Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

oo suintrigavote mane su tuo apverstu Menuliu dabar... rolleyes.gif Gal galite plačiau apie jį.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 21, 17:52)
Poziuri tikrai pakeite. Jo niekada neidealizavo, nes senai buvo zinoma, kas per fruktas, bet paaiskejo, kad yra siek tiek geriau nei tiketasi...Tauriu 8 niuri korta ir istiesu taip ir buvo - kelione i nakti is nevilties ir absoliutaus nusivylimo.

Perspektyvos - kolkas sunku pasakyti, bet panasu, kad santykiai turetu buti ilgalaikiai ir abipusiai naudingi.

Na del issiaiskinimo...labai baisu, bet taip gali buti (cia Kopustinukes apv.Menulis suveiktu). Tikekimes, kad imsis visu atsargumo priemoniu ir tikrai iseis nugaletojais

Zalias sakinys - viskas taip - kolegos ir vienas be kito negaletu egzistuoti (cia bendraja prasme - tikrai absoliuciai lygiaverciai) ir dziaugiasi kad atsigrazino (uzkovojo), nes jau buvo bepraranda su savo neapsisprendimu smile.gif

dekui 4u.gif tai kiek suprantu kortos normaliai krito, tikekimes viskas bus gerai. As bent taip galvoju smile.gif
Atsakyti
gal norit paziuret ka siandien veiksiu ir kaip seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 21, 17:58)
gal norit paziuret ka siandien veiksiu ir kaip seksis smile.gif

ka siandien veiksi?

apv. kvailys, apv. kardu riteris, pentakliu 3

na gal kvailiosi su kokiu pasiutusiu bernu rolleyes.gif beje manau visai neturinciu pinigu, o gal diskotekoj busit.. speju kokia kaimo, nes tik trys zmones susirinke lotuliukas.gif juokauju.. blush2.gif

kaip seksis?

g.gif ..
pentakliu 4, apv lazdu 3, lazdu 8

jauciu pasirodys ir pinigingas bernas rolleyes.gif ir kils kova del islikimo, nes kur du trecias nereikalingas bigsmile.gif

siandien liuks aiskinu kortas didis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 21, 18:17)
ka siandien veiksi?

apv. kvailys, apv. kardu riteris, pentakliu 3

na gal kvailiosi su kokiu pasiutusiu bernu rolleyes.gif beje manau visai neturinciu pinigu, o gal diskotekoj busit.. speju kokia kaimo, nes tik trys zmones susirinke lotuliukas.gif juokauju.. blush2.gif

kaip seksis?

g.gif ..
pentakliu 4, apv lazdu 3, lazdu 8

jauciu pasirodys ir pinigingas bernas rolleyes.gif ir kils kova del islikimo, nes kur du trecias nereikalingas bigsmile.gif

siandien liuks aiskinu kortas  didis.gif  lotuliukas.gif

nu idomiai cia biggrin.gif biggrin.gif rytoj papasakosiu ka veikiau ir kaip sekesi nes istikruju dar tiksliai nieko nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Beja gal žinote tarkim kažkokių būdų kaip tos programos atsisakyti? kaip ją išiimti iš galvos?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 21, 19:09)
Beja gal žinote tarkim kažkokių būdų kaip tos programos atsisakyti? kaip ją išiimti iš galvos?

Na programa bus ivykdyta ir pati iskris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 21, 18:10)
Na programa bus ivykdyta ir pati iskris bigsmile.gif

lotuliukas.gif jo, ir bus gera pamoka daugiau nesliauziot pas visokias nuklaikusias babcias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 21, 19:15)
lotuliukas.gif jo, ir bus gera pamoka daugiau nesliauziot pas visokias nuklaikusias babcias biggrin.gif

irnesakyk.gif as vaiksciojau pas tas babulkas ir man nieks nesipilde verysad.gif ot zrazos, tik pinigus islaidau gun_rifle.gif
Atsakyti
Oki antras klausimėlis.. smile.gif

Tarkim vat žiūriu delione aš, ir va pirmas skaičius reiškia tą, kitas skaičius reiškia aną ir t.t smile.gif Ar visada reikia griežtai žiūrėti kuri pozicija ką reiškia? Jeigu man kartais tiesiog gal atrodo kad ta pozicija gal man asmeniškai rišasi su mano pozicija kokia ir kurią labiau taikau? g.gif Ar geriau taip nenuklysti į šalį? Ir laikytisgriežtų nurodymų... Nes tarkim kaip traukiu tris kortas aš niekada nesivadovauju aklai 1(praeitis)2(dabartis)3(ateitis) g.gif

Dariausi tokią delionę... Ji skirta toms kurios ieško vyro ir vis dar neišteka lotuliukas.gif ir bla bla bla, arba jau sutiko bet taip pat neišteka.. smile.gif Tai ką Jums norėjau parodyti jeigu aišku įdomu.. Kaip kartais būna krenta panašiai kortos smile.gif Pati ant savęs žirūėjau čia... ir vat vieną kart prieš 3 savaitges atgal kažkur ir dabar nesenai, nes preitą kartą nebuvau konkrečios analizės pasidariusiusi.. Aš šiaip lengvam šoke kaip kartais kortos krenta panašiai smile.gif Nežinau ar jūs įžvelgstie panašumų ar ne... Tačiau aš matau.. o gal tik noriu matyti?(irgi retorinis klausimas) smile.gif kam įdomu užmeskit akį...

Cia antrasis traukimas Nuoroda cia-----> http://i626.photobuc...ka/SAM_3659.jpg

O cia pirmasis Nuoroda cia----> http://i626.photobuc...nosituacija.jpg

Kas labiausiai šypsena sukėlė kad paskutinioj pozicijoje krito tiek ir karalius monetu,
tiek ir karaliene biggrin.gif Is vis kaip jums tos trys lazdos? lotuliukas.gif Gal labai primityviai viską matau aš ir babciškai.. Bet taip risasi man nors tu ką, kad kažkas mane rinksis..Taprasme kad turėsiu konkurente...

Jei nepatingėsit pasižiūrėkit, laukiu ir nuomonių ir pasiūlymų dėl šios delionės ar ji nieko neverta? smile.gif Gal kuri pati norės išsitraukti tokia..Aš miela painterpretuočiau smile.gif

---2---------------6
1-----3---------5-----7
---4---------------8
-----------9-----------

1. Представление кверента о себе.
2.Как представляют кверента окружающие.
3. Каким может кверент быть в семейных отношениях.
4.Представления кверента о том, каким должен быть партнер.
5.Где можно найти партнера, место встречи.
6.Что кверент должен предпринять для достижения цели.
7.Есть ли отягощающие карму обстоятельства(венец безбрачия, порча,сглаз. 10 жезлов тут, как венец безбрачия.)
8.Совет карт кверенту.
9.Возможность вступить в брак(можно оговаривать время).Если в оговореное время возможности нет, то вытягивается дополнительная карта, что бы посмотреть вожможность выйти замуж вообще.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 21, 19:52)
Oki antras klausimėlis.. smile.gif

Tarkim vat žiūriu delione aš, ir  va pirmas skaičius reiškia tą, kitas skaičius reiškia aną ir t.t  smile.gif  Ar visada reikia griežtai žiūrėti kuri pozicija ką reiškia? Jeigu man kartais tiesiog gal atrodo kad ta pozicija gal man asmeniškai rišasi su mano pozicija kokia ir  kurią labiau taikau? g.gif  Ar geriau taip nenuklysti į šalį? Ir laikytisgriežtų nurodymų... Nes tarkim kaip traukiu tris kortas aš niekada nesivadovauju aklai 1(praeitis)2(dabartis)3(ateitis) g.gif

Dariausi tokią delionę... Ji skirta toms kurios ieško vyro ir vis dar neišteka lotuliukas.gif  ir bla bla bla, arba jau sutiko bet taip pat neišteka.. smile.gif  Tai ką Jums norėjau parodyti jeigu aišku įdomu.. Kaip kartais būna krenta panašiai kortos smile.gif  Pati ant savęs žirūėjau čia... ir  vat vieną kart prieš 3 savaitges atgal kažkur ir dabar nesenai, nes preitą kartą nebuvau konkrečios analizės pasidariusiusi.. Aš šiaip lengvam šoke kaip kartais kortos krenta panašiai smile.gif  Nežinau ar jūs  įžvelgstie panašumų ar ne... Tačiau aš matau.. o gal tik noriu matyti?(irgi  retorinis klausimas) smile.gif  kam įdomu užmeskit akį...
Cia antrasis traukimas Nuoroda cia-----> http://i626.photobuc...ka/SAM_3659.jpg

O cia pirmasis Nuoroda cia---->  http://i626.photobuc...nosituacija.jpg
Kas labiausiai šypsena sukėlė kad paskutinioj pozicijoje krito tiek ir karalius monetu,
tiek ir karaliene biggrin.gif  Is vis kaip jums tos trys lazdos? lotuliukas.gif Gal labai primityviai viską matau aš ir babciškai.. Bet taip risasi man nors tu ką, kad kažkas mane rinksis..Taprasme kad turėsiu konkurente...

Jei nepatingėsit pasižiūrėkit, laukiu ir nuomonių ir pasiūlymų dėl  šios  delionės ar ji nieko neverta? smile.gif Gal kuri pati norės išsitraukti tokia..Aš miela painterpretuočiau smile.gif

---2---------------6
1-----3---------5-----7
---4---------------8
-----------9-----------

1. Представление кверента о себе.
2.Как представляют кверента окружающие.
3. Каким может кверент быть в семейных отношениях.
4.Представления кверента о том, каким должен быть партнер.
5.Где можно найти партнера, место встречи.
6.Что кверент должен предпринять для достижения цели.
7.Есть ли отягощающие карму обстоятельства(венец безбрачия, порча,сглаз. 10 жезлов тут, как венец безбрачия.)
8.Совет карт кверенту.
9.Возможность вступить в брак(можно оговаривать время).Если в оговореное время возможности нет, то вытягивается дополнительная карта, что бы посмотреть вожможность выйти замуж вообще.

o mane sudomino bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Rytoj issitrauksiu kortas smile.gif tik rusiskai situ reiksmiu nesuprantu tj butu idomu jei kas paanalizuotu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 21 spalio 2011 - 19:24
sveikos, smagiai Jūs čia laiką leidžiat bigsmile.gif

Jei jau kalba šįvakar apie meilužius tai iškilo ir man vienas klausimas. Draugė šiuo metu apsipykus su draugu. Paklausiau kokie bus jų santykiai per artimiausius tris mėnesius: iškrito kardų tūzas (kas reiškia rimtą pokalbį ir net skyrybas) toliau saulė ir taurių tūzas. Ar galiu daryt išvadas dėl toliau sekančių kortų, kad skyrybų vis tik nebus g.gif gal tiesiog bus rimtas santykių pasiaiškinimas ko pasekoje santykiai susitvarkys.
Atsakyti