Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 05, 14:49)
Ezokvante:bigsmile:  žinok ale aš irgi protas, iškrito baisios kortos ane ir kažkaip galvojau ne ne nesąmonė tikrai nieko negali būti kažkas toooookio.. Nu realiia galvojau, kad gal tėvai tarpusavyje susipyks, arba kažkuris iš gimtadienio grįš visiškai išėjęs iš orbitos... nuo velnio lašų... o gavosi kaip blink.gif  Siaubas! cia per tiek laiko kiek draugauju su kortomis pati baisiausia boksto reiksme man iskritusi.. na aisku buvo jis krites ir ddaugiau bet pasireiske man pykciais,asarom daiktu gedimais gal kokiais.... bigsmile.gif
kas gal nori man ismesti kortytias? biggrin.gif

o ka tu nori? biggrin.gif
Atsakyti
Naa... anadien ziurejausi pati ir kazka įdomaus užmačiau biggrin.gif Koks reikšmingas įvyks nusimato mano gyvenime artimiausiu metu..? smile.gif

Beja mačiau tavo klausima su profesijom ax.gif liko nepastebėtas ax.gif Tai aš jį pietums paiimsiu essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 05 lapkričio 2011 - 14:01
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 05, 15:01)
Naa... anadien ziurejausi pati ir kazka įdomaus užmačiau biggrin.gif  Koks reikšmingas įvyks nusimato mano gyvenime artimiausiu metu..? smile.gif

Beja mačiau tavo klausima su profesijom ax.gif  liko nepastebėtas ax.gif  Tai aš jį pietums paiimsiu essen.gif

Pasipirso tau? Nu arba tikiesi pirslybu, zodziu manau susije su seimos kurimu arba pletra lotuliukas.gif

Elfai: lazdu3 apv./lazdu10/XIX

Manau uzdaromas vienas etapas ir pradedamas kitas, galbut seniau to tikejais, arba jau tikiesi kad tuoj ivyks sis reikalas, kuris buvo pastriges tavo nuomone del ko tau paciai tam tikra prasme sunku ant smegenu buvo ir kildavo klausimu atitinkamu, bet kokiu atveju nauji vejai ir perspektyvos, vilciu isigyvendinimas su tendencija i ilgalaikes strategijos tikslu pasiekima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 05 lapkričio 2011 - 14:29
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 05, 15:01)
Naa... anadien ziurejausi pati ir kazka įdomaus užmačiau biggrin.gif  Koks reikšmingas įvyks nusimato mano gyvenime artimiausiu metu..? smile.gif

Kvailys
7 monetos
4 lazdos

Nu sakyc irgi arba pasiprso arba pasiule kartu pradet gyvent bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 05, 16:01)
Koks reikšmingas įvyks nusimato mano gyvenime artimiausiu metu..? smile.gif

Sveikos.Turiu kortas tik truputeli daugiau nei metai.Traukia mane jos,o gal,tiksliau,tas noras buti zingsniu priekyje smile.gif Turiu maza leliu,ir nepalanku rasymui darbo grafika,bet stengsiuosi labai neatsilikti nuo jusu ir semtis ziniu 4u.gif
Tad,dabar pameginsiu traukti Matricai,nepykit uz nusisnekejimus wink.gif

Matrica,iskrito 0 Kvailys,3 Taures ir VIII Jega bigsmile.gif Na,tai jau tikrai,kazkas labai reiksmingo jusu seimai wink.gif Visa galva ir visa patenkinta nersi tikrai i dziaugsminga yvyki-ar tik nesilauki?Bet kokiu atveju,iskarto sveikinimai! 4u.gif
Papildyta:
Buvot rasiusios,kad ne visoms iseina sau mesti kortas.As turbut is tu paciu smile.gif Bet,gal todel,kad mano gyvenime labai dideli,skausmingi pokyciai,ir tik pabandau issitraukti kortas,iskrenta koks Kardu 9 arba 10,Pentakliu 5,lazdu 8 ir pan..Beje.Chiromante buvo minejusi,kad Jai Saule nieko gero nezada,man visai nesenai pasitvirtino tas pats dalykas-bjauresnes dienos tiketis negalejau...Lygiai taip man siems metams(metine delione) pirmo pusmecio apibendrinanti 13 korta rode Kardu 9.Arba apie nujus santykius paklausi,vel kokia ziauroka korta.Taip ir padedi i sona,gaila nervuotis smile.gif Na,bet uz tai kaip smagu kam nors ismesti kortytes,kaip kad db Matricai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 04, 12:45)
Jei yra norinciu ir galinciu tai butu idomu jei istrauktumete man kortas del dvieju profesiniu keliu, t.y.: 1) kaip sektusi pasiekti tikslus? 2) kokios finansines perspektyvos? 3) emocinis pasitenkinimas darbu? 4) apskritai kuris kelias man tinkamesnis ir sekmingesnis?

Pirmas variantas susijes su dabartine situacija, antras - su nauja veiklos kryptim .  smile.gif

1.9Taures(a.),XIII Mirtis,Tauriu Tuzas.
Nzn,bandysiu 4u.gif Reikia nusiraminti,gerai viska apgalvoti,perdetai nepasitiketi savo jegomis,maziau klausyti liaupsiu ir daryti sprendima,radikaliai pakeisti tai,ka turejai anksciau.Galbut pasiryzti pakeisti savo senaja veikla,nors tai nebus lengva,kitiems gal net atroddys drastiska.Bet,kaip matai,paskutine korta rodo,kad liksi patenkinta padarytu sprendimu,kas leis pradeti viska is naujo ir labai jau sekmingai.

2. 8 Kardai,7Kardai,VI Isimylejeliai
Dabar turbut suklupsiu komentuodama,labai tikiuosi,kad Chiromante ar kita patyrusi mokytoja,taro myletoja mirksiukas.gif pataisytu,pakomentuotu 4u.gif
Reiktu skubiai imti jauti uz ragu ir labai stipriai dirbti,parodyti ka gali,nors ir jausiesi suvarzyta,kiek pasimetus,vis gi nauja veikla.Buk apdairi,sumani ir svarbiausia,zinok ko is tiesu nori.O Isimylejeliai,manau sako,kad rasi sprendima kaip issivynioti is padeties ir su laiku gausi algele tokia,kokios busi verta.Ojojoj,sorry jei kas

3.Kokia tikimybe,kad darbu busi emocionaliai patenkinta?
IIZyne(a.),7 Pentakliai,Pentakliu Karalius
Manau busi pasimetus,nes manysi,kad daug zinai,bet is tikruju taip nebus ir gali pasijausti nestabiliai(???),bet kantriai rupestingai dirbdama,nenuleisdama ranku gali isvengti nesklandumu.Bet teks papluseti is peties.Nzn,gal tas karalius bus tavo bosas,kuris yvertins tavo pastangas,tad bent jau tai paglostys sirdele ir nuramins unsure.gif

Papildyta:
Jergau,sustresavau is tikro bebandydama nenugrybauti,kazkokia ytampa net pajutau.Ar busiu izuli prasydama ir man is sono paziureti-1.kas manes laukia per artimiausia pusmeti? 2.Kokia situacija mano seimyniniame gyvenime?3.Kaip reiketu ja keisti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levonce: 05 lapkričio 2011 - 16:40
Ezokvante, Kopustinuke ir Levonce smile.gif Dekui merginos... na istikro paklausiau todėl, kad pačiai kortos labai įdomios krito ir labai panašios kaip ir jums r kas įvyks (pati +/- jau įsivaizduoju ir žinau tik nenoriu užbėgti įvykiams už akių, kai įvyks prasinešiu ax.gif ) Ir viską ką jūs susakėt labai rišasi Beja kalbant apie šeimą, ta taip nuo kito mėn veikiausiai kraustysiuos pas tėvus į namą gyvent.. ko tikrai labai laukiau ir norėjau Na , o apie savo santykius ir tuos reikšmi reikšmingiausius pokyčius pašnekėsiu vėliau.... ax.gif

Beja, sorry Levonce bet ar tu naujokė ar kaip? blink.gif Ar aš kažką praleidau? Jei taip sveika atvykusi drinks_cheers.gif

Ezokvante as labai noreciau atsakyti i jusu klausyma, bet man nelabai suprantamas jis taprasme ka turite omenyje su dabartine veikla ?ar visi keturi klausimai susije su busimaja veikla ar ir su dabartine ir busimaja?

Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 11 05, 16:43)
2.  8 Kardai,7Kardai,VI Isimylejeliai
Dabar turbut suklupsiu komentuodama,labai tikiuosi,kad Chiromante ar kita patyrusi mokytoja,taro myletoja mirksiukas.gif pataisytu,pakomentuotu 4u.gif
Reiktu skubiai imti jauti uz ragu ir labai stipriai dirbti,parodyti ka gali,nors ir jausiesi suvarzyta,kiek pasimetus,vis gi nauja veikla.Buk apdairi,sumani ir svarbiausia,zinok ko is tiesu nori.O Isimylejeliai,manau sako,kad rasi sprendima kaip issivynioti is padeties ir su laiku gausi algele tokia,kokios busi verta.Ojojoj,sorry jei kas

Viska pasakei gerai, bet mazoka zmogui, kuris ruosiasi daryti rimta zingsni smile.gif Kortos iskalbingos ir ne pacios optimistiskiausios, kalbant apie nauja veikla....Zinoma, kardu 8 rodo, kad sioje veikloje labai prireiks mokejimo vesti polemika (kiek zinau Ezokvante - tai ta ji moka idealiai smile.gif ), nusimanyti daugelyje sriciu, informacija gaudyti ore (man rodos matricai jau esu rasiusi apie sviesiaja kardu 8 puse)....Jupiteris dvyniuose - is esmes tai yra politiko korta. Taciau, kaip ir visi astuonetai, - tai yra itin griezti remai ir apribojimai. Musu atveju korta yra salia is kaires nelabai pozityvios kardu 7, todel galim manyti, kad patys planai yra gal ir neblogi kaip planai aplamai, taciau yra per daug yvairiu kliuciu ir viskas atsideda ir atsideda. Cia yra dar vienas pavojus - zmones, kurie anksciau buvo tau palankus, dideliai tavo nuostabai, gali pradeti kaisioti pagalius i ratus....Istiesu realaus pavojaus nera - viskas emociniam lygmenyje, todel dirbti su tuo tikrai galima smile.gif Kardu 7 (Menulis Vandenyje) darbineje srityje pirmiausia perspeja apie tai, kad yra galimybe buti apgautam arba tiesiog apsigauti paciam. Kitas momentas - tai gali buti perspejimas, kad nesinaudoti jokiais nesaziningais metodais, neuzimti niekieno vietos per asaras, nenaudoti jokiu intrigu, veidmainysciu....Na ir gali buti tai, kad korta tiesiog velgi parodo, kad tikslui pasiekti prireiks daug isradingumo,diplomatiskumo, astraus proto ir kitu panasiu savybiu....Na ir VI arkanas labai iskalbingai atsako i punkta "Kokios finasines galimybes?" Isimylejeliai apie darba sako - " siuo atveju tu negali tureti visko - teks kazka atrasti, o kazka prarasti...." Kortos akcentas cia yra tas, kad teisingai pasirinkti, kad itin kruopsciai apsvarstyti visus uz ir pries....Taigi reziume del finasiniu perspektyvu kaip ir isryskejo tokia - arba garbe ir mazai pinigu,arba pinigai ir pofik ta garbe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 05, 19:04)
Ezokvante, Kopustinuke ir Levonce smile.gif  Dekui merginos... na  istikro paklausiau todėl, kad pačiai kortos labai įdomios krito ir labai panašios  kaip ir jums r kas įvyks (pati +/- jau įsivaizduoju ir žinau tik nenoriu užbėgti įvykiams už akių, kai įvyks prasinešiu ax.gif )  Ir viską ką jūs susakėt labai rišasi Beja kalbant apie šeimą, ta taip nuo kito mėn veikiausiai kraustysiuos pas tėvus į namą gyvent.. ko tikrai labai laukiau ir norėjau Na , o apie savo santykius ir tuos  reikšmi reikšmingiausius pokyčius pašnekėsiu vėliau.... ax.gif

Beja, sorry  Levonce bet ar tu naujokė ar kaip? blink.gif Ar aš kažką praleidau? Jei taip sveika atvykusi  drinks_cheers.gif

Ezokvante as labai noreciau atsakyti i jusu klausyma, bet man nelabai suprantamas jis taprasme ka turite omenyje su dabartine veikla ?ar visi keturi klausimai susije su busimaja veikla ar ir su dabartine ir busimaja?

Na,lauksim,ydomu ka atsakysi wink.gif As kaip ir naujoke,kaip ir ne.Visada stengdavausi viska pasizymeti,pasirasyti,o ir sasiuvini uzsivedus turiu,bet nebuvo galimybes,tad tiesiog tyliai stebejau,sau deliojausi 4u.gif Bet as tikrai dar taip pat pacioj pradziu pradzioj,daug semtis ziniu reikia 4u.gif

QUOTE(Chiromante @ 2011 11 05, 19:12)
Viska pasakei gerai, bet mazoka zmogui, kuris ruosiasi daryti rimta zingsni smile.gif Kortos iskalbingos ir ne pacios optimistiskiausios, kalbant apie nauja veikla....Zinoma, kardu 8 rodo, kad sioje veikloje labai prireiks mokejimo vesti polemika (kiek zinau Ezokvante - tai ta ji moka idealiai smile.gif ), nusimanyti daugelyje sriciu, informacija gaudyti ore (man rodos matricai jau esu rasiusi apie sviesiaja kardu 8 puse)....Jupiteris dvyniuose - is esmes tai yra politiko korta. Taciau, kaip ir visi astuonetai, - tai yra itin griezti remai ir apribojimai. Musu atveju korta yra salia is kaires nelabai pozityvios kardu 7, todel galim manyti, kad patys planai yra gal ir neblogi kaip planai aplamai, taciau yra per daug yvairiu kliuciu ir viskas atsideda ir atsideda. Cia yra dar vienas pavojus - zmones, kurie anksciau buvo tau palankus, dideliai tavo nuostabai, gali pradeti kaisioti pagalius i ratus....Istiesu realaus pavojaus nera - viskas emociniam lygmenyje, todel dirbti su tuo tikrai galima  smile.gif  Kardu 7 (Menulis Vandenyje) darbineje srityje pirmiausia perspeja apie tai, kad yra galimybe buti apgautam arba tiesiog apsigauti paciam. Kitas momentas - tai gali buti perspejimas, kad nesinaudoti jokiais nesaziningais metodais, neuzimti niekieno vietos per asaras, nenaudoti jokiu intrigu, veidmainysciu....Na ir gali buti tai, kad korta tiesiog velgi parodo, kad tikslui pasiekti  prireiks daug isradingumo,diplomatiskumo, astraus proto ir kitu panasiu savybiu....Na ir VI arkanas labai iskalbingai atsako i punkta "Kokios finasines galimybes?" Isimylejeliai apie darba sako - " siuo atveju tu negali tureti visko - teks kazka atrasti, o kazka prarasti...." Kortos akcentas  cia yra tas, kad teisingai pasirinkti, kad itin kruopsciai apsvarstyti visus uz ir pries....Taigi reziume del finasiniu perspektyvu kaip ir isryskejo tokia - arba garbe ir mazai pinigu,arba pinigai ir pofik ta garbe  smile.gif

Aciu,Chiromante,uz pastaba.Man tik tada keista,kodel pirmosios kortos tokios neblogos.Pati kai analizavau i sekancius klausimus,maciau,kad saldainiais nekvepia taip sakant...Ziurint kaip zmogui dabartineje veikloje,gal ne verta tiek verstis per galva bandant viska keistis,juolab,kad rozem kelias klotas nebus...
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 11 05, 17:43)
1.9Taures(a.),XIII Mirtis,Tauriu Tuzas.
Nzn,bandysiu 4u.gif Reikia nusiraminti,gerai viska apgalvoti,perdetai nepasitiketi savo jegomis,maziau klausyti liaupsiu ir daryti sprendima,radikaliai pakeisti tai,ka turejai anksciau.Galbut pasiryzti pakeisti savo senaja veikla,nors tai nebus lengva,kitiems gal net atroddys drastiska.Bet,kaip matai,paskutine korta rodo,kad liksi patenkinta padarytu sprendimu,kas leis pradeti viska is naujo ir labai jau sekmingai.

2.  8 Kardai,7Kardai,VI Isimylejeliai

3.Kokia tikimybe,kad darbu busi emocionaliai patenkinta?
IIZyne(a.),7 Pentakliai,Pentakliu Karalius
Manau busi pasimetus,nes manysi,kad daug zinai,bet is tikruju taip nebus ir gali pasijausti nestabiliai(???),bet kantriai rupestingai dirbdama,nenuleisdama ranku gali isvengti nesklandumu.Bet teks papluseti is peties.Nzn,gal tas karalius bus tavo bosas,kuris yvertins tavo pastangas,tad bent jau tai paglostys sirdele ir nuramins unsure.gif

Papildyta:
Jergau,sustresavau is tikro bebandydama nenugrybauti,kazkokia ytampa net pajutau.Ar busiu izuli prasydama ir man is sono paziureti-1.kas manes laukia per artimiausia pusmeti? 2.Kokia situacija mano seimyniniame gyvenime?3.Kaip reiketu ja keisti? blush2.gif  4u.gif

Sveika pasijungus 4u.gif Esi saunuole ir manau labai sauniai tvarkaisi su kortu interpretacija nors ir pradzia kaip sakai smile.gif

As biski suklydau, kad pirma surasiau klausimus bendrus, o apacioje parasiau variantus, is ties domina kaip tie 3 klausimai deliojasi pirmu variantu ir atitinkamai antru, nes sprendiami is ties rimti ir kardinalus. Sunku suvesti kuriam variantui padeliojai, bet gal dabartiniam, pagal kritusias kortas. Kiek galiu komentuoju:
1. Is ties 9 taures apverstos manau rodo mano vidinius pergyvenimus, kitaip tariant pasitikejima greta baimes ir pan. Nes kaip minejai istiesu tai pakankamai nauja sritis man, nors ir esu tai darius, taciau esant maksimalistei manau kad vertinu savo zinias"mizernai", bet tankistiskai ir karingai nusiteikus esu smile.gif Taigi transformacija del naujo poziuriu tikrai yra ir bus, o nusiteikusi esu labai optimistiskai smile.gif

2. Cia sudvejojau ar tai kalba apie dabartine veikla ar apie galima antra varianta...is principo greiciausi gali buti antras variantas - nes sprendimas dar nepadarytas ir juolab jau dabar vyksta aplinkui ivairiausi nemalonus niuansai susije su konkurencija - labai tikslu i 7 kardus, taciau tas pats galetu galeioti ir dabartinei veikai, nes kol kas tai yra bandymu stadija...ir kad nelengva bus tai faktas... 8 kardai apribojimai greta galimybiu, 7 kardai - sakyciau apribojimai virstantys nemaloniais ar netiketais issukiais, vienas karo lauke...ir VI - tai jau savaime suprantama atejas suvokimas, kadgerais norais pragaras gristas arba dangus su lauru vainiku...zodziu finansine prasme nematau nieko optimistinio, tik klausimas kuriam variantui biggrin.gif

3. Manau zyne sioje vietoje reikstu savo galimybiu amplitudes ne tikslinga panaudojima o chaosa ir blaskymasi, emocini nekordinuotuma...o toliau emociniu veziu atsiradimas ir pasitenkinimas, bet ne sekminga investicijos finansine graza o del pacio rezultato, kuris buvo letas ir nelengvas..nu nzn, gal as ir grybauju siek tiek, ebt man taip atrodo...

QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 05, 18:04)

Komentuodama Levonce jau parasiau kad dviem variantam vienodi trys klausimai, nes esu rimtame pasirinkime biggrin.gif

Chiromante..nenoriu daug komentuot, bet tu kaip visad nekapartojama 4u.gif o kad rasciau ta kelia kuriame galeciau panauduot turimus gabumus, o ne valkataut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 05, 18:04)
Ezokvante, Kopustinuke ir Levonce smile.gif  Dekui merginos... na  istikro paklausiau todėl, kad pačiai kortos labai įdomios krito ir labai panašios  kaip ir jums r kas įvyks (pati +/- jau įsivaizduoju ir žinau tik nenoriu užbėgti įvykiams už akių, kai įvyks prasinešiu ax.gif )  Ir viską ką jūs susakėt labai rišasi Beja kalbant apie šeimą, ta taip nuo kito mėn veikiausiai kraustysiuos pas tėvus į namą gyvent.. ko tikrai labai laukiau ir norėjau Na , o apie savo santykius ir tuos  reikšmi reikšmingiausius pokyčius pašnekėsiu vėliau.... ax.gif

Nugi kagis, lauksim ivykiu atomazgos bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 04, 13:35)
Ugnyte, tu nepriimk kaip  tavo interpretcijos koregavimo - tema juk mokymosi, todel normalu, kad situacijos yra analizuojamos visais imanomais aspektais...Vienu tiesu cia nera... smile.gif

tai zinoma
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 04, 13:50)
labai teisingai tikrai maciau jog nori pasirodyti koks geras fainas  blush2.gif  lotuliukas.gif  seip toks dzentelmeniskas visai  smile.gif  Smagiai pasibuvom  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti