QUOTE(Levonce @ 2011 11 05, 17:43)
1
.9Taures(a.),XIII Mirtis,Tauriu Tuzas.
Nzn,bandysiu

Reikia nusiraminti,gerai viska apgalvoti,perdetai nepasitiketi savo jegomis,maziau klausyti liaupsiu ir daryti sprendima,radikaliai pakeisti tai,ka turejai anksciau.Galbut pasiryzti pakeisti savo senaja veikla,nors tai nebus lengva,kitiems gal net atroddys drastiska.Bet,kaip matai,paskutine korta rodo,kad liksi patenkinta padarytu sprendimu,kas leis pradeti viska is naujo ir labai jau sekmingai.
2.
8 Kardai,7Kardai,VI Isimylejeliai
Dabar turbut suklupsiu komentuodama,labai tikiuosi,kad Chiromante ar kita patyrusi mokytoja,taro myletoja

pataisytu,pakomentuotu
Reiktu skubiai imti jauti uz ragu ir labai stipriai dirbti,parodyti ka gali,nors ir jausiesi suvarzyta,kiek pasimetus,vis gi nauja veikla.Buk apdairi,sumani ir svarbiausia,zinok ko is tiesu nori.O Isimylejeliai,manau sako,kad rasi sprendima kaip issivynioti is padeties ir su laiku gausi algele tokia,kokios busi verta.Ojojoj,sorry jei kas
3.Kokia tikimybe,kad darbu busi emocionaliai patenkinta?
IIZyne(a.),7 Pentakliai,Pentakliu Karalius
Manau busi pasimetus,nes manysi,kad daug zinai,bet is tikruju taip nebus ir gali pasijausti nestabiliai(???),bet kantriai rupestingai dirbdama,nenuleisdama ranku gali isvengti nesklandumu.Bet teks papluseti is peties.Nzn,gal tas karalius bus tavo bosas,kuris yvertins tavo pastangas,tad bent jau tai paglostys sirdele ir nuramins
Papildyta:
Jergau,sustresavau is tikro bebandydama nenugrybauti,kazkokia ytampa net pajutau.Ar busiu izuli prasydama ir man is sono paziureti-1.kas manes laukia per artimiausia pusmeti? 2.Kokia situacija mano seimyniniame gyvenime?3.Kaip reiketu ja keisti?
Sveika pasijungus

Esi saunuole ir manau labai sauniai tvarkaisi su kortu interpretacija nors ir pradzia kaip sakai
As biski suklydau, kad pirma surasiau klausimus bendrus, o apacioje parasiau variantus, is ties domina kaip tie 3 klausimai deliojasi pirmu variantu ir atitinkamai antru, nes sprendiami is ties rimti ir kardinalus. Sunku suvesti kuriam variantui padeliojai, bet gal dabartiniam, pagal kritusias kortas. Kiek galiu komentuoju:
1. Is ties 9 taures apverstos manau rodo mano vidinius pergyvenimus, kitaip tariant pasitikejima greta baimes ir pan. Nes kaip minejai istiesu tai pakankamai nauja sritis man, nors ir esu tai darius, taciau esant maksimalistei manau kad vertinu savo zinias"mizernai", bet tankistiskai ir karingai nusiteikus esu

Taigi transformacija del naujo poziuriu tikrai yra ir bus, o nusiteikusi esu labai optimistiskai
2. Cia sudvejojau ar tai kalba apie dabartine veikla ar apie galima antra varianta...is principo greiciausi gali buti antras variantas - nes sprendimas dar nepadarytas ir juolab jau dabar vyksta aplinkui ivairiausi nemalonus niuansai susije su konkurencija - labai tikslu i 7 kardus, taciau tas pats galetu galeioti ir dabartinei veikai, nes kol kas tai yra bandymu stadija...ir kad nelengva bus tai faktas... 8 kardai apribojimai greta galimybiu, 7 kardai - sakyciau apribojimai virstantys nemaloniais ar netiketais issukiais, vienas karo lauke...ir VI - tai jau savaime suprantama atejas suvokimas, kadgerais norais pragaras gristas arba dangus su lauru vainiku...zodziu finansine prasme nematau nieko optimistinio, tik klausimas kuriam variantui
3. Manau zyne sioje vietoje reikstu savo galimybiu amplitudes ne tikslinga panaudojima o chaosa ir blaskymasi, emocini nekordinuotuma...o toliau emociniu veziu atsiradimas ir pasitenkinimas, bet ne sekminga investicijos finansine graza o del pacio rezultato, kuris buvo letas ir nelengvas..nu nzn, gal as ir grybauju siek tiek, ebt man taip atrodo...
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 05, 18:04)
Ezokvante as labai noreciau atsakyti i jusu klausyma, bet man nelabai suprantamas jis taprasme ka turite omenyje su dabartine veikla ?ar visi keturi klausimai susije su busimaja veikla ar ir su dabartine ir busimaja?
Komentuodama Levonce jau parasiau kad dviem variantam vienodi trys klausimai, nes esu rimtame pasirinkime
Chiromante..nenoriu daug komentuot, bet tu kaip visad nekapartojama

o kad rasciau ta kelia kuriame galeciau panauduot turimus gabumus, o ne valkataut