Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

Robobebrai, tomrono nenoriu, busiu istikima canon...
Vienintele,zinau,kad turejai...taigi turbut ir gali papasakoti apie ji daugiau...
Kaip suprantu pliusai...apart kainos...
turbut teks ties juo ir apsistoti... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
o galit paaiškint kokie geriausi obj. ant cropo?
Mane domina 24, 35, 85.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 07 25, 07:19)
Vienintele,zinau,kad turejai...taigi turbut ir gali papasakoti apie ji daugiau...

esminis minusas tamron vs canon - USM. Visa kita praktiskai lygu.

QUOTE(POMPA'dur @ 2012 07 25, 09:52)
Sveiki  4u.gif
o galit paaiškint kokie geriausi obj. ant cropo?
Mane domina 24, 35, 85.

kazkaip neaisku ko klausi
Atsakyti
as kaip tik planuoju parduoti Tamron 17-50 2.8 objektyva. Labai sviesus, pirkau del plataus kampo ir zoomo, kelionese labai gerai ir renginiams fotografuoti. Jokiu minusu, bet parduodu, nes i keliones vaziuoju su sony nex fotoaparatu, ir nebenaudoju sio objektyvo jau kuri laika. O ir siaip renginiu nefotografuoju, daugiausia portretus.
Papildyta:
ir tarp kitko, esu bandziusi si objektyva: Canon EF 17-40mm f/4 L
tai Tamron vien del f 2.8 labiau patiko, nes visgi tas canon tamsokas tamsokas unsure.gif o ir kaina zymiai didesne
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 25, 12:14)

kazkaip neaisku ko klausi

g.gif
na daug girdžiu sakant, jog ant cropu nevisi objektyvai tinka, tai va ir teiraujuosi ax.gif
FF neplanuoju pirkt, bet va objektyvo noriu.
Svarstau kurį imt:
Nikkor 24mm f/1.4G
Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.4G
Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1.4G
Atsakyti
QUOTE(POMPA'dur @ 2012 07 25, 14:39)
g.gif
na daug girdžiu sakant, jog ant cropu nevisi objektyvai tinka, tai va ir teiraujuosi  ax.gif
FF neplanuoju pirkt, bet va objektyvo noriu.
Svarstau kurį imt:
Nikkor 24mm f/1.4G
Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.4G
Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1.4G

Nuoširdus patarimas: nepirkite dabar nei vieno iš šitų objektyvų. Nusipirksite tada, kai žinosite kurio jums reikia. Nes dabar iš jūsų klausimo matosi, kad nelabai ir suprantate kuo šie objektyvai vienas nuo kito skiriasi, o ką daugiausiai fotografuojate taip ir nepasakėte...

O padarius „ūkišką“ palyginimą, jūsų klausimas skambėtų maždaug taip:
Noriu nusipirkti naują rubą. Pirkti batelius, suknelę ar kepuraitę?
Ir ką čia patarti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2012 07 25, 14:54)
Nuoširdus patarimas: nepirkite dabar nei vieno iš šitų objektyvų. Nusipirksite tada, kai žinosite kurio jums reikia. Nes dabar iš jūsų klausimo matosi, kad nelabai ir suprantate kuo šie objektyvai vienas nuo kito skiriasi, o ką daugiausiai fotografuojate taip ir nepasakėte...

O padarius „ūkišką“ palyginimą, jūsų klausimas skambėtų maždaug taip:
Noriu nusipirkti naują rubą. Pirkti batelius, suknelę ar kepuraitę?
Ir ką čia patarti? smile.gif

lotuliukas.gif
dėkui už patarimą mirksiukas.gif bet aš kol kas dar ir nesiruošiu pirkt. Mėginau 35 parduotuvėje, bet man tiek neužtenka.
O dar kai girdi, jog nerekomenduoja kažkurių objektyvų, tai va ir ieškai atsakymų.
Nuotraukos padarytos su tokiais obj. man nieko nesako blush2.gif Todėl ieškau sau (blondiniškai galvai doh.gif ) prieinamų atsakymų 4u.gif

Ir mane klausimas o ką daugiausiai fotografuojate žudo, nes man patinka viską fotografuoti nuo portretų iki makro, gamta ir gyvūnai, žodžiu neturiu vieno užsibrėžto objekto ką fotkinsiu...
Atsakyti
QUOTE(POMPA'dur @ 2012 07 26, 10:48)
lotuliukas.gif
dėkui už patarimą mirksiukas.gif  bet aš kol kas dar ir nesiruošiu pirkt. Mėginau 35 parduotuvėje, bet man tiek neužtenka.
O dar kai girdi, jog nerekomenduoja kažkurių objektyvų, tai va ir ieškai atsakymų.
Nuotraukos padarytos su tokiais obj. man nieko nesako  blush2.gif Todėl ieškau sau (blondiniškai galvai  doh.gif ) prieinamų atsakymų  4u.gif

Ir mane klausimas o ką daugiausiai fotografuojate žudo, nes man patinka viską fotografuoti nuo portretų iki makro, gamta ir gyvūnai, žodžiu neturiu vieno užsibrėžto objekto ką fotkinsiu...

neuztenka ko? kampas per siauras/ platus? g.gif

manau cia viskas aiskiai aprasyta apie objektyvus, kas ka reiskia ir kam tinka. Tikrai daug kas paaiskes perskaicius 4u.gif

http://www.efoto.lt/...inai/objektyvas

butent apie zidinio nuotoli paskaitykite http://www.efoto.lt/...inio_nuotolis_0 smile.gif
Atsakyti
gal žinote kaip vadinasi toks laidas (konkrečiai tas galas su dviem aplvaliais "dalykais" biggrin.gif ,kitas galas kišasi į elektros lizdą)? o gal patarsit kur tokio ieškot? čia fotoaparato pakrovėjo dalis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2012 07 27, 22:25)
gal žinote kaip vadinasi toks laidas (konkrečiai tas galas su dviem aplvaliais "dalykais" biggrin.gif ,kitas galas kišasi į elektros lizdą)? o gal patarsit kur tokio ieškot? čia fotoaparato pakrovėjo dalis.
http://cf.mp-cdn.net...d3596ecdbae.jpg

skaitau kazkas tokio http://lemona.lt/ind...item&i_id=27764

arba nupjauni laida su tuo anglisku lizdu ir primontuoji paprasta rozetes kistuka is senuku ar tos pacios lemonos paemus smile.gif

arba paimi perejima is anglisko i euro

edit: tfu, cia ne anglas, o amerikonas, tai ziurek ar pakrovejas gali dirbti su 230V. Ant tos pakrovejo dezutes turi rasyt kokia iejimo itampa, turetu but kazkas 110 -230V 50-60Hz, nes jei parasyta AC in: 110V, tai vien laido neuzteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 27 liepos 2012 - 22:29
QUOTE(robobebras @ 2012 07 27, 23:21)
skaitau kazkas tokio http://lemona.lt/ind...item&i_id=27764

arba nupjauni laida su tuo anglisku lizdu ir primontuoji paprasta rozetes kistuka is senuku ar tos pacios lemonos paemus smile.gif

arba paimi perejima is anglisko i euro
edit: tfu, cia ne anglas, o amerikonas, tai ziurek ar pakrovejas gali dirbti su 230V. Ant tos pakrovejo dezutes turi rasyt kokia iejimo itampa, turetu but kazkas 110 -230V 50-60Hz, nes jei parasyta AC in: 110V, tai vien laido neuzteks.

o labai ačiū! man kaip tik reikia to galo su dviem apvalumais, net turiu pati pakrovėją, bet laido ne.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 07 25, 06:19)

Aš kai pirkau rinkausi tarp 17-55 ir 24-70, tai man daug labiau patiko 17-55, kadangi kalbu tik iš atminties ir jau senokai jo nenaudoju nenoriu suidealizuoti, bet jis greitas aštrus, spalvos gražios, aš apart kainos jokių jo minusų neradau. Nesu bandžius tamrono tai negaliu jų palyginti, gal ir jis geras, bet apie ji nuomonės visai neturiu
jei yra galimybė pasibandyk abu, tada lengviau apsipresti bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 31 liepos 2012 - 08:14