Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

šiandien rozmariną pasėjau. patinka jų kvapas, tik per žiemą nemoku jo išlaikyti, vis nudžiūna šakelės, kažką ne taip darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 01 20, 22:07)
Aga, pvz., krakmolo klijuku padazo receptas biggrin.gif
Tuoj ateis Ex ir isjuoks mane, bet as tikrai niekad neviriau tokio dalyko  ax.gif

Kaip kisielių virti, tik nesaldų: į verdantį vandenį maišant supilti šaltame vandenyje išmaišytą krakmolą 4u.gif Geriau pilti pagal puodo kraštą, tada gumuliukų nebūna 4u.gif
Man labiau patiko klijuoti miltų koše: miltus sumaišai su vandeniu - tešla tirštumo kaip blynų ir klijuoji 4u.gif
Atsakyti
Tik dabar pamaciau foto su Saintlinos arbuzais essen.gif mega_shok.gif swoon.gif Saunuole kokia!
As is estu uzsisakiau kelias rusis-bandysiu vel smile.gif Bet gal reikejo tuos Rosario tiesiog nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 01 20, 17:35)
a-ha, aš ir iš lėto, dar maldelę kokią sukalbu, kad viskas augtų ir žydėtų biggrin.gif Tik aš ne kas du cm. beriu, burokėlius tikrai rečiau. Man taip labiau pasiteisino su didesniais tarpais, ai dar kas kelintą eilę pasėju prieskonių arba serentį, medetką wub.gif  pasodinu. Man darže turi būti daug žiedų ir kvapų wub.gif Relaxas  vacation4.gif

thumbup.gif

ačiū visoms, atsakiusioms dėl sėjos.. 4u.gif Na, klijuoti sėklų tai tikrai neklijuosiu, neturiu kantrybės ir noro, bet sėjant pasistengsiu kuo rečiau sėklas berti.. ax.gif
Atsakyti
4u.gif ei , na kaip baklažanai dygsta biggrin.gif ...mano jau lenda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 21 sausio 2012 - 11:17
QUOTE(diuni @ 2012 01 21, 11:13)
4u.gif ei , na kaip patosonai dygsta...mano jau lenda thumbup.gif

jau sėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 01 21, 12:17)
jau sėti  blush2.gif

blush2.gif baklažanai ...ne taip buvau parašius biggrin.gif jau pasėjom baklažanus sausio 13 dieną...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 01 21, 11:19)
blush2.gif baklažanai ...ne taip buvau parašius biggrin.gif jau pasėjom baklažanus sausio 13 dieną...

o jei ir šitų noriu ir turiu,bet dar nesėjau,nebus vėlu jei šiandien tai padarysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 01 21, 12:47)
o jei ir šitų noriu ir turiu,bet dar nesėjau,nebus vėlu jei šiandien tai padarysiu  g.gif

ax.gif turbūt dar nebus vėlai...
Atsakyti
O man pernai beveik visai nedygo ant lapeliu klijuotos morku seklos. Jei tik mano klijuotos butu nedygusios, galvociau, kad kazka blogai padariau, bet ir pirktiniu juosteliu turejau, ir tos nedygo. Klijuoti visai nesunku, ziema daug laiko lasvo buna. Seti irgi lengva, bet kai nedygsta, tai doh.gif Teko is naujo seti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 21, 13:00)
O man pernai beveik visai nedygo ant lapeliu klijuotos morku seklos. Jei tik mano klijuotos butu nedygusios, galvociau, kad kazka blogai padariau, bet ir pirktiniu juosteliu turejau, ir tos nedygo. Klijuoti visai nesunku, ziema daug laiko lasvo buna. Seti irgi lengva, bet kai nedygsta, tai doh.gif Teko is naujo seti blink.gif

Gal toks sutapimas g.gif , gal žemė buvo per drėgna, ar pradėjusios dygt uždžiūvo g.gif Nes maniškės morkos suklijuotos išdygo visos - klijavau NAPHOLI ankstyvam derliui ir NECTAR vėlyvesniam valgymui ir laikymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 21, 12:22)
Gal toks sutapimas  g.gif , gal žemė buvo per drėgna, ar pradėjusios dygt uždžiūvo  g.gif  Nes maniškės morkos suklijuotos išdygo visos - klijavau NAPHOLI ankstyvam derliui ir NECTAR vėlyvesniam valgymui ir laikymui  4u.gif

aš vienąkart sėjau parduotuvines užklijuotas ant popieriaus, o šalia palaidas morkų sėklas, tai klijuotos neišdygo nei viena, o visos kitos sudygo puikiausiai g.gif Nežinau nuo ko tai priklausė g.gif aš tada nurašiau, kad sėklos blogos buvo, bet iš tiesų nežinia.. Ale nuo to laiko kaip ir Diasaja pasitelkiu į pagalbą kantrybę ir 5 pirštų sėjamąją lotuliukas.gif patikimiau rolleyes.gif na, bent jau išdygsta visada ir persėt iš naujo nereikia ax.gif
Beje, pernai irgi Nectar sėjau. Patiko. Sėsiu ir šiemet smile.gif
Atsakyti