Įkraunama...
Įkraunama...

Forumiečių patarimai... Ar visada nuoširdūs?

QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 22, 03:26)
Ir susitikimo metu paprekiauti AVONu, Orifleimu, Mary Kay, Amway... Visokie MaxFactor ir Loereal netinka - ne is tos kastos lotuliukas.gif

nea, lauksim ir L'orealio, jei tik gero parvesi, man tai viena geriausiu kosmetiku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 22, 04:26)
Ir susitikimo metu paprekiauti AVONu, Orifleimu, Mary Kay, Amway... Visokie MaxFactor ir Loereal netinka - ne is tos kastos lotuliukas.gif

Nezinau, ar platintojos ryztusi ateiti i toki susitikima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 22, 15:09)
Nezinau, ar platintojos ryztusi ateiti i toki susitikima  lotuliukas.gif

nu ryšiuosi, kad belieka, tik neišsiduosiu, kad aš platintoja tongue.gif
Atsakyti
Sutinku, kad daugiausiai nemokšiškai reklamuojasi platinamos kosmetikos pardavinetojos. Man įdomu ar yra kokių nors pvz Loreal pardavimo vadybininkių ir pan, besistengiančių kilstelti savo pardavimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 03 19, 20:20)
Is dalies tu teisi, ten galima tiek pozityvia tiek negatyvia nuomone rasti, bet pvz iejau i Avon idomumo delei, tai tokia nuomone susidare, kad si kosmetika stebuklinga, pagyrimai vienas uz kita didesni...

Apskritai Avon vien tik platintojos ir rašo, apie vieną už kitą ,,stebuklingesnius'' produktus. Esu bandžiusi šampūnus ,lūpdažius, rankų kremą, kvepalus, veido kremą ,tušą, bet nieko tokio stebuklingo neradau. Parduotuvėje už mažesnę kainą nusiperkame ir geresnių produktų. Ir aišku, kas vienam tinka, kitam gali ir visiškai netikti.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 03 22, 19:42)
Apskritai Avon vien tik platintojos ir rašo,  apie vieną už kitą ,,stebuklingesnius'' produktus. Esu bandžiusi šampūnus ,lūpdažius, rankų kremą, kvepalus, veido kremą ,tušą, bet nieko tokio stebuklingo neradau. Parduotuvėje už mažesnę kainą nusiperkame ir geresnių produktų. Ir aišku, kas vienam tinka, kitam gali ir visiškai netikti.

Dristu papriestarauti, nes as pati neplatinu Avon, platinu Oriflame, bet daznai perku ir Avon prekiu, ir nusivyliau gal tik kokia 1-2 linijom, siaip visai nebloga man ta kosmetika.
O Avone apie stebuklingus produktus niekas beveik neraso, nueik i MARY KAY kosmetikos foruma, tai pamatysi, kokius stebuklus daro ta kosmetika... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 03 22, 18:42)
Apskritai Avon vien tik platintojos ir rašo,  apie vieną už kitą ,,stebuklingesnius'' produktus. Esu bandžiusi šampūnus ,lūpdažius, rankų kremą, kvepalus, veido kremą ,tušą, bet nieko tokio stebuklingo neradau. Parduotuvėje už mažesnę kainą nusiperkame ir geresnių produktų. Ir aišku, kas vienam tinka, kitam gali ir visiškai netikti.

Kiek kartų Avon skyrelyje teiravausi apie vieną ar kitą gaminį, tiek kartų gavau labai objektyvius atsakymus tongue.gif. Jei gaminys š..., tai ir buvo pasakyta, kad jis š... biggrin.gif. Jokių nereikalingų liaupsių nebuvo schmoll.gif. Kur tu čia skaitei apie tuos "stebuklingus produktus", tai nežinau g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2006 03 22, 20:44)
Kiek kartų Avon skyrelyje teiravausi apie vieną ar kitą gaminį, tiek kartų gavau labai objektyvius atsakymus  tongue.gif. Jei gaminys š..., tai ir buvo pasakyta, kad jis š...  biggrin.gif. Jokių nereikalingų liaupsių nebuvo  schmoll.gif. Kur tu čia skaitei apie tuos "stebuklingus produktus", tai nežinau  g.gif.

Tas pats ir "Oriflame" temoje- niekas š... į vatą nevynioja mirksiukas.gif
Sutinku, kad daugiausiai nemokšiškai reklamuojasi platinamos kosmetikos pardavinetojos. Man įdomu ar yra kokių nors pvz Loreal pardavimo vadybininkių ir pan, besistengiančių kilstelti savo pardavimus biggrin.gif

L'orealis nėra tiesioginio platinimo būdu parduodama kosmetika, nepainiokit skirtingų dalykų. Jo pilnos parduotuvės, Avono, Oriflame gaminių parduotuvėse nerasi
Nezinau, ar platintojos ryztusi ateiti i toki susitikima lotuliukas.gif

O kodėl ne? g.gif Vėl gi, elgiatės nelabai etiškai, lygindamos įkyriai peršančias produktą ir tiesiog diskutuojančias savo temose. Be to, platintojas platintojui nelygus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 03 23, 09:02)
Tas pats ir "Oriflame" temoje- niekas š... į vatą nevynioja  mirksiukas.gif

L'orealis nėra tiesioginio platinimo būdu parduodama kosmetika, nepainiokit skirtingų dalykų. Jo pilnos parduotuvės, Avono, Oriflame gaminių parduotuvėse nerasi

O kodėl ne?  g.gif  Vėl gi, elgiatės nelabai etiškai, lygindamos įkyriai peršančias produktą ir tiesiog diskutuojančias savo temose. Be to, platintojas platintojui nelygus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 03 23, 08:02)
O kodėl ne?  g.gif  Vėl gi, elgiatės nelabai etiškai, lygindamos įkyriai peršančias produktą ir tiesiog diskutuojančias savo temose. Be to, platintojas platintojui nelygus  mirksiukas.gif

Manau, kad čia ir kalbama būtent apie tas, kurios perša savo produktą, dažnai ir kaip labai superinį, juk ir nuorodas įdeda būtent tas, kur produkatai siūlomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.a @ 2006 03 23, 10:33)
Manau, kad čia ir kalbama būtent apie tas, kurios perša savo produktą, dažnai ir kaip labai superinį, juk ir nuorodas įdeda būtent tas, kur produkatai siūlomi  mirksiukas.gif

Aš irgi taip maniau, bet matau, kad kai kurios šiuos skirtingus dalykus suplakė į vieną mirksiukas.gif Tai ir priminiau, kad vis gi derėtų atskirti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 03 23, 08:02)

Tai žinau kad netiesiogiai platinamas. Bet visviena yra darbuotoja už to produkto platinimą atsakinga. Sakykim kokios nors Kosmelitos (na tixliai nzn kas tą Lorealį platina, čia tik pvz) Loreal serijos pardavimo vadybininkė tongue.gif
Nu gerai čia tik šiaip pamąstymui kad ir apie ne tik tiesiogiai platinamus produktus gali būti neteisinga nuomonė išreikšta 4u.gif
Atsakyti