Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

niu labas visoms. na ir ka- tyla siandien? tik apie babcias snekam. gal kas nroi pazaist- pvz kur as sivakar eisiu. beje- kam cia apie vakar vakara traukiau- ar panasu i tiesa? auuu?
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 21, 14:59)
niu labas visoms. na ir ka- tyla siandien? tik apie babcias snekam. gal kas nroi pazaist- pvz kur as sivakar eisiu. beje- kam cia apie vakar vakara traukiau- ar panasu i tiesa? auuu?

Geriau garsiai pamastykit ka reiskia draugei traukta kortu patariamoji kombinacija del santykiu su vyru:

1. Situacija - tauriu 8 apv. kaip ir aisku
2. Ko nereiketu daryti - XIV pav. kaip irgi aisku
3. XX apv. ir kartu isitrauke tauriu riteris apv. - masciau masciau ir geriausiai ka galejau sumastyt - nieko nedaryt lotuliukas.gif
4. Rezultatas paklausius kortu patarimo - cia is vsi geras - lazdu 7 apv.nu as jau nesuvedu niekaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 21, 15:19)
Geriau garsiai pamastykit ka  reiskia draugei traukta kortu patariamoji kombinacija del santykiu su vyru:

3. XX apv. ir kartu isitrauke tauriu riteris apv. - masciau masciau ir geriausiai ka galejau sumastyt - nieko nedaryt  lotuliukas.gif
4. Rezultatas paklausius kortu patarimo - cia is vsi geras - lazdu 7 apv.nu as jau nesuvedu niekaip  lotuliukas.gif

o gali raštu išdėstyt kas tau aišku ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 21, 14:19)
Geriau garsiai pamastykit ka  reiskia draugei traukta kortu patariamoji kombinacija del santykiu su vyru:

3. XX apv. ir kartu isitrauke tauriu riteris apv. - masciau masciau ir geriausiai ka galejau sumastyt - nieko nedaryt  lotuliukas.gif
4. Rezultatas paklausius kortu patarimo - cia is vsi geras - lazdu 7 apv.nu as jau nesuvedu niekaip  lotuliukas.gif

o 3- tai cia kas? kaip elgtis, kad santykiai geretu?
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 20, 14:59)
pentakliu 5 (a)
o cia vaikinas?  nebais as zinovas, bet raso, jog si korta apversta gali reiksti, kad rasi aukso gabala ant kelio smile.gif gal tai apie x. arba jei pasireiks negatyvioji jos puse- tai gali reiksti ir tai, jog x leis sau daugiau nei tu noretum, ir liksi nusivylusi juo. ka senbuves papasakos tokiu klausimu, idomu?  nes as tai nieko gero joje nemaciau isties, bet pasiskaiciau, kad apversta ji gali reikst ir labai neblogus dalykus tai ir susipainiojau.

tai va klausiai kaip kas buvo smile.gif tai likau nusivylus supykus ir galiausiai supratau jog reikia si zmoguti X mesti is galvos doh.gif verysad.gif
pabandysiu tau ismesti kortas ir paziureti kurgi siandien eisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 21, 15:07)
tai va klausiai kaip kas buvo  smile.gif  tai likau nusivylus supykus ir galiausiai supratau jog reikia si zmoguti X mesti is galvos  doh.gif  verysad.gif
pabandysiu tau ismesti kortas ir paziureti kurgi siandien eisi  bigsmile.gif

geras. nu ta prasme - kortos perspejo teisingai. o dar kazkam buvom trauke apie vakareli ar kazka- na- "kur eisiu vakare" tema
Atsakyti
tai va isskrito zvaigzde apversta
taigi manau jog tai ka planavai nepavyks arba pakis
kadangi dar neaisku bandau traukti dar korta
kardu trejetas apverstas ( nebezinau kaip cia ir interpretuoti nesinori penktadieniui nuotaikos gadinti g.gif )
bandau trecia traukti
iskrito monetu karalius apverstas
na nepavyko man suzinoti ka veiksi taciau siulau atidesnei buti mirksiukas.gif

bus idomu suzinoti kaip sekesi ir ka istikruju veikei smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

Diva man del vakaro iskrito visos apverstos kortos g.gif

o krito apv. lazdu 6, apv. pentakliu tuza, apv, kardu 6

as irgi manau, kad tu niekur nevaziuosi schmoll.gif nors nusimate manau kazkoks zmoniu susiburimas, paroda.. o galbut netgi i koki restorana dviese su vyru rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 21 spalio 2011 - 15:46
Merginos, kas norit "ant santykiu" pasipraktikuoti? bigsmile.gif Kokie santykiai mano drauges su nauju meiluziu? Ir kokios artimiausiu 3 menesiu perspektyvos?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 21, 16:47)
Merginos, kas norit "ant santykiu" pasipraktikuoti?  bigsmile.gif  Kokie santykiai mano drauges su nauju meiluziu? Ir kokios artimiausiu 3 menesiu perspektyvos?

Istraukiau, bet su inetrepretacija nzn, kaip pavyks, bo vaikis bus tuoj:))

DEliojau pasaga

1. Saikingumas
2. 10 lazdu
3. apv. tauriu karalius
4. apv. 8 kardai (kaip elgtis)
5. Kardu riteris (aplinka)
6. apv. Menulis (kliutys)
7. 9 monetos (rezultatas)

Prasidejo maloniai, bet panasu, kad bus ir negatyvo, neiseis su pasisokinejimu bigsmile.gif g.gif Nors rezultats manau, kaip ir pas Matrica apacioje, pasimalonins ir issiskirstys:)

Nelabai galiu gilintis, bo skubu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopustinuke: 21 spalio 2011 - 16:11
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 21, 15:47)
Merginos, kas norit "ant santykiu" pasipraktikuoti?  bigsmile.gif  Kokie santykiai mano drauges su nauju meiluziu? Ir kokios artimiausiu 3 menesiu perspektyvos?

kokie santykiai: Lazdu trys, lazdu du apv, ir vežimas.. Mmm o tai tikrai yra meilužis taprasme yra dar ir treti asmenys? Nes man lazdų trejetas krenta dažniausiai ten kur yra dar ir trečias asmuo ir yra tam tikri pasirinkimai tarp kelių partnerių..? O kortų suma XII pakaruoklis... irgi man dažniausiai kalb apie santykių neasiprendimą ir visišką nežinomybę ir dažniausiai būna nuoroda į trečią asmenį.. manau buvo svarstoma vienu metu ar juos nutraukti toliau tokius santykius ar dar ir toliau tęsti? Arba nebūtinai...Arba tai tik jų pradžia buvo ir buvo klausiama savęs : ,,Ar mane verta pradėti tokius santykius ir kišti koją ten, ar neverta'' Ir aš manau, kad jie nusprendė toliau tęsti tokį bendravimąbigsmile.gif Lazdų du man kaip abejonės ar tikrai verta tokius santykius palaikyti...tačiau man čia vežimas šalia tos kortos kaip ir sustiprinima toks jausmas gaunasi, kad tas nežinojimas dar labiau užsitęsia... Tačiau vežimas čia pasako, kad gal dabar jie priemė sprendimą, kad jiems kartu labai vigadna būt rolleyes.gif lotuliukas.gif

Kokie artimiausi santykiai bus per 3 mėnesius ir kokios perspektyvos... Lazdų tūzas, apv monetų pažas ir montų trys... Nu kokios kokios perspektyvos.... Pasi*** ir praeis.. smile.gif jokiom vestuvėm, jokiom romantikom nekvepia....visiškai, manau gal kad vienas kiam jaučia aistrą, gal vienu metu kažkuris pajaus kad jų santykiai jau per daug toli nuėję ir kad vienas pradeda norėt kažko iš partnerio daugiau nei priklauso??? g.gif Ir galiausiai manau tie santykaii nutrūks
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 21, 16:47)

Kokie santykiai su drauges nauju meiluziu?

tauriu 8, lazdu 6, magas

tauriu 8 - gal pakeite poziuri i ji g.gif gal anksciau ji per daug idealizavo. Kaip sakant "nusileido ant zemes" cool.gif sakyciau labai emocionalus santykiai, ji gal jaucia, kad jie traukia ja i dugna, bet fizinis malonumas prilaiko.. Pardon uz babciskuma.. kitaip neiseina doh.gif
lazdu 6 - nors is esmes ji laiminga su juo. Gal ji dziaugiasi, kad butent laimejo/uzkariavo ji. g.gif
magas - manau jie lygiaverčiai partneriai visose srityse. Jie vienas kita papildo smile.gif

Kokios artimiausiu 3 menesiu perspektyvos?

zvaigzde, apv, pentakliu 4, lazdu 6

Zvaigzde - as sakyciau tai daug zadanciu santykiu pradzia.

Apv. pentakliu 4 - na cia idomus dalykai gali detis. Gal juos isaiskins.. na nemaloni korta..

Lazdu 6 - manau jie vistiek iseis nugaletojais. Ar bus veliau kartu ar ne, nezinau. Bet kokiu atveju manau jie is siu santykiu pasiims viska, kas geriausia smile.gif

Papildyta:
na nejaugi as cia vienintele optimiste g.gif as tikiu amzina meileeee... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti