QUOTE(Sublime @ 2011 10 22, 15:14)
Pirmadienį turiu susitikimą...labai įdomu kaip jis praeis ir koks bus rezultatas
Kaip praeis pirmadienio susitikimas
Traukiau tris kortas viena iskritusi buvo apv zyne.. Tai manau arba jumis laiko siek tiek tokia pikciurna moterimi, arba pati situacija veikiausiai bus ne is maloniausiųjų, arba kitas zmogus su kuriuos susitiksite jums nera malonus.. Dabar verciu kortas ir ziuriu toliau..... Krito lazdu 5, apv tauriu 7 ir monetu karalius... Manau kad sutikikimo metu bus smarkiai diksutuojama, gincijamasi, kazkas bus daug aptarta, gal kokiais klausimais priešingos nuomonės nesutaps...tarpais manau net , kad bus nukrypstama nuo pagrindines susitikimo temos. susitikimo tikslas manau bus tas, kad kazka turesite rinkitis is kazko.. aptarsite kelius galimas variantus ir labai bus sudetinga priimti sprendima... O sprendima priimti visgi teks:) ir ar tai nėra susijęs susitikimas su finansais?irkokio taipobūdžio susitikimas...
nu sorrry taip ir norisi man pagrybauti bet toks jausmas, net nežinau kodėl leisdžiu sau su sestu jausmu pazaisti cia, tiapnorisi manyti kad kazkas kas bus aptarinejama bus susije su mediena
o tiksliau gal baldais arba namu ukio klausimais??
Koks bus rezultatas krito velnias, tauriu penki apv, ir jega... Na manau susitikimom etu gal kazkas labai jau gundys ir vilios? Ko galiausiai del kazkosiektiek nusivilsite nes gausitene tai ko norite,taciau lyg ir turetumete atrasti kazkokiam nepasisekime teigiamas spalvas..ir manau paskui liksite itin patenkinta...
Zodziu siandien as tikrai keistai sneku....
Beja Sublime..taip mes jau nusprendem visgi kazkur dalyvauti vakare... ir taip tia yra uz mane vyresne drauge kuri man yra itin artima as ją pažįstu visą gyvenimą tai man ji kaip sesuo.. oginčijames jaudabar, kuri ką norės gurkšnoti.. ar vyną ar viskįardar bala žino ką

Taip kad, esi šaunuolė.. o dėlpenkių kardų.. jo tikiuosi kad nepamatyčiau kokio seno asilo kuris nuotaikos nesugadintų
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2011 10 22, 15:39)
Man krito Imperatorius 8 lazdos 10 taurių 2 kardai
Koks bus rezultatas susitikimo: Jėga Pasaulis Teisingumas
Oho, kiek DA

Imperatorius kaip ir rodo, kad jau susitarei su kazkuo susitikti, greičiausiai jis turėtų būti vyrenis ir gerai tau pažįstamas(a) gal net giminaitis (ė). Tai va, kaip ir bus karštai suremti kardai, gal teks ginčytis, derėtis dėl kažko, bet išsispręs taikiai, tenkins abi puses. Rezultate krito tokie solidūs DA, kurie kaip ir neleistų suabejoti to susitikimo/įvykio svarbumu...
Bemaišant iškrito 5 kardai - gal tu pati nori isąmoningai išvengti to, kas laukia vakare, matyt tikies kažko nemalonaus...
Papildyta:
Spėju, kad susitikimas, nes krito 2 kardai ir plius db ištraukiau, ką žadi veikti - 2 taurės...gal aiškinsies santykius

būtų gerai, kad daugiau info duotum, būtų lengviau interpretuoti
mm taiaisku,,, sedesim abidvi ir tas taures musinesim..o vakare mausim i sokius pokius