Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(skm @ 2011 10 23, 13:32)
panos, pasidalinkit savo patyrimais dėl velnio kortos kalbant apie santykius.

Be to, ką jau panos paminėjo - Velnias gali reikšti ir agresiją kt. asmens atžvilgiu, t.p. didžiulį seksualinį potraukį.
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2011 10 23, 14:12)
Be to, ką jau panos paminėjo - Velnias gali reikšti ir agresiją kt. asmens atžvilgiu, t.p. didžiulį seksualinį potraukį.

gal mano ištrauktu atveju greičiau reikš agresiją, na gal dar kokią priklausomybę, bet ne seksualinį potraukį ar seksą schmoll.gif kažkaip galvoju, kad tas velnias čia gali pasireikšti iš savo tamsiosios, o ne seksualiosios pusės biggrin.gif

iškrito taurių 10+kardų 8 + velnias
Atsakyti
Nataip pas mane Velnias daznai dominuojantis toks yra arkanas, ir jau susipazinau su juo... Tai va pastebėjau, kad kaip velnias krenta santykiuose, dazniausiai tai sneka apie labai stipru stipru poreiki zmogui,didele aistra ir to zmogaus suidealizavima,, jis mano vienintelis, geresniu uz ji nera ir nebus'' Beja man jis daznai krenta ypac tose porose kuriu santykiai jau labai ilgalaikiai ir tarkim jie jau senai yra kartu ar net vede.. Velnio korta man santykiu atzvilgiu net gal geriau atrodo nei tarkim 6 arkanas koks:))) Bejajeigu krenta ir VI ir XV kartu tai jau santykiai labai būna intriguojantis, jau matomai jose visokiausių negandų būtą ir patirta , žmones ir nori gal skirtis, bet jiems tiesiog neina nutraukti tų santykių....
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 21, 15:15)
tai va isskrito zvaigzde apversta
taigi manau jog tai ka planavai nepavyks arba pakis
kadangi dar neaisku bandau traukti dar korta
kardu trejetas apverstas ( nebezinau kaip cia ir interpretuoti nesinori penktadieniui nuotaikos gadinti  g.gif )
bandau trecia traukti
iskrito monetu karalius apverstas
na nepavyko man suzinoti ka veiksi taciau siulau atidesnei buti  mirksiukas.gif

bus idomu suzinoti kaip sekesi ir ka istikruju veikei  smile.gif

QUOTE(Mirabele @ 2011 10 21, 15:41)
laba 4u.gif

Diva man del vakaro iskrito visos apverstos kortos g.gif

o krito apv. lazdu 6, apv. pentakliu tuza, apv, kardu 6

as irgi manau, kad tu niekur nevaziuosi schmoll.gif nors nusimate manau kazkoks zmoniu susiburimas, paroda.. o galbut netgi i koki restorana dviese su vyru rolleyes.gif

laba diena, raganeles.

Tai va - reik cia viska pasinagrineti idemiau, nes nu viskas buvo tiesiog super, zinokit. Vaziavau i kurso susitikima. Buvo visai fun. 10 metu kaip baige mokslus, susirinko daug zmoniu- praktiskai puse kurso, buvo ir maisto ir pramogu (zaidem chto gde kogda, intelektualiai leidom laika tsakant), daug daug snekejomes, nes buvo zmoniu kuriu tuos 10 metu ir neteko matyt. netgi iki sokiu pokiu priejom galu gale. na ir grizau namo 2 valanda. taip kad susitikimas tikrai ivyko ir, mano manymu- ivyko labai sekmingai smile.gif

o del kortu- nu net nezinau- nelabai man jos su kuom nors risasi- ypac kad apverstos. jei kas nors ka nors pamatys panasaus tame- but idomu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 23, 13:02)
gal kas norit paziureti kokia bus mano finansine situacija artimiausia menesi  smile.gif

M... vezimas, apv lazdu riteris ir apv imperatoriene smile.gif Kalbant apie finasus manau artimiausiu metu gali laukti nenumatytos islaidos, nes man imperatoriene apv butent keliskart parode nenumamtytas išlaidas... Gal artimiausiu metu jausite gal sioki toki pinigu stygiu.... nezinau net
Atsakyti
SKM, dar velnias gali rodyti ir santykius is isskaiciavimo, siekiant materialines naudos.
Atsakyti
QUOTE(Pallade @ 2011 10 23, 20:05)
SKM, dar velnias gali rodyti ir santykius is isskaiciavimo, siekiant materialines naudos.

ačiū merginos, žiūrėsim kaip čia tas velnias pasireikš, nors mano ištrauktų kortų delionėje man rodosi, kad tiesiog sugrius tos 10 taurių į šipulius ir tiek, velnias man kažkaip šiuo atžvilgiu kaip kažkoks fonas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 23, 21:11)
ačiū merginos, žiūrėsim kaip čia tas velnias pasireikš, nors mano ištrauktų kortų delionėje man rodosi, kad tiesiog sugrius tos 10 taurių į šipulius ir tiek, velnias man kažkaip šiuo atžvilgiu kaip kažkoks fonas atrodo.

Kaip fonas gali rodyti pykti, pavyda, del ko santykiai isirs.
Atsakyti
QUOTE(Pallade @ 2011 10 23, 22:21)
Kaip fonas gali rodyti pykti, pavyda, del ko santykiai isirs.

prisiminiau, kad kažkuri minėjo jog kardų 8 gali rodyti santykių pabaigą.
Atsakyti
Nusprendžiau, kad tiek knygų vis tiek man nereikia: lentynos vis gi, neguminės, o knygos... vienas perskaičiau, kitoms jau pora-ketvertas metų niekaip nerandu laiko, tikriausiai jau ir nebeieškosiu, nes atsirado naujų interesų biggrin.gif Gal kuriai tarologei bus įdomu pasižvalgyti, jei ne, tai nuolankiai atsiprašau 4u.gif
user posted image

Taro literatūra
Visais klausimais prašau į a.ž. 4u.gif

Ir dar kartą atsiprašau už offtopic'ą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 23, 15:04)
gal mano ištrauktu atveju greičiau reikš agresiją, na gal dar kokią priklausomybę, bet  ne seksualinį potraukį ar seksą  schmoll.gif kažkaip galvoju, kad tas velnias čia gali pasireikšti iš savo tamsiosios, o ne seksualiosios pusės  biggrin.gif

iškrito taurių 10+kardų 8 + velnias

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 23, 15:21)
Nataip pas mane Velnias daznai dominuojantis toks yra arkanas, ir jau susipazinau su juo... Tai va pastebėjau, kad kaip velnias krenta santykiuose, dazniausiai tai sneka apie labai stipru stipru poreiki zmogui,didele aistra ir to zmogaus suidealizavima,, jis mano vienintelis, geresniu uz ji nera ir nebus'' Beja man jis daznai krenta ypac tose porose kuriu santykiai jau labai ilgalaikiai ir tarkim jie jau senai yra kartu ar net vede.. Velnio korta man santykiu atzvilgiu net gal geriau atrodo nei tarkim 6 arkanas koks:))) Bejajeigu krenta ir VI ir XV kartu tai jau santykiai labai būna intriguojantis, jau  matomai jose visokiausių negandų būtą ir patirta , žmones ir nori gal skirtis, bet jiems tiesiog neina nutraukti tų santykių....

Be visko kas isvardinta, velnia manau apibudina gerai zodis - manipuliatorius - tai kuo tu gali manipuliuoti, tai kuo tavimi manipuliuoja ir pan, aistra, valdzia, pagunda, todel visda prie sio arkano norisi isverst aistra ar kita aspekta i seseline puse ir pasiziuret kas uz to stovi. Kartu tai asmenines galios arkanas - zmogus gebantis manipuliuoti kitais ir zinantis silpnasias savo vietas, kuriomis gali kiti manipuliuoti, visada stoves zingsiu priekyje priesininko..nu ir tt. visi kiti isvedziojimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 10 20, 12:37)
Ką aš veiksiu šį savaitgalį ir kaip man seksis?  4u.gif  Gal dar kas prie aiškinimo prisidės? smile.gif Ačiū smile.gif

Kadangi savaitgalis praėjo ir gavau progą prisijungti prie PC, tai jau galiu duot ataskaitą smile.gif Buvo nerealus bobiškas savaitgalis - kruizas į Stokholmą su dar 7 draugėmis. Buvo daug vyno, juoko, šokių ir vyriško dėmesio ax.gif
Šiaip maždaug savaitę prieš kelionę buvo apėmusi panika, kad esu tiesiog nepajėgi finansiškai pakelti tokį "vojažą", todėl išsimečiau kortas, kodėl man verta važiuot. Iškrito Pentaklių 10, Pentaklių 6-Žynė-Pentaklių riteris.
Taigi, baiminausi visai be reikalo, nes gerai praleistas laikas viršijo bet kokius lūkesčius wub.gif
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 20, 12:57)
traukiau tris kortas  smile.gif
1. monetu devynetas
2.galia
3.lazdu astuonetas
darau isvada kad laukia sekminga kelione , galbut susipazinsi su naujais zmonemis   4u.gif

Teisingai smile.gif Na, tik tas susipažinimas toks sąlyginis labiau smile.gif
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 20, 13:48)
o  ka veiksi - velns zino-  mano tradicinis sios kortos traktavimas- eisi prisipazint meileje smile.gif)) vienasyk ji reiske kad mergina susitiko sena pazistama, nors nesitikejo jo sutikti. Gali buti kazkoks ten klases ar kurso ar koks kitoks susitikimas. na-mielas dusiai susitikimas, susiburimas, kuriame ir bus tas riteris ant balto zirgo wink.gif)).

Nu kad lyg ir niekam neprisipažinau biggrin.gif Susitikimas įvyko, tikrai mielas dūšiai, todėl užskaitau mirksiukas.gif O vat riterio tai ten nebuvo biggrin.gif Manasis riteris prižiūrėjo mūsų princesę wub.gif Nors šiaip galima prilenkt prie to, kad iš tiesų, sutikom daug riterių, kurie jodinėjo baltais arkliais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 24 spalio 2011 - 09:56