Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 14, 02:39)
4u.gif  Kriaukle yra jau kokie  2 metai stovi (idedu pavyzdi, cia panasi labai), kai pirkom truputi kita stiliu isivaizdavau, o dabar prie klasikos patrauke, ciaupa reikia nusipirkt patiems, norisi tokio retro, zalvario, ar vario sp. pats WC toks tamsiai rudas, albume yra, veidrodziui zadam remeli uzdeti, kaip paveikslui...

user posted image
Tai va, matosi toks perbegimui ziedelis, jis sidabro spalvos...  g.gif  g.gif  g.gif

Ar ne geriau butu ta kriaukle parduoti ir nupirkti tokia kokios nori klasikines g.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 10 14, 21:01)
Ar ne geriau butu ta kriaukle parduoti ir nupirkti tokia kokios nori klasikines  g.gif

Man jau seniai kilo tokia mintis, bet, kad prie sienos jau prigreze... doh.gif
Nors, gal reiks kalbet...
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 14, 10:35)
Man jau seniai kilo tokia mintis, bet, kad prie sienos jau prigreze... doh.gif
Nors, gal reiks kalbet...

Jau geriau dabar keisk kol dar vyksta statybos, negu veliau gailetis, grauztis save ir ziureti i netinkama prie interjero. As tai taip daryciau.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 10 14, 10:06)
Cia bajeris buvo del polistirolo kibimo prie betono, cia kokiam laikui ar sau nori pachalturinti. Tik nepradekite irodineti, kad ten besmertnai prilimpa, dar ypac EPX...
Cia kad to nebutu diskusiju del to kodel polirtirola net ir chalturscikai neklijuoja su betono misiniu, kuris 2 kartus pigesnis nei specialus polistirolo klijai.

Ir kaip suprasti maziau reikes lentu? Tai kur, kaip ir ant ko laikysis ir kabes EPX.

Kadangi rostverkas 60cm tai iš išorės užteks dviejų 15cm lentų - vienos viršuj kitos apačioj - į vidų įdedam EPX (60 cm aukštis). Jeigu kas netiki kad nekimba pašiauštas prie cemento, tai gali ir smeiges susidėti iš anksto - kad vėliau gręžti nereikėtų. Iš vidaus aišku lentų nesutaupysi. EPX geriausiai kad butu apacioje sujungtas su polistirolu kuris bus po rostverko apačia - taip užkertamas šalčio tiltas per pamatą.
Atsakyti
QUOTE(V22 @ 2011 10 14, 21:31)
Kadangi rostverkas 60cm tai iš išorės užteks dviejų 15cm lentų - vienos viršuj kitos apačioj - į vidų įdedam EPX (60 cm aukštis). Jeigu kas netiki kad nekimba pašiauštas prie cemento, tai gali ir smeiges susidėti iš anksto - kad vėliau gręžti nereikėtų. Iš vidaus aišku lentų nesutaupysi. EPX geriausiai kad butu apacioje sujungtas su polistirolu kuris bus po rostverko apačia -  taip užkertamas šalčio tiltas per pamatą.

Tas man tikrai patiko. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2011 10 14, 08:39)
Sveiki, o gal zinote kur galima grunta pigiai nusipirkti?

Mane tas irgi domintu ax.gif , ir koki grunta pilat (smeli ar ka kita)?
Atsakyti
Gal kas rekomenduotu gera ir nebrangu projektuotoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2011 10 15, 11:06)
Tas man tikrai patiko. Ačiū.

Poto pasakysite kaip sekesi su EPX prikibimu prie betono (bet po kokiu 2-3 metu) mirksiukas.gif mirksiukas.gif Gal kazka naujo israsime, ko dar nepastebejo gamintojai misiniu rolleyes.gif

Atsakyti
man tai baigia nervus lempos sugadinti, sienines.. Deficitas kazkoks.. Negana to kad sunku issirinkti ka nors, nes man viskas negrazu biggrin.gif tai jeigu jau siaip ne taip issirenku tai turi viena arba du vienetus doh.gif o mums reikia 3.. Issirinkau Jupojoj, neturi 3.. lygtai gali uzsakyt bet kai suzinos paskambins.. nesulaukem, bet ir nebesikreipem nes grazesniu radau biggrin.gif Makvezoj issirinkau, turi 2 vnt, neuzsakineja.. Senukuose issirinkau, turi 1 vnt ir neuzsakineja.. Jau nervai nelaiko. Ar nera kokios lempu parduotuves kur uzsakinetu?? Vytauto gatvej yra bet neradau kas tiktu. Nic'e kas grazu tai kainos kosmines, uz viena lempa beveik 1000 lt nesinoretu moket doh.gif Kur dar yra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 15 spalio 2011 - 14:13
Vyriuk. Pulistirole butu gerai isfrezuoti irantas,kad jis nebutu lygus ir susiristu su betonu,kitaip tuertu kaip sake zojux po keliu metu buti amba..
Atsakyti
4u.gif

Aulina, turiu i tave klausima, ar tu patenkinta savo lova? O kaip tau balta spalva, ar nenugelto, nenusitepliojo kur? Sugalvojom mes Tilzej kazka panasaus ziurinet Intermeda baldai atrodo, akzin, kaip ju kokybe, gal kas saketes? Jie daugiausia lovomis prekiauja. Mes tik ciuzini galvotumem ne ju det, o Gemegos g.gif g.gif g.gif .
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 15, 17:42)
4u.gif

Aulina, turiu i tave klausima, ar tu patenkinta savo lova? O kaip tau balta spalva, ar nenugelto, nenusitepliojo kur? Sugalvojom mes Tilzej kazka panasaus ziurinet Intermeda baldai atrodo, akzin, kaip ju kokybe, gal kas saketes? Jie daugiausia lovomis prekiauja. Mes tik ciuzini galvotumem ne ju det, o Gemegos g.gif  g.gif  g.gif .

patarimas: pasidomekite koks turetu buti lovos "dugnas" priklausomai nuo ciuzinio tipo mirksiukas.gif
Atsakyti