Įkraunama...
Įkraunama...

Forumiečių patarimai... Ar visada nuoširdūs?

QUOTE(egle.a @ 2006 03 21, 14:59)
drinks_cheers.gif  aš nekalbu apie visas, bet tokių atvejų pasitaiko: pvz. kai pasirodo  doh.gif  turi po kelis ir net nepradarytus ir pan. Na bet nieko, jei kam nors reikia, tai kodėl gi ne  g.gif Aš nieko prieš. Tik čia labiau kalbama kaip dalinami patarimai apie stebuklingas priemones ir po to pasisiūloma parduoti...

už tai, kad tiesą rašai, tai neturėtų kibti mirksiukas.gif
Atsakyti
Po sios temos as net bijau uzsiminti forume apie kokia nors man patikusia priemone is platinamos kosmetikos blush2.gif
Gal nereikai taip grieztai ir viesai unsure.gif As jau anksciau pastebejau kad ta Mary kay turi keleta niku ir visur tik ir kalba apie savo stebuklinga kosmetika, tokiu reklamisciu yra vienetai, bet jie labai gadina musu forumo ivaizdi, bet tikrai yra ir nuosirdziu forumieciu, kurios platina ir kurios dalinasi savo patirtim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 21, 15:54)
Po sios temos as net bijau uzsiminti forume apie kokia nors man patikusia priemone is platinamos kosmetikos  blush2.gif
Gal nereikai taip grieztai ir viesai  unsure.gif  As jau anksciau pastebejau kad ta Mary kay turi keleta niku ir visur tik ir kalba apie savo stebuklinga kosmetika, tokiu reklamisciu yra vienetai, bet jie labai gadina musu forumo ivaizdi, bet tikrai yra ir nuosirdziu forumieciu, kurios platina ir kurios dalinasi savo patirtim  ax.gif

As, pvz. irgi atseit platinu kosmetika - perku ja sau. Bet nesiulau piktybiskai, kad tai super gaminysi r pirkit visos, kitaip nupliksit, oda issimaus ar pan...
siaip tos reklamistes is toli atpazistamos, reik tiketis, kad nedaug SM ant ju kabliuko uzkimba smile.gif
O apie patikusia priemone is platinamos kosmetikos ir toliau padiskutuok, juk svarbi kiekvienos SM nuomone drinks_cheers.gif
o apie ta Mary Kay is viso tyliu... Tik siaip susimasciau, kiek jai metu - dar neturi 18 ar jau gerokai per 45... smile.gif Tai tada dar galima paiskint jos peizeliojimus, nes protingos subrende moterys tokiais budais pastoviu klientu tikrai nesusiras...
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 21, 00:01)
Vitulka, neisizeisk, bet tikrai matosi, kad neskaitai biggrin.gif Nes tose paciose temose merginos diskutuoja: viena nusipirko krema, nuo kurio isbere, kitai nuo jo grauzia sausesnes odos vietas, treciai jis kaip tik padejo... Manau ten reklamos maziau nei kitose temose, nes butent ten yra maziausia tikimybe iskisti kokia preke - diskutuoja tik tos merginos, kurios naudojo ta kosmetika, o jeigu jau naudojo, tai vienu ar kitu budu buvo susirade konsultante (ar pacios jomis yra), o nukonkuruoti konsultante, kuria nenusivylei, itariu nera toks paprastas dalykas kaip gali pasirodyti  g.gif
Man patiko Tavo komentaras  lotuliukas.gif

Tai ir sakau, nekišu ten nosies, tai ką aš žinau, apie ką ten kalba eina schmoll.gif Bet jei sakai, kad ten nėra vien reklama, reiks eit pažiūrėt, vdrug susigundysiu, pati konsultante tapsiu ir eisiu per visas temas aiškindama, kokia gera mano parduodama kosmetika user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 21, 14:25)
na, manau, galetumem kada nors susitikti visos, kurios to tik noretu  mirksiukas.gif

Žinoma, kad kas tik nori, būtų šaunu susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.a @ 2006 03 21, 18:04)
Žinoma, kad kas tik nori, būtų šaunu susipažinti  drinks_cheers.gif

As irgi visom uz, butu daug idomiau bendraut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 21, 17:13)
As irgi visom uz, butu daug idomiau bendraut  smile.gif

Kažkaip žiūriu, kad būtent šioje temoje beveik visos dar be vaikelių, ar tik nepasisako g.gif Nors čia ir nelabai į temą poster_offtopic.gif blush2.gif
Turbūt reiks atskirą temą kurti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.a: 21 kovo 2006 - 17:19
QUOTE(egle.a @ 2006 03 21, 17:16)
Kažkaip žiūriu, kad būtent šioje temoje beveik visos dar be vaikelių, ar tik nepasisako  g.gif Nors čia ir nelabai į temą  poster_offtopic.gif  blush2.gif
Turbūt reiks atskirą temą kurti  g.gif

yra jau tokia, tik ne kosmetikos skyrelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 03 21, 17:37)
yra jau tokia, tik ne kosmetikos skyrelyje  ax.gif

O kur tiksliau? Jei galima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.a: 21 kovo 2006 - 17:59
Merginos, geriau diskutuokit į temą, susitikimų organizavimams yra atskiras skyrelis.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2006 03 21, 17:54)
Merginos, geriau diskutuokit į temą, susitikimų organizavimams yra atskiras skyrelis.

Sorry, galima būtų ištrinti mūsų pasisakymus, bet kažkaip neina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 21, 00:50)
Apskritai, manau, kad butu visai neprosal mums visoms kada koki meet'a susiorganizuoti, kaip manot?  mirksiukas.gif

Ir susitikimo metu paprekiauti AVONu, Orifleimu, Mary Kay, Amway... Visokie MaxFactor ir Loereal netinka - ne is tos kastos lotuliukas.gif
Atsakyti