laba, gal zinot programele, kaip Canon 450D paziuretu padarytu kadru skaiciu???Labai reikia...Tik nesiulykit i specus kreiptis

QUOTE(juratike13 @ 2012 02 05, 13:08)
laba, gal zinot programele, kaip Canon 450D paziuretu padarytu kadru skaiciu???Labai reikia...Tik nesiulykit i specus kreiptis 

Protingi zmones sako, kad su ExifTool galima pasiziureti - cia paaiskinta, kaip (ketvirtas punktas). Nezinau, ar tikrai veikia, nes nebandziau

KAip manot ar galima paciam objektyva bandyti taisyti?
mano 50mm 1.4 fokusas stringa ties 80cm (0.8), pirkau naudota ir buvo parasyta, kad taisytas, arciau 80cm nefokusavo. pora metu buvo gerai, dabar stringa ties ten, kartais sufokusuoja arciau jei persuku ranka, kartais ir ranka neina. Kiek paskaiciau, neatrodo, kad ziedas butu suluzes
ir ranka sukiojant lengvai sukiojasi.
Man jo kita sav butinai reik
cia instrukcija radau http://www.fotomozai...amp;idstory=225
man siaip patinka tokio tipo darbai, MB rankini laikrodi sutaisiau
tik nezinau ar issiardzius pamatysiu kame beda
ir cia rimtesnis daiktas negu kiti mano zaidimai su magnetofonais paauglystej ir pan

mano 50mm 1.4 fokusas stringa ties 80cm (0.8), pirkau naudota ir buvo parasyta, kad taisytas, arciau 80cm nefokusavo. pora metu buvo gerai, dabar stringa ties ten, kartais sufokusuoja arciau jei persuku ranka, kartais ir ranka neina. Kiek paskaiciau, neatrodo, kad ziedas butu suluzes

QUOTE(Rico @ 2012 02 08, 18:29)
KAip manot ar galima paciam objektyva bandyti taisyti?
ir ranka sukiojant lengvai sukiojasi.
ir cia rimtesnis daiktas negu kiti mano zaidimai su magnetofonais paauglystej ir pan 

ekstremale tu kad ardyt objektyva sugalvojai

tai kad kaip tik maciau video kaip canon 50mm f/1.4 dauzo stikla ir nieko - atlaiko, tai kaip cia dabar?

QUOTE(vienintelė @ 2012 02 08, 19:13)
ekstremale tu kad ardyt objektyva sugalvojai
, kaip tik temoj neseniai apkalbėjom kad nepatvarus canon 50mm f/1.4

Aha, paskaiciau, bandau pasivyti

Jei issiardysiu ir neis pataisyt paciai, uz taisyma brangiau moket turbut nereiks, o tam finansu dabar nera.
Papildyta:
QUOTE(booonbon @ 2012 02 08, 20:00)
tai kad kaip tik maciau video kaip canon 50mm f/1.4 dauzo stikla ir nieko - atlaiko, tai kaip cia dabar? 

Matai, stiklas stiprus, o fokusavimo ziedas nelabai

QUOTE(Rico @ 2012 02 08, 22:02)
Aha, paskaiciau, bandau pasivyti
nu bet neiissiversiu be jo, sigma 24-70 muilina baisiai, o 24mm fikso neuzteks. Nors dar pasibandysiu kaip tolyn fokusuoja, gal uzteks, bet... problema lieka, mano naudojamiausias ir dazniausiai tampomasis objektyvas.
Jei issiardysiu ir neis pataisyt paciai, uz taisyma brangiau moket turbut nereiks, o tam finansu dabar nera.

na jei visgi sugalvosi ardyti papaskok ar pavyko, o tai dabar labai smalsu. Laikau špygas kad pavyktu

Turiu Canon 400D su dviem objektyvais 50mm fixu ir 18-55 standartiniu.50mm fixo kokybe tenkina labai,tik kad kartais reikia truputy zoomo.O mineto 18-55 kazkaip jau kokibe prasta....planuoju pirkti nauja objektyva kad butu toks sakyciau universalus.kad ir per baliuka prie stalo gimine nufotografuot butu galima ir kad isejus i lauka koki kalna ar debesi prie jo dar paimti..... renkuosi is siu triju varijantu ir laukiu patarimo is tu kurie su jeis buvo susidure 
1.Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM
2.Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM
3.Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 XR Di II VC LD
o gal yra kazkas geresnio tokios kainos grupeje?

1.Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM
2.Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM
3.Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 XR Di II VC LD
o gal yra kazkas geresnio tokios kainos grupeje?
Sigma 50 mm 1.4 ar Pentax 50 mm 1.4. Štai kur klausimas... Ką daryyyt?

QUOTE(Cinside @ 2012 02 12, 16:13)
As irgi rinkausi rinkausi tarp siu, kol galva iskaudo, nieko neissirinkau

Man pasiule Sigma 18-200mm F3,5-6,3 kaip universalesni objektyva, tinkanti tiek namie fotografuojant portretus, tiek kelionese. Gal kas turite???

QUOTE(Shalimar @ 2012 02 12, 15:17)
As irgi rinkausi rinkausi tarp siu, kol galva iskaudo, nieko neissirinkau
Man pasiule Sigma 18-200mm F3,5-6,3 kaip universalesni objektyva, tinkanti tiek namie fotografuojant portretus, tiek kelionese. Gal kas turite???

Betgi jis tamsus (bent kiek aš suprantu).
Noriu šviesaus portretams. Kelionėms objektyvui kada nors pribręsiu, o kolkas iš principo ir kitinio užtenka pastatam pafotografuot.
QUOTE(Cinside @ 2012 02 12, 16:30)
Betgi jis tamsus (bent kiek aš suprantu).
Noriu šviesaus portretams. Kelionėms objektyvui kada nors pribręsiu, o kolkas iš principo ir kitinio užtenka pastatam pafotografuot.
Zinau, kad tamsokas, tas ir sulaiko dar.. As ir ieskau portretinio... Ir jau nusibodo ieskoti, noriu pirkti, bet negaliu apsispresti!