Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(Chiromante @ 2011 11 10, 15:11)
Cia tam, kad suprastumete, koks jusu aukstas lygis...net ir tu, kurios dar labai nepasitiki savo jegomis  smile.gif
...žodž, dar kartą įsitikinau kokio aukšto lygio pas mus būrėjos "[/color]

Na taip, cia jau as buciau sviesiai tiesiai paklausus ar gali jinai apsispresti ka noretu man pasakyti doh.gif ne nu rimtai, jau net skamba nenormaliai, net nesigilinant i tai ka jinai sako.

QUOTE(Minx @ 2011 11 10, 15:15)
Svarstyklės yra oro ženklas, kardai atitinka oro stichiją, tai turėtumėt būt arba kardų karalienė arba kardų pažas, čia nuo metų priklauso...skaičiau kad vyresnio amžiaus moters signifikatorius yra karalienė, o jaunesnės pažas...nors daba galvoju nuo kada čia tas vyresnis amžius prasideda  g.gif  biggrin.gif

aga, vat as irgi susimasciau ir jau ne karta, kas yra vyresnis amzius. Vyresnis, pagal skirtingas literaturas skirtingai ir ivardijamas. Vienur raso kad tai nuo 35 metu, o kitur raso kad tai nuo 40 metu. Man as meniskai pazas lyg asocijuojasi su labau "padykusiu" personazu, gal labiau pasiutusiu .. na net nzn kaip issireiksti. O karaliene tokia rimta ir subrendusi. Manau pagal amziu as saves negaleciau priskirti jai, taciau pagal visa kitka, pagal tai kad ji tokia rimta, tai as saves neisivaziduoju pazo vietoje g.gif O gal as klaidingai mastau apie paza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 10, 12:55)
Gal kas nori išmesti man kortas klausimu. Kaip man sektusi save realizuoti visažistės-stilistės spec? Kokios perspektyvos? Ar aš save realizuočiau... Vakar traukiau KK šiam klausimui, labai įdomios kortos krito... kaip rezultatas paskutinė taurių 9 tai manau visai nieko... Tai lyg ir sako, kad visai neblogai ten būtų, tiek emociškai, tiek finasiškai , gal jausčiausi laiminga...

Na bandau .. del labai ivairiu kortu reiksmiu buvau kortas padejusi i sali ir tik skaitinejau knygas. Tiek daug ivairiu reiksmiu man nelabai leidzia atsirinkti kas yra kas doh.gif Dienos kortos man nelabai padeda irgi .. reik jauciu metus delioti dienos kortas ir tik tada atsiras tos savosios reiksmes. Lygiai kaip kad buvo su tom lazdom pas mane .. taip ir nezinau ka jos ten norejo pasakyti doh.gif
Na gerai gryztu prie temos, o tai nusokau i kita puse tongue.gif
Kaip matricai sektusi dirbant visazistes darba? krito zynys V, monetu knight, tauriu karalius apv. Lygtai sektusi semtis ziniu ir tas zinias perteikti dirbant si darba. Raitelis rodytu gera perioda finansiskai ir kilima meistriskumo klausimu, perfekcionizma, kad butu palanku investupti i sia veikla. Taciau apverstas karalius sako kad lyg pritruks sekmes, psichologinio izvalgumo, falsyvi draugai, apgavystes, nuostolius. Apverstas karalius rodo kad reiktu pasitiketi tik savimi. Isvadoje, kortu patarimas sutampa su zyniu ir as manau kad jei bus siekiama ziniu ir tikima savimi, atsizvelgti i patyrusius sioje srityje, tai bus pasiektas profesinis prestizas.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 10, 17:14)
Na taip, cia jau as buciau sviesiai tiesiai paklausus ar gali jinai apsispresti ka noretu man pasakyti  doh.gif ne nu rimtai, jau net skamba nenormaliai, net nesigilinant i tai ka jinai sako.
aga, vat as irgi susimasciau ir jau ne karta, kas yra vyresnis amzius. Vyresnis, pagal skirtingas literaturas skirtingai ir ivardijamas. Vienur raso kad tai nuo 35 metu, o kitur raso kad tai nuo 40 metu. Man as meniskai pazas lyg asocijuojasi su labau "padykusiu" personazu, gal labiau pasiutusiu .. na net nzn kaip issireiksti. O karaliene tokia rimta ir subrendusi. Manau pagal amziu as saves negaleciau priskirti jai, taciau pagal visa kitka, pagal tai kad ji tokia rimta, tai as saves neisivaziduoju pazo vietoje  g.gif  O gal as klaidingai mastau apie paza?  g.gif

Sakyciau, kad kortos labiau atspindi zmogaus subrendimo lygi,
nei realius metus smile.gif daznai pasitvirtina ir del metu, taciau pazu gali kristi ir 35 metu vyras biggrin.gif jei jis toks yra toki ir rodys, todel nereik labai uzsiciklint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 10, 16:42)
Na bandau .. del labai ivairiu kortu reiksmiu buvau kortas padejusi i sali ir tik skaitinejau knygas. Tiek daug ivairiu reiksmiu man nelabai leidzia atsirinkti kas yra kas  doh.gif  Dienos kortos man nelabai padeda irgi .. reik jauciu metus delioti dienos kortas ir tik tada atsiras tos savosios reiksmes. Lygiai kaip kad buvo su tom lazdom pas mane .. taip ir nezinau ka jos ten norejo pasakyti  doh.gif
Na gerai gryztu prie temos, o tai nusokau i kita puse  tongue.gif
Kaip matricai sektusi dirbant visazistes darba? krito zynys V, monetu knight, tauriu karalius apv. Lygtai sektusi semtis ziniu ir tas zinias perteikti dirbant si darba. Raitelis rodytu gera perioda finansiskai ir kilima meistriskumo klausimu, perfekcionizma, kad butu palanku investupti i sia veikla. Taciau apverstas karalius sako kad lyg pritruks sekmes, psichologinio izvalgumo, falsyvi draugai, apgavystes, nuostolius. Apverstas karalius rodo kad reiktu pasitiketi tik savimi. Isvadoje, kortu patarimas sutampa su zyniu ir as manau kad jei bus siekiama ziniu ir tikima savimi, atsizvelgti i patyrusius sioje srityje, tai bus pasiektas profesinis prestizas.

Ačiū labai Beatuk wub.gif

QUOTE(Ugnyte~ @ 2011 11 10, 16:53)
Sakyciau, kad kortos labiau atspindi zmogaus subrendimo lygi,
nei realius metus smile.gif daznai pasitvirtina ir del metu, taciau pazu gali kristi ir 35 metu vyras  biggrin.gif jei jis toks yra toki ir rodys, todel nereik labai uzsiciklint  smile.gif

Pritariu 100 proc.. nužsiciklink ties skaičiais.... schmoll.gif man irgi rūmų kortos rodo žmogaus brandą.
Atsakyti
Kokios matricai perspektyvos dirbant visazistes darba? Jau bemaisant iskrito lazdu 6 smile.gif
Perspektyvos? sutikti gal antra puse arba atrasti save(gal savo pasaukima) tongue.gif biggrin.gif na cia pusiau juokais taip, nes kortos krito tauriu knight, IX atsikyrelis, tauriu 2. Raitelis reikstu sekme, pasisekima, intelegentiskuma, gera intuicija ir geras zinias (taciau ir antros puses sutikima tongue.gif ). Kaip perspektyvas tai matau kad tikiausiai labai dziaugsiesi siuo darbu, tai busi tikra tu ir isimylesi sia veikla. Atsiskyrelis sako kad turesi laiko vienisiems apmastymams, vidiniam susikaupimui, taciau tai bus i nauda sprendziant tavo ateities klausimus. Tauriu 2 - jausiesi laiminga ir suprasi kad teisngai pasirinkai, manau pajausi kad tai duoda vidini pasitenkinima ir harmonija del to ka darai smile.gif

Na va, sorry jei kas negerai, as tikrai dar is tu nepasitikinciuju savimi ax.gif Ar galima paprasyti gal kokiu komentaru apie mano pasisakymus tiek ties pirmu tiek ties antru klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 10, 16:59)
Kokios matricai perspektyvos dirbant visazistes darba? Jau bemaisant iskrito lazdu 6 smile.gif
Perspektyvos? sutikti gal antra puse arba atrasti save(gal savo pasaukima) tongue.gif biggrin.gif na cia pusiau juokais taip, nes kortos krito tauriu knight, IX atsikyrelis, tauriu 2. Raitelis reikstu sekme, pasisekima, intelegentiskuma, gera intuicija ir geras zinias (taciau ir antros puses sutikima tongue.gif ). Kaip perspektyvas tai matau kad tikiausiai labai dziaugsiesi siuo darbu, tai busi tikra tu ir isimylesi sia veikla. Atsiskyrelis sako kad turesi laiko vienisiems apmastymams, vidiniam susikaupimui, taciau tai bus i nauda sprendziant tavo ateities klausimus. Tauriu 2 - jausiesi laiminga ir suprasi kad teisngai pasirinkai, manau pajausi kad tai duoda vidini pasitenkinima ir harmonija del to ka darai smile.gif

Na va, sorry jei kas negerai, as tikrai dar is tu nepasitikinciuju savimi  ax.gif  Ar galima paprasyti gal kokiu komentaru apie mano pasisakymus tiek ties pirmu tiek ties antru klausimu?

Ačiū labai tikrai man kažkaip norėtųsibiški stipresniu kortų bet jau bendrą vaizdzialį jau susidėliojau mintyse rolleyes.gif Kad visai nieko man ten sektųsi.. aš kaip vakar traukiau KK man krito:
1 Likimo ratas DA X
2 Tauriu IV
3 Velnias apv DAXV
4Taurių7
5Monetų karalius apv
6lazdu karalienė apv
7Imperatorius DA IV
8Pakabintasis DAXII
9JUSTICE XI
10 Tauriu IX
Ir vienuolikta kuria norejau traukti , nes kaip minejau grazi man ji buvo buvo Šventikas V DA

Vakar didesnė sau interpretaciją pasidariautai dabar nenoriu per daug kažkai pp išsiplėsti.. visgi kas man labiausiai nepatinka tai apverstas monetų karalius ir lazdų karalienė apversta... schmoll.gif Na o taurių 7etas , veikiausia kalba apie mano svajones , norus ir iliuzijas.. irtiesiogsvarstymą... pasirinkti tą kelią ar ne g.gif Velgi pirmoji korta likimo ratas rolleyes.gif Ai na žodžiu... surašiau, kad pasižiūrėtumėt kaip man vakar iškrito šiuo klausimu g.gif Manyčiau man to imtis derėtų rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 10, 16:28)
O  Tauriu Karaliene? Laiminga?  biggrin.gif  Kodel tokia nuomone?  smile.gif

Jo, taurių karalienė irgi labai laiminga neatrodo, bet jinai man laaabai retai iškrenta, o kardų karalienė pastoviai krenta....o nelaiminga, nes norint pasijausti laimingai šaltas protas nelabai padeda, aišku jis gali padėti neprikrėsti kvailysčių (tai gal iš šios pusės galima žiūrėti į tai kad saugo kažkiek nuo nelaimių), bet vadovaujantis vien racionaliu mąstymu laimingas nepasijusi....pradėdi galvoti kas išviso ta laimė, supranti kad ne tik nėra nieko blogo kas neišeitu į gerą, bet ir nėra nieko gero kas neišeitų į blogą, neleidi sau atsipalaiduoti..ir t.t. smile.gif Prisifilosavau čianai smile.gif
Atsakyti
Na dariau siandien eksperimentą... Paklausiau kortų kokie bus mano šie naujieji metai?
ImperatorienėIII, TeismasXX ir Monetų karalienė bigsmile.gif Užsirašiau į sąsiuvinį ir žiūrėsiu kaip pildysis... Pabandykit ir Jūs, pakomentuosiu drinks_cheers.gif

Na,manau būsiu išsičiuščiusi, jausiuosi visai neblogai, savimi pasitikinti- stipriai, solidžiai, smile.gif Teismo korta, manau, kad po 24h prisižadėsiu kokių pažadų ir stengsiuos juo realizuoti, kad kitais metais jausčiausi kaip monetų karalienė lotuliukas.gif wub.gif Kaip keista, ką kiekvienais metais pasižadu tą ir įgyvendinu bigsmile.gif

Gal ir žiauru iš mano pusės, bet aš jau neberasdama praktikos kartais ant kitų pasipraktikuoju kaip nueinu į skyrelį, ,,kai įsimaišo trečias ''arba ,,kartelė sielai'' ir t.t iš tokio stiliaus temųlotuliukas.gif Pasiskaitau kokia situacija autorės ar autorio įdomesnę ir išmetu ir žiūriu ką kortos parodys būtent man... ar į temą ar ne.... visai nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 10, 19:16)

Matrica, o gal ka gali pasakyti apie mano postringavimus tavo klausimams? ka manai apie mano interpretacijas?
Man tai labai svarbu zinoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 10, 17:14)
.. aš kaip vakar traukiau KK man krito..

Kas tas KK? Gal koks keltu kryzius ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 10 lapkričio 2011 - 19:43
Taip. Keltų kryzius smile.gif

Na ištikro aš dar taip pat esanti naujokė.. tai visgi manau, kad kortas neblogai susieji g.gif Bet aš nežinau ar tu žiūri reikšmes ar bandai savais žodžiais šnekėt... g.gif Aš paskutiniu metu esu ieškojimuose savųjų reikšmių bigsmile.gif Tik kalbant apie apversta tauriu karalių tu rašei, kad ,,Taciau apverstas karalius sako kad lyg pritruks sekmes, psichologinio izvalgumo, falsyvi draugai, apgavystes, nuostolius.'' Man asmeniškai tai labiau panašu į lėbavimus ir pasinaudojimą darbine situacija blush2.gif ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 10, 19:47)
Taip. Keltų kryzius smile.gif

Na ištikro aš dar taip pat esanti naujokė.. tai visgi manau, kad kortas neblogai susieji g.gif  Bet aš nežinau ar tu žiūri reikšmes ar bandai savais žodžiais šnekėt... g.gif  Aš paskutiniu metu esu ieškojimuose savųjų reikšmių bigsmile.gif Tik kalbant apie apversta tauriu karalių tu rašei, kad ,,Taciau apverstas karalius sako kad lyg pritruks sekmes, psichologinio izvalgumo, falsyvi draugai, apgavystes, nuostolius.'' Man asmeniškai tai labiau panašu į lėbavimus ir  pasinaudojimą darbine situacija blush2.gif  ax.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Na pagal mane tai tu ne naujoke senai senai wink.gif
Taip, as ziuriu i reiksmes, rasiau kad kai ju milijonas, tai todel ir sunku susigaudyti doh.gif Kai kurias kortas jau pazistu ir reiksmiu nelabai reikia, bet aiskinantis pasiziuriu zinoma.
Hmmm... karalius ir tai reiskia???
Atsakyti
Gal kuri galit man ištraukti kortas: kur ieškoti labai svarbių dokumentų?

Paskutinį kartą juos prisimenu biure, kai ruošiaus vežtis namo...ir nesu tikra, ar iki mašinos juos nusinešiau ar ne doh.gif tai vyko prieš kelis mėn. ir tik dabar jų pasigedau...nu niekaip neprisimenu nei kur, nei kaip... doh.gif

Atsakyti