Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Pernai BS dovanu man buvo ideje baltuju morku. Tik penai rase, kad jos ankstyvos, as jas mamai atidaviau, kad siltnamyje pasetu. Labai skanios morkos, tikrai nesitikejau. Siemt vel uzsisakiau, tik kazkodel dabar jos vidutinio ankstyvumo g.gif
Klausykit, jau gal reiketu svogunus is seklu didziuosius seti. tik sejos kalendoriuje nerandu tinkamos dienos, nebent vasario pradzioje blink.gif
Jau taip rankos niezti lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek pamenu, jų naujame kataloge parašyta, kad sėti kovo mėn. g.gif
Atsakyti
Na taip, bet kuo anksciau paseti, tuo daugiau sansu, kad uzaugs dideli g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 21, 12:00)
O man pernai beveik visai nedygo ant lapeliu klijuotos morku seklos. Jei tik mano klijuotos butu nedygusios, galvociau, kad kazka blogai padariau, bet ir pirktiniu juosteliu turejau, ir tos nedygo. Klijuoti visai nesunku, ziema daug laiko lasvo buna. Seti irgi lengva, bet kai nedygsta, tai doh.gif Teko is naujo seti blink.gif

ai, gi pernai gegužis buvo nenormaliai karštas. Kiek vėliau persėjau morkas. Tos pačios, vieną dieną klijuotos normaliai sudygo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 21, 19:17)
Na taip, bet kuo anksciau paseti, tuo daugiau sansu, kad uzaugs dideli g.gif

aš labai nesiskubinu su ankstyvais sėjimais. Kai visas SM forumas ūžia nuo sėjimo, tai aš ramiai dar palaukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 21, 17:02)

Klausykit, jau gal reiketu svogunus is seklu didziuosius seti. tik sejos kalendoriuje nerandu tinkamos dienos, nebent vasario pradzioje blink.gif
Jau taip rankos niezti lotuliukas.gif

tikrai nereikia dar. Kovo menesio tikrai pakaks.
Atsakyti
Aš pernai sėjau savo suklijuotus ridikėlius, tai nepasiteisimo schmoll.gif Sudygo labai retai, nes kaip vėliau supratau ne šimtaprocentinis daigumas gi sėklų doh.gif Na nebent reikėtų klijuot tankiau, bet tada gausis panašiai kaip ir pirštais sėjant - kur normaliai sidygs, kur per tankiai, kur per retai ... Na nebent pirkti labai brangias sėklas, kurių daigumas šimtaprocentinis. O tarp kitko pirktiniai ridikėliai ant juostelių dygo visi, vienodais tarpais.
Atsakyti
QUOTE(verkne @ 2012 01 21, 20:30)
Aš pernai sėjau savo suklijuotus ridikėlius, tai nepasiteisimo  schmoll.gif

Ridikėlių sėklos pakankamai didelės. Man-tai pinigų švaistymas pirkti klijuotas sėklas.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 01 21, 21:31)
Ridikėlių sėklos pakankamai didelės. Man-tai pinigų švaistymas pirkti klijuotas sėklas.

thumbup.gif Sutinku, tiesiog palyginimui viena pokelį buvau pirkus, kitas klijavau pati ir bandžiau išskaičiuot ekonominį pranašumą blush2.gif Daugiau nei pirksiu suklijuotų, nei pati žaisiu. Jūsų metodas (penkių pirštų sėjamoji+kantrybė) labiausiai pasiteisina 4u.gif
Atsakyti
Sakiau siemet nesesiu, nesodinsiu nieko neiprasto...tik pagrindines darzoves... bet jau prisipirkau smile.gif

Gal kas augino tokius burokelius? Kaip skonis ju?

burokeliai
Atsakyti
Nusipirkau rabarbaru seklu-kaip juos seti? blush2.gif Tiesiai i grunta anksti pavasari? Ar is rudens reikejo?
Atsakyti
auginaus daigais, bet geriau jau gatavą šalnį gaut, greičiau užauga mirksiukas.gif
Atsakyti