Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

Laba, vienintele,aciuka...
As kazikodel ne nemanau bandyti tomrono,net neklausk kodel..., aciu uz nuomone...

Beje,koks lenkiskas puslapis,kur perka fototechnika... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 01 rugpjūčio 2012 - 05:36
Sveiki, gal kas zinote ir galite imesti nuoroda puslapio, kur butu galima paziureti foto darytas su tam tikru pasirinktu objektyvu ? blush2.gif Renkuosi objektyva, noreciau pavyzdziu pasiziurineti. Zinau tikrai buvo geras puslapis, (ne flickr) bet neberandu... verysad.gif
Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pheasant: 11 rugpjūčio 2012 - 10:02
QUOTE(pheasant @ 2012 08 11, 11:01)
Sveiki, gal kas zinote ir galite imesti nuoroda puslapio, kur butu galima paziureti foto darytas su tam tikru pasirinktu objektyvu ?  blush2.gif Renkuosi objektyva, noreciau pavyzdziu pasiziurineti. Zinau tikrai buvo geras puslapis, (ne flickr) bet neberandu...  verysad.gif
Dekoju is anksto  4u.gif

pixel-peeper.com
Atsakyti
sveiki. Aš gal ne į temą paklausiu- bet nežinau kur kreiptis, kad sužinot. Kur rast fotoaparato Fujifilm s3300 vartotojo vadovą lietuvių kalba? 4u.gif Būčiau labai dėkinga už info į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 07 31, 08:12)
Aš kai pirkau rinkausi tarp 17-55 ir 24-70, tai man daug labiau patiko 17-55, kadangi kalbu tik iš atminties ir jau senokai jo nenaudoju nenoriu suidealizuoti, bet jis greitas aštrus, spalvos gražios, aš apart kainos jokių jo minusų neradau. Nesu bandžius tamrono tai negaliu jų palyginti, gal ir jis geras, bet apie ji nuomonės visai neturiu
jei yra galimybė pasibandyk abu, tada lengviau apsipresti bus mirksiukas.gif

24-70 universals ir tikrai labai geras objektyvas,bet jo kaina tikrai nera maza,jeigu darbui nereikia seip pirktis brangoka smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif gal atsirastų geraširdžių žmonių, galinčių patarti pačiu sunkiausiu fotoaparato pirkimo klausimu - kokį pirkti bigsmile.gif
Finansai leidžia iki 2500Lt, poreikiai kaip ir buitiniai, bet norisi veidrodinio, muilinukių turėjau, neužtenka.
Prioritetai - kad fotografuojant patalpoj netriukšmautų per daug, kad būtų greitas (katinus, vaikus fotografuosiu, o jie nelabai nusėdi vietoj)...
Norėtųsi ir portretus pafotkinti, ar užtenka objektyvo, kuris būna su fotoaparatu, ar ieškotis kažko kito?
Jei kas galėtumėt pasiūlyti kokį rinkinuką, telpantį į mano finansus, būčiau labai dėkinga 4u.gif
P.S. ir paskui kaip stropiausia mokinė dalyvaučiau temose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Jau kokius 10 metu svajoju apie fotografija.. Zinau turiu tam "aki" ir megstu tai.. Taigi vis smarkiau brandinu minti imtis to, tuo labiau kad turiu dabar tam pakankamai laiko.. Apie fotikus visiskai nieko neismanau, turiu dabar muiline Lumix.. Skaitinejau internete, jusu tema, bet kolkas viskas dar kaip kosmosas man biggrin.gif Gal nepyksit kad tersiu tema tuo eiliniu klausimu ka pirkti, bet visgi noreciau patarimo.. Fotiko reikia neypac brangaus, bet tokio kad galeciau kartais ir uz pinigelius pafotkint... Laiko perprast funkcijas ir ismokt naudotis turiu, tik aisku viska interneu darau nes gyvenu siuo metu ne LT.. taigi buciau dekinga uz patarima.. 4u.gif
Atsakyti
Eh, perskaiciau tema iki galo ir radau atsakyma.. biggrin.gif Sory kad uztersiau cia, tik va dar renkuosi Canon ar Nicon.. kazkaip pastaruju cia daugiau gerbeju ir ginanciu ju privalumus, tai lyg ir ton pusen linkstu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2012 08 20, 14:03)
Sveikos wink.gif
Jau kokius 10 metu svajoju apie fotografija.. Zinau turiu tam "aki" ir megstu tai.. Taigi vis smarkiau brandinu minti imtis to, tuo labiau kad turiu dabar tam pakankamai laiko.. Apie fotikus visiskai nieko neismanau, turiu dabar muiline Lumix.. Skaitinejau internete, jusu tema, bet kolkas viskas dar kaip kosmosas man biggrin.gif Gal nepyksit kad tersiu tema tuo eiliniu klausimu ka pirkti, bet visgi noreciau patarimo.. Fotiko reikia neypac brangaus, bet tokio kad galeciau kartais ir uz pinigelius pafotkint... Laiko perprast funkcijas ir ismokt naudotis turiu, tik aisku viska interneu darau nes gyvenu siuo metu ne LT.. taigi buciau dekinga uz patarima..  4u.gif

o kuo skiriasi fotikas kuriuo galima uz pinigelius fotkint nuo to, kur negalima uz pinigelius fotkint? Gal pradziai negalvok apie tai, o pafotkink paprastai?
O verslo planui uz pinigelius sakyciau nuo nikon D700 reiktu galvot, plius sviesus fixai nepamaisytu. Aisku, dar ta aki reiktu gerai patikrint wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 20 rugpjūčio 2012 - 23:51
Sveiki.
Kokie atsiliepimai apie Canon EOS 1100D? g.gif Kaip kazin su nuotrauku kokybe? Arba apskritai koki veidrodini fotoaparata siulytumet iki 2000Lt?
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2012 08 18, 21:33)
Sveiki  4u.gif gal atsirastų geraširdžių žmonių, galinčių patarti pačiu sunkiausiu fotoaparato pirkimo klausimu - kokį pirkti  bigsmile.gif
Finansai leidžia iki 2500Lt, poreikiai kaip ir buitiniai, bet norisi veidrodinio, muilinukių turėjau, neužtenka.
Prioritetai - kad fotografuojant patalpoj netriukšmautų per daug, kad būtų greitas (katinus, vaikus fotografuosiu, o jie nelabai nusėdi vietoj)...
Norėtųsi ir portretus pafotkinti, ar užtenka objektyvo, kuris būna su fotoaparatu, ar ieškotis kažko kito?
Jei kas galėtumėt pasiūlyti kokį rinkinuką, telpantį į mano finansus, būčiau labai dėkinga  4u.gif
P.S. ir paskui kaip stropiausia mokinė dalyvaučiau temose  biggrin.gif

Ilgai skaiciau ir nusipirkau canon 600D (2000 litu) be body ir objektyva portretini sviesu 50mm. 1.8 (400 litu).
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 21, 09:12)
Ilgai skaiciau ir nusipirkau canon 600D (2000 litu) be body ir objektyva portretini sviesu 50mm. 1.8 (400 litu).

Už turimus pinigus žiūriu, kad ir man taip tikriausiai teks daryti.
Bet dar svarstau apie galimybę siųstis iš ebay, tada galiu pasiimti ir su kitiniu, ir dar portretiniu.
Bet tas siuntimas šiek tiek gąsdina, kad ir parašyta, jog naujas, vis tiek, čia gal toks senas požiūris mano, kad nepačiupinėjus baisu pirkti... g.gif
Atsakyti