Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 11, 10:36)
Ei turiu  pasiulyma naujam projektui, gal kas netingi istraukt, kaip seksis bendraut su tuo zmogum kuris siulo projekta daryt, kokios darbo su juo perspektyvos ir galimybes, finansine nauda? Jei tingit tai  nebais dega  lotuliukas.gif

Istraukiau klausdama kokios darbo perspektyvos ir finansine nauda...
III Imperatorė
Taurių 2
Pentaklių 6
Vaitas, visos teisingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 11, 11:09)
Istraukiau klausdama kokios darbo perspektyvos ir finansine nauda...
III Imperatorė
Taurių 2
Pentaklių 6
Vaitas, visos teisingos 4u.gif

Aciu, kazkaip gerai nuteikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 11, 13:13)
Aciu, kazkaip gerai nuteikia  4u.gif

Saunu, kad nuteikia, svarbiausia tavo pacios nusiteikimas ir bus taip kaip nori tu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu jums uzduotele tongue.gif Kokia mano santykiu ateitis su zmogumi J? Tai mano drauge, o ne koks berniukas, cia jei jum kiltu kokiu minciu biggrin.gif Ar galite istraukti ir jus?

Pati meciau kortas ir krito: XIX saule, tauriu 5 apv. ir XI teisingumas apv.
Nors saule yra saule, taciau kazkodel cia man jinai sviecia skaudziai .. nudegins toks vaizdas unsure.gif jei dar to nepadare. Tauriu 5 apv., nusivylimas ar tai padarytos asmenines klaidos doh.gif is kuriu reiktu mokytis. XI - tyla, vienatve, kaip sauksi taip ir atsilieps, sunkumai, jai atsakymas tai butu "ne". Na pagal kortas jei teisingai as jas supratau, tai .. santykiu nebebus ateityje g.gif Kaip patariamoji korta gaunasi VIII - laikina vienatve tik i gera ? g.gif
Prasyciau komentaru .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 12, 01:04)
Turiu jums uzduotele tongue.gif Kokia mano santykiu ateitis su zmogumi J? Tai mano drauge, o ne koks berniukas, cia jei jum kiltu kokiu minciu  biggrin.gif  Ar galite istraukti ir jus?

Pati meciau kortas ir krito: XIX saule, tauriu 5 apv. ir XI teisingumas apv.
Nors saule yra saule, taciau kazkodel cia man jinai sviecia skaudziai .. nudegins toks vaizdas  unsure.gif  jei dar to nepadare. Tauriu 5 apv., nusivylimas ar tai padarytos asmenines klaidos  doh.gif  is kuriu reiktu mokytis. XI - tyla, vienatve, kaip sauksi taip ir atsilieps, sunkumai, jai atsakymas tai butu "ne".  Na pagal kortas jei teisingai as jas supratau, tai .. santykiu nebebus ateityje  g.gif  Kaip patariamoji korta gaunasi VIII - laikina vienatve tik i gera ?  g.gif 
Prasyciau komentaru ....  ax.gif

Pagal tavo kortas sakyčiau, pas jus praeity buvo kažkokių nesutarimų, kurių pasėkmės velkasi ir dabar...taip tęsis ir ateity, nes kažkuri iš jūsų galbūt neigia pati sau, kad reikia viską paleisti/aiškintis/atleisti, vietoj kažkokių nuoskaudų užgniaužimo savy...Kad ir norėtųsi viską užmiršti/atleisti, bet to nepavyksta padaryti ar tai asmeninių principų, ar neobjektyvumo (tam įvykusiam faktui) pagrindu...
Atsakyti
O Saulė su apv.Teisingumu gali pasireikšti kažkokiais kerštavimo elementais g.gif tuo labiau jei asmuo neobjektyvus ir linkęs nuoskaudas laikyti savy...
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2011 11 12, 10:26)
Pagal tavo kortas sakyčiau, pas jus praeity buvo kažkokių nesutarimų, kurių pasėkmės velkasi ir dabar...taip tęsis ir ateity, nes kažkuri iš jūsų galbūt neigia pati sau, kad reikia viską paleisti/aiškintis/atleisti, vietoj kažkokių nuoskaudų užgniaužimo savy...Kad ir norėtųsi viską užmiršti/atleisti, bet to nepavyksta padaryti ar tai asmeninių principų, ar neobjektyvumo (tam įvykusiam faktui) pagrindu...

Aciu labai 4u.gif
O gal gali man padestyti siuo klausimu keltu kryziu?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 12, 15:04)
Aciu labai  4u.gif
O gal gali man padestyti siuo klausimu keltu kryziu?

Žinok, jokių dėlionių nebenaudoju...ir jau nepamenu kada paskutinį kartą KK dėliojau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos noreciau jungtis prie jusu esu visiska naujoke sitam reikale bet va domiuosi ieskau informacijos db seksiu jusu tema tad tam atsizymiu kad lengviau jus sekciau;)
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 13, 21:27)
Sveikos merginos noreciau jungtis prie jusu esu visiska naujoke sitam reikale bet va domiuosi ieskau informacijos db seksiu jusu tema tad tam atsizymiu kad lengviau jus sekciau;)

Sveika 4u.gif
Daug zinok skaitymo turi tada, as dar visko nepabaigiau book.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 14, 00:48)
Sveika  4u.gif
Daug zinok skaitymo turi tada, as dar visko nepabaigiau  book.gif

Matau bet uztad seksiu tema ir bandysiu kankinti jus.. ;)Siandien nusipirksiu taro kortas pradedantiems.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 14, 08:47)
Matau bet uztad seksiu tema ir bandysiu kankinti jus.. ;)Siandien nusipirksiu taro kortas pradedantiems..  thumbup.gif

blink.gif kas tai? Kuo skiriasi pradedantiems ir visiems kitiems?
Atsakyti