QUOTE(the lovers @ 2011 11 15, 12:08)
vakar susipazinau su vienu zmogumi..daviau savo telefono nr..(ne del romantisku paskatu

is anksto dekavoju

Papildyta:
Kas jis per žmogus? Taurių 4, pentakliu karalius apverstas, ir lazdų 5 apv... Na matomai, kad jsi gal kažką siūlė tai nurodo gal taurių ketvertas?

Kokiu tikslu jis jumis užkalbino? taurių7 apv,velnias ir kardų karalius apverstas...
Na nežinau kokias jus paskatas matėt, ir kokias jis jums pristatė, bet manau visgi turi jis kažkokių kėslų, bent jau pasąmonėje... Manau norėtų su jumis kokiais meilužiai būti, arba kokį romaną užturėt.. O gal norėtų su jumis kur nors subaliavot, kažką nuveikti tokio nelegalaus, uždrausto ir nedoro

Paklausiau koks tikslas šios pažinties... Tai lazdu karalius , pentakliu tuzas ir kardu 8etas apverstas.... Na nezinau nezinau... gal kazka tikrai sis vyrukas jums siulys....

Man jis toks slidus
Papildyta:
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 15, 14:53)
Merginos, gal kuri galit padelioti KK man klausimu: Kokia mano santykiu ateitis su zmogumi J? Tai mano drauge. Tai butu tokia uzduotele
Merginos, a 

Labai ilga čia interpretacija gausis

1 Korta Apv lazdų karalius
2 Korta- Menulis
3 Korta- Apv kardų 2
4 Korta- Kardų 7
5 Korta- Monetų 3
6 Korta- Kardų 6
7 Korta- Kardų 5 apv
8 Korta- Lazdų tūzas apv
9 Korta- Kardų riteris apv
10 Korta- Magas apv
Kadangi prašėte KK, tai išmečiau KK, bet labai tingiu visą visą ilgą interpretaciją rašyti, gal dar kitos padės

Žodž. sorriuks jei nusipezėjau