Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(simoselis @ 2011 10 24, 10:54)
Kadangi savaitgalis praėjo ir gavau progą prisijungti prie PC, tai jau galiu duot ataskaitą smile.gif Buvo nerealus bobiškas savaitgalis - kruizas į Stokholmą su dar  7 draugėmis. Buvo daug vyno, juoko, šokių ir vyriško dėmesio  ax.gif
Šiaip maždaug savaitę prieš kelionę buvo apėmusi panika, kad esu tiesiog nepajėgi finansiškai pakelti tokį "vojažą", todėl išsimečiau kortas, kodėl man verta važiuot. Iškrito Pentaklių 10, Pentaklių 6-Žynė-Pentaklių riteris.
Taigi, baiminausi visai be reikalo, nes gerai praleistas laikas viršijo bet kokius lūkesčius  wub.gif

Teisingai smile.gif Na, tik tas susipažinimas toks sąlyginis labiau  smile.gif

Nu kad lyg ir niekam neprisipažinau biggrin.gif Susitikimas įvyko, tikrai mielas dūšiai, todėl užskaitau  mirksiukas.gif  O vat riterio tai ten nebuvo  biggrin.gif  Manasis riteris prižiūrėjo mūsų princesę  wub.gif  Nors šiaip galima prilenkt prie to, kad iš tiesų, sutikom daug riterių, kurie jodinėjo baltais arkliais  lotuliukas.gif

kaip smagu kai pavyksta kazka is kortu isskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 23, 13:32)
panos, pasidalinkit savo patyrimais dėl velnio kortos kalbant apie santykius.

Man irgi pasistojo šis klausimas, nes vis krenta ir krenta tas XV arkanas klausiant apie santykius smile.gif . Ačiū moteros 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O jus ir intensyviai dirbate smile.gif sia sav. as nebuvau tokia aktyvi, bet po sav. pasitaisysiu ax.gif
Ryt isvarau, tai paklausiau kaip man seksis londone, tai iskrito apv.10 tauriu, apv.Velnias ir kardu 8. Kazkaip nelabai susiejau siu kortu, tad istraukiau dar viena, tai buvo XX judgement. Na ir ka galetu jos sakyti? Tauriu 10 apv. kalba apie tai kad kas anksciau dziugino, sukels kokias tai problemas, lyg ir santykiu pablogejimas, nepasitenkinimas esama padetimi.. bet kaip tai susije su klausimu kaip seksis? g.gif
Apie velnia jus kalbejote santykiuose, taciau o kaip situacijoje kur klausiama kaip seksis ir dar apverstas? Gal tai kokie roziniai akiniai kurie neduotu ziureti ir imatyti realybe? svetimos valios primetimas, pykciai, kerstas, sumisimas..
Kardu 8 - lygtai reiktu galvoti kaip isspresti kazkokia keblia situacija g.gif
Patarimas butu VI isimylejeliai - kazkoks emocinis rysis gal atsiras? vadovautis intuicijao ne protu? g.gif
Ar kas galetu pagelbeti pazvelgti i sia situacija? o gal ismesti kortas kaip man seksis londone?
Atsakyti
Dar paklausiau kaip MB ketvirtadieni seksis egzamine? klausiau su potekste ar islaikys .. Dejau kortas dabartis, kliutys ir ateitis. krito tauriu 7 apv., XI teisingumas, kardu karalius apv. dabartyjetai atrodo kad jam pakaks laiko ismokti ir gyvena viltimi, na ta prasme iliuzijomis. Kliutys bus teisingumas lyg ir g.gif tipo kad va kiek pastangu idejai tiek ir nusipelnei verysad.gif o ateitis buttu kazkokios gal teisines komplikacijos, sunkumai, dvigubas zaidejas ..
Kortu patarimas gaunasi XVIII - lyg suduzusios svajones, reiktu pasiklaiuti intuicija, sunkumus reiktu iveikti garbingai ir tuomet jie bus iveikiami.
Na pagal sias kortas tai sakyciau kad neislaikys unsure.gif Ka manote jus? ir komentarai ir ju kuo daugiau biggrin.gif domintu taip pat 4u.gif
Atsakyti
Tai pati gi surasei kas gaunasi pagal kortas - kiek ides pastangu, tiek ir gaus. O tai reiskia, kad numatyti baigti nelabai iseina, nes neaisku kiek jis tu pastangu ides. Gal paskutine nakti ses ir ismoks viska ko reikia egzaminui... Sito kortos negali tau pasakyti. Pagal dabartines kortas panasu, kad jis nelabai susivokia situacijoje, tikisi nelabai realiu dalyku, t.y. islaikyti nesimokydamas arba praslysti. Gali buti, kad jam jau taip yra pavyke, bet sikart atvejis lyg ir ne tas. Tiesiog pakalbek su juo, paklausinek apie busima egamina - kas egzaminuos, kaip ankstesniems egzaminuojamiems sekdavosi, ar jis zino kiek stipriai purtoma per si egza, ko tikisi - praslysti ar sekmingai ismokti reikalinga medziaga paskutine minute. Kartais paprasciausias pokalbis privercia zmogu susimastyti. Gal kai tu tiesiog pasidomesi, nebaksnodama kaip jis neteisingai elgiasi ir masto, o tiesiog lyg del saves rinkdama informacija, jis ir pats susimastys apie tai, ka tau pripasakojo, ir atsiras noras pradeti ruostis egzaminui anksciau, o ne paskutine minute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallade @ 2011 10 25, 06:55)
Tai pati gi surasei kas gaunasi pagal kortas - kiek ides pastangu, tiek ir gaus... o ne paskutine minute smile.gif

Aciu Palade 4u.gif
O kaip del pirmojo metimo del londono? Kaip tas kortas susieti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 25, 07:52)
Aciu Palade  4u.gif
O kaip del pirmojo metimo del londono? Kaip tas kortas susieti?  g.gif

Beatuk žiūrint į tavo kortas dėl kelionės.... jei man kristų tokios tai skayčiau, kad nemažai privalgyčiau fastfoodo, kad biški pabalaivočiau ir t.t biggrin.gif

Kažkaip paskutiniu metu biški užmigom kaip tik šioje temoje... ax.gif verysad.gif

Na reikai užvest diskusiją kokią nors, arba užduoties kokios noriu smile.gif smile.gif

Beja kalbėjau prieš tai apie šventiką... Na ką, pastebėjau kad jei kalbant apie asmenį, man šis arkanas nurodo mano tėvą smile.gif Kalbant apie santykius tikrai dažnai man rodo jog tai santuokoje esančios poros g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 25, 11:42)
Beatuk žiūrint į tavo kortas dėl kelionės.... jei man kristų tokios tai skayčiau, kad nemažai privalgyčiau fastfoodo, kad biški pabalaivočiau ir t.t biggrin.gif

Kažkaip paskutiniu metu biški užmigom kaip tik šioje temoje...  ax.gif  verysad.gif

Na reikai užvest diskusiją kokią nors, arba užduoties kokios noriu smile.gif  smile.gif

Beja kalbėjau prieš tai apie šventiką... Na ką, pastebėjau kad jei kalbant apie asmenį, man šis arkanas nurodo mano tėvą smile.gif Kalbant apie santykius tikrai dažnai man rodo jog tai santuokoje esančios poros g.gif

nu tikrai kad liudna cia pas mus angel_sadangel.gif
matrica 2 gal gali paziureti kokia saviate mano bus smile.gif
Atsakyti
sveikos, kaip suprantu kortas metat... ismeskit ir man... gal vyras koks nusimato greitu laiku? ir jei taip, mazdaug kada smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 25, 17:29)
sveikos, kaip suprantu kortas metat... ismeskit ir man... gal vyras koks nusimato greitu laiku? ir jei taip, mazdaug kada smile.gif  4u.gif

metam tik viena kitai mokymosi tikslais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 25, 17:29)
sveikos, kaip suprantu kortas metat... ismeskit ir man... gal vyras koks nusimato greitu laiku? ir jei taip, mazdaug kada smile.gif  4u.gif

cia metasi tik tos kurios mokinasi bigsmile.gif susimokek-ismesim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 25, 16:35)
metam tik viena kitai mokymosi tikslais  4u.gif

aaaa... supratau smile.gif forumo viso neskaiciau smile.gif Sekmes moksluose 4u.gif
Atsakyti