Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(Chiromante @ 2011 11 03, 16:26)
Paskutine krito Zvaigzde, kas leidzia manyti, jog tavo planai ne tik, kad  itin toli siekiantys, bet tu jau esi pradejusi ju realizacija. Siaip tai pagal kortas - visi sansai tiketis sekmes...maza to - tu dabar net neitari, ant kiek tai bus reiksmingas zingsnis tavo gyvenime ( fear.gif net nupurte - prisiminiau save)...Savaime suprantama, tu tai galesi ivertinti tik po kiek laiko, atsigrezusi i nueita kelia  smile.gif  Likimo Ratas (kodel rasai, kad tai VII? Suklydai?) jau pats savaime kalba apie tai, kad arteja didziules permainos - galbut netgi kurkas didesnes, nei dabar planuoji ir buk pasiruosusi su tuo tvarkytis. Kalbant apie darba, versla, sis arkanas kalba apie tai, kad tai butent ta sritis, kur tu save gali realizuoti. Imperatorius sako, kad prie reikalo reikia prieiti itin racionaliai ir pragmatiskai. Cia paplaukusioms svajonems nebe vieta - visi planai turi tureti aiskias formas ir konkretuma. Imperatorius - tai aiski koncepcija, disciplina,atkaklumas, ryztas ir, be abejo, atsakomybe uz savo priimtus sprendimus. Kadangi salia Likimo Ratas, kuris nepavaldus zmogui, tai Imperatorius savo ruoztu siulo nepult i krastutinumus, nesiekti tobulo tobulumo (sviestas sviestuotas biggrin.gif ), vengti despotizmo apraisku, nekovoti uz valdzia ir kuo daugiau lankstumo...Priesingu atveju Likimo Rato krypti numatyti bus sunku  smile.gif  Reziume - atsizvelgiant i kortu patarimus, pirmyn - turetu viskas buti sekmingai  smile.gif

Net pašiurpo oda...... viskas kaip pirštu į akį. Akivaizdu jog esate profesionalė smile.gif Dėl likimo rato pas mane ant kortos toks skaičiukas, turiu vieną kaladę, pirktą prieš 5 metus knygyne, bet labai jau ji mano mylima smile.gif Kas dėl verslo kaip sakote taip ir yra žinau kas bus, kur bus ir kaip tai turi atrodyti tiksliai, net su smulkmenomis. O jūsų interpretacijos ir man labai svarbus, dabar žinau į ką atkreipti ypatingą dėmesį (imperatoriaus kortos interpretavimas) Ačiū ačiū ir dar kartelį ačiū 4u.gif jei esate kaunietė norėčiau atsidėkodama pavaišinti jus kava ar pietumis, nes žinau kad už kiekvieną darbą ar paslaugą turi būti atlyginta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2011 11 03, 15:44)
nes žinau kad už kiekvieną darbą ar paslaugą turi būti atlyginta  4u.gif

Prasom biggrin.gif Cia ne paslauga, o mokymosi tema, todel pilnai uztenka grazaus zodzio biggrin.gif ...Padedu besimokancioms su tuo tikslu, kad jos uzsirasys ir sekanti karta jau ne is knygu zinos, ka konkreti korta sako butent JAI mirksiukas.gif Sekmes versle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 02, 23:26)
gal norit paziureti kada x suaugs ir nebijos myleti? Kas jam trugdo vel myleti? Ka daryti ,kad jis suaugtu?  g.gif

Šiaip klausimas labai įdomus:)))) Beja kodėl esi taip į jį įsikabinusi?

Į visus tavo tuos klausimus atsakiau vienu traukimu traukiau tris kortas...

Apv Pakabintasis XII, monetu karalienė, ir the lovers apv VI

Žinai manau net ir kortų nereikėjo čia, kad gautum atsakymą smile.gif Jis dar matyt jaunas , neaspirendęs, neišsilakstęs ir veikiausia dar sperma smegenis gerai jam spaudžia Jam rimtus santykius pradėt tikrai dar nelaikas ir nemetas... jam visai kas kita galvoje šiuo metu nei meilės ir rimti santykiai... Jam net gi gerai šiuo metu tokie santykiai gal yra be įsipareigojimų smile.gif Jis net šiuo metu ir mėgaujasi tokia esančia padėtimi ir nenori kažko skubinti ir kažką keisti smile.gif (Pakabintasis) Vėl gi... kada jis surimtės... nu kada kada ,tada kaip sutiks tam tikrą moterį, bet ir tai neaišku kiek jis tai moteriai bus visapusiškai ištikimas ir tinkamas partneris smile.gif Juk yra tokių vyrų ir moterų kurie be ištikimybės neaspeina ir negali bigsmile.gif Juos veža tie tokie nuklydimai.... Jei tau tinka toks vyriškis ir tu jausies su tokiu laiminga.. PRIMYN! 4u.gif
Atsakyti
Traukiau sau kortas kaip spęsis mano finansiniai reikalai.
Taurių pažas (apv) - kas turi įtakos iš anksčiau
Kalavijų 6 (apv) - dabartinis momentas
Lazdų 4 - rezultatas.
Nesusikoncentravimas, išsiblaškymas, neapibrėžtinumas, žodžiu nežinia kankina doh.gif g.gif ir tuos savo reikaliukus atidedu neribotam laikui, bet baigties rezultatas geras, gerovė, klestėjimas, finansinis stabilumas.
Pakomentuokite, jei kas turėsite laiko ir įkvėpimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 03, 17:23)
Šiaip klausimas labai įdomus:)))) Beja kodėl esi taip į jį įsikabinusi?

Į visus tavo tuos klausimus atsakiau vienu traukimu traukiau tris kortas...

Apv Pakabintasis XII, monetu karalienė, ir the lovers apv VI

Žinai manau net ir kortų nereikėjo čia, kad gautum atsakymą smile.gif  Jis dar matyt jaunas , neaspirendęs, neišsilakstęs ir veikiausia dar sperma smegenis gerai jam spaudžia Jam rimtus santykius pradėt tikrai dar nelaikas ir nemetas... jam visai kas kita galvoje šiuo metu nei meilės ir rimti santykiai... Jam net gi gerai šiuo metu tokie santykiai gal yra be įsipareigojimų smile.gif  Jis net šiuo metu ir mėgaujasi tokia esančia padėtimi ir nenori kažko skubinti ir kažką keisti smile.gif  (Pakabintasis) Vėl gi... kada jis surimtės... nu kada kada ,tada kaip sutiks tam tikrą moterį, bet ir tai neaišku kiek jis tai moteriai bus visapusiškai ištikimas ir tinkamas partneris smile.gif  Juk yra tokių vyrų ir moterų kurie be ištikimybės neaspeina ir negali bigsmile.gif  Juos veža tie tokie nuklydimai.... Jei tau tinka toks vyriškis ir tu jausies su tokiu laiminga.. PRIMYN! 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif studenciukas tai tikriauisia ,kad neissilakstes doh.gif nu jau dekui tokio man nereik reiks arba perlauzt ji arba su laiku atsiras kitas zmogus biggrin.gif dekui 4u.gif
Papildyta:
o gal galit paziureti ka jaucia man M 4u.gif
ir ar imanoma tarp musu kazkas? blush2.gif sau negaliu mesti nes visuomet ne taip reiksmes pritaikau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 03, 16:50)

o gal galit paziureti ka jaucia man M 4u.gif

sveika, pabandziau ismest ka tau jaucia M?

Mirtis-lazdu penki(atv)-disku desimt(atv) g.gif sakyciau, kad jis mato kazkokia nauda is taves, turi slaptu keslu ir tikrai ne rimtu... g.gif o vat ta mirtis... g.gif nezinau net.. gal kad nori aplamai uzbaigt kazka tarp jusu?...
blush2.gif nemuskit stipriai, jei nusikalbejau smile.gif doh.gif
Kokia santykiu perspektyva?
Tauriu tuzas-Disku tuzas(apv)-Disku keturi(apv.) Manau, kad gali isiliepsnoti jausmai, taciau kazkodel, man atrodo, kad jie butu aplaistyti asaru rolleyes.gif (tokia pati pirma mintis buvo) apverstos kortos, man rodos, kad pirmam jausmu lauzui prigesus ateis nusivylimas, tustuma -kazkoks jausmu israiskos trukumas, nepasitenkinimas, pyktis... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2011 11 03, 19:43)
sveika, pabandziau ismest ka tau jaucia M?

Mirtis-lazdu penki(atv)-disku desimt(atv)  g.gif sakyciau, kad jis mato kazkokia nauda is taves, turi slaptu keslu ir tikrai ne rimtu...  g.gif o vat ta mirtis...  g.gif nezinau net.. gal kad nori aplamai uzbaigt kazka tarp jusu?...
blush2.gif nemuskit stipriai, jei nusikalbejau smile.gif  doh.gif
Kokia santykiu perspektyva?
Tauriu tuzas-Disku tuzas(apv)-Disku keturi(apv.)  Manau, kad gali isiliepsnoti jausmai, taciau kazkodel, man atrodo, kad jie butu aplaistyti asaru  rolleyes.gif (tokia pati pirma mintis buvo) apverstos kortos, man rodos, kad pirmam jausmu lauzui prigesus ateis nusivylimas, tustuma -kazkoks jausmu israiskos trukumas, nepasitenkinimas, pyktis...  g.gif

nu idomiai dar laukiu is kitu komentaru o tada pasakysiu kaip ir tiesu yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 03, 19:26)
nu idomiai dar laukiu is kitu komentaru o tada pasakysiu kaip ir tiesu yra  4u.gif

Ka saldziajai jaucia M?

Tauriu 9, lazdu tuzas ir Monetu 8.. smile.gif

Na jo jausmai tau. istikro manau tu jam visgi teiki kazkoki tai dziaugsma... Siaip tauriu devynetas labiau kalba apie materealini dziaugsma..Man kartais si korta asocijuojasi su savanaudiskumu net. Su tavimi jis realiai jauciasi gan gerai, visgi negaliu pasakyti, kad jo jausmai tau nera perpildyti egoizmo.. bet nera perpildyti ir romantikos itin dideles...Man asmeniskai atrodo, kad tau jis jaucia kaip vyras labai didele aistra , šalia tavęs jis jaučiasi vyriškas... smile.gif ir visgi su jumis jis gauna manau pilnaverti pasitenkinima, tiek bendravime ir viskame kitame.. (beja sorry nenoriu gąsdinti bet lazdu tūzas ir monetų 8etas, mano draugei buvo konkreti nuoroda i neštumą) Bet čia jau liečia jūsų santykius jau, jeigu tokie apskritai yra ir jei vyksta..Beja manau, kad jis labai pasitiki savo jegomis, ir zino, kad siuo metu jis del saves jauciasi saugiai, jausmu atzvilgiu.. nemanau, kad jis labai labai bijo jumis prarasti,bet velgi manau, kad i santykius jis taip pat gali ir idet siokias tokias pastangas , kad jie toliau vystytusi.. Bent jau man taip kalba trys kortos... Beja žiūrėjau dar viena tokią trumpą delionę kuri susijusi su santykiais, nenoriu išsiplėst aš.. Bet Tu lazdų karalienė ,jis lazdų karalius... Manau gan neblogas partnerių suderinamumas g.gif Beja jisgali ir vėliau tikrai pakovot dėl tavo simpatijų...
Atsakyti
Na pasakysiu kaip yra susipazinom nesenei as ji maciau tik viena diena gal del to ir nera jokiu dideliu meiliu kortose taciau pastebejau ,kad bando bendrauti siandien i pasimatyma pakviete bigsmile.gif galvoju vertas demesio vaikinukas ar ne g.gif idomu kaip siandien seksis rolleyes.gif
o del nestuke.gif tai kol kas tikrai ne lotuliukas.gif
o del naudos tai nzn ka jis cia is manes galetu pasiimti g.gif cia greiciau as is naudos (juokauju) 4u.gif taciau jis is manes tikrai bent jau materealiai nieko negaletu gauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 03 lapkričio 2011 - 20:11
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 03, 20:10)
Na pasakysiu kaip yra susipazinom nesenei as ji maciau tik viena diena gal del to ir nera jokiu dideliu meiliu kortose taciau pastebejau ,kad bando bendrauti siandien i pasimatyma pakviete  bigsmile.gif  galvoju vertas demesio vaikinukas ar ne  g.gif  idomu kaip siandien seksis  rolleyes.gif
o del  nestuke.gif  tai kol kas tikrai ne  lotuliukas.gif
o del naudos tai nzn ka jis cia is manes galetu pasiimti  g.gif  cia greiciau as is naudos (juokauju) 4u.gif  taciau jis is manes tikrai bent jau materealiai nieko negaletu gauti  g.gif

Na zinai...... doh.gif Susitiksit pabendrausit ir manau bendravimas gal toliau nusimato.. Beja keista formuluoji klausimus... kaip man galima atsakyti.. Pasakytum tarkim taip: einu į pasymatymą, kaip man seksis? O čia vieną kart mačiusi ir jau tu jausmų nori iš vyro lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 03, 21:17)
Na zinai......  doh.gif Susitiksit pabendrausit ir manau bendravimas gal toliau nusimato.. Beja keista formuluoji klausimus... kaip man galima atsakyti.. Pasakytum tarkim taip: einu į pasymatymą, kaip man seksis? O čia vieną kart mačiusi ir jau tu jausmų nori iš vyro lotuliukas.gif  smile.gif

nu gal isimylejo vyriskis tik pamates lotuliukas.gif
Atsakyti
jei galima pakomentuosiu, manau 9 taures aiskiai sako,
kad vaikinukui tiesiog laimes pilnos kelnes, kad sutikai biggrin.gif
pakyletas emociskai turetu but,
nerealiai azartiskai nusiteikes, kaip ir matrica sake, neabejotinai testi bendravima, jam gal issukis sioks toks buvo isdrysti pakviesti,
ir manau jam esi patraukli gan, 8 monetos, labai dabar daug visko pas ji, kaip padaryt tau ispudi, masto kur ka kaip nuveikt, deda pastangas, labai jis nori gerai pasirodyt pries tave, dar gal bandys elgtis dzentelmeniskai, ir nesistebeciau jei drebetu rankos is jaudulio jam biggrin.gif
siaip manau verta pasimatyt, nebus nuobodu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnyte~: 04 lapkričio 2011 - 01:13