dėl jūsų - būtinai

QUOTE(Shalimar @ 2012 02 12, 15:53)
Zinau, kad tamsokas, tas ir sulaiko dar.. As ir ieskau portretinio... Ir jau nusibodo ieskoti, noriu pirkti, bet negaliu apsispresti! 
jei reikia portretinio, tik fixą imkit. 50mm pats tas. į zoomus nežiūrėkit. su jais neišgausit tokio aštrumo, kaip su fiksu.

QUOTE(Jicky @ 2012 03 01, 18:41)
jei reikia portretinio, tik fixą imkit. 50mm pats tas. į zoomus nežiūrėkit. su jais neišgausit tokio aštrumo, kaip su fiksu.
turbut 50mm turit, todel "pats tas". portretuose dziugina kuo didesnis zidinio nuotolis, reiskias 85, 105, etc. aisku, 200mm jau biski daugoka, nes nesusikalbesit su savo modeliu

Sveiki,
esu megeja fotografavime. gal atsiras zinanciu, patarenciu.. turiu sony dslr 350, koks portretinis objektyvas tiktu siam padareliui
?
esu megeja fotografavime. gal atsiras zinanciu, patarenciu.. turiu sony dslr 350, koks portretinis objektyvas tiktu siam padareliui

QUOTE(robobebras @ 2012 03 01, 22:50)
turbut 50mm turit, todel "pats tas". portretuose dziugina kuo didesnis zidinio nuotolis, reiskias 85, 105, etc. aisku, 200mm jau biski daugoka, nes nesusikalbesit su savo modeliu
aš puikiai suprantu apie portretinius, nereikia čia tos ironijos 

tiesiog pasiūliau 50mm, nes būtent apie jį ir zoomą buvo užsiminta.
be to žmogus juk cropą turi. ar šiuo atveju jums normalu atrodo aiškinti, kad 85 ar 200mm būtų geresnis pasirinkimas?
QUOTE(Jicky @ 2012 03 03, 17:13)
aš puikiai suprantu apie portretinius, nereikia čia tos ironijos
be to žmogus juk cropą turi. ar šiuo atveju jums normalu atrodo aiškinti, kad 85 ar 200mm būtų geresnis pasirinkimas?

ne ironija turejau omeny, nebent netycia taip gavosi

pasirinkimas autoriui, kaip vienas vienintelis fixas, ir as manau geriausia 50.
Bet manau visai normalu aiskinti, kad pasirinkimas portretui geriau 85.
Sveiki.Noreciau pirkti veidrodini fotoaparata.Apsistojau ties Nikon D90 + 18-105mm f/3.5-5.6G AF-S DX ED VR ir Nikon D5100 + 18-105mm f/3.5-5.6G AF-S DX ED VR.Patarkite koki rinktis is siu dvieju?
QUOTE(robobebras @ 2012 02 29, 15:42)
anokios cia radybos - busena "teirautis". Jeigu is tikruju ten tures, tai ok, bet nereikia moralizuoti 

Jie ne turi.Puslapyje yra,bet kaip paskambini pasako,kad tai deficitine preke

sveiki, naudoju canon EOS 550D. Naudoju canon 50mm f 1.8, tačiau namie trūksta vietos fotografuoti šiuo objektyvu. Galvoju įsigyti canon 28 mm f1.8, gal kas turit patarimų/atsiliepimų apie tai? Būsiu dėkinga
Zmogus kuris labai myli fotografija ir noretu ismokti fotografuoti iesko naujo fotoaparato. Megejiskam fotografavimui, bet gero. Gal patartumete koki fotoaparata geriausiai butu rinktis tokiam zmogui?

QUOTE(Mariposa @ 2012 03 08, 16:26)
Zmogus kuris labai myli fotografija ir noretu ismokti fotografuoti iesko naujo fotoaparato. Megejiskam fotografavimui, bet gero. Gal patartumete koki fotoaparata geriausiai butu rinktis tokiam zmogui? 

Manau, kad vien tuo neapsiriboti