. Klijuoti visai nesunku, ziema daug laiko lasvo buna. Seti irgi lengva, bet kai nedygsta, tai
Teko is naujo seti

QUOTE(laurindre @ 2012 01 21, 13:00)
O man pernai beveik visai nedygo ant lapeliu klijuotos morku seklos. Jei tik mano klijuotos butu nedygusios, galvociau, kad kazka blogai padariau, bet ir pirktiniu juosteliu turejau, ir tos nedygo. Klijuoti visai nesunku, ziema daug laiko lasvo buna. Seti irgi lengva, bet kai nedygsta, tai
Teko is naujo seti 

Gal toks sutapimas

QUOTE(Asese @ 2012 01 21, 12:22)
Gal toks sutapimas
, gal žemė buvo per drėgna, ar pradėjusios dygt uždžiūvo
Nes maniškės morkos suklijuotos išdygo visos - klijavau NAPHOLI ankstyvam derliui ir NECTAR vėlyvesniam valgymui ir laikymui 

aš vienąkart sėjau parduotuvines užklijuotas ant popieriaus, o šalia palaidas morkų sėklas, tai klijuotos neišdygo nei viena, o visos kitos sudygo puikiausiai

Beje, pernai irgi Nectar sėjau. Patiko. Sėsiu ir šiemet