Laba ryta.Kompas buvo nejuokais paluzes,dingau

Ir visa sukaupta info dingo
Zodziu,vel viskas is pradziu

Noriu pasidalinti ydomia mano vakar diena su kortytemis

Maniskis retkarciais ziuri zirgu lenktynes,retkarciais pinigiuku pastato ir retkarciais islosia

Sako-mesk kortas.Iskrito labai susijusios kortos,buvau tikrai nustebinta!

LAZDU RITERIS,VII VEZIMAS(a.),2 PENTAKLIAI

Viskas grynai su arkliukais ir su pinigiukais kuriuos butu gerai islosti.Ziurejau ziurejau i tas kortas,apverstas vezimas nelabai gerai,bet tie 2 pentakliai

kiba sunkiai,bet iskovos sis zirgelis pergale

Sakau,na,bandom losti,man ydomu kaip bus is tikruju,ar laimesim.Zodziu,leke leke zirgelis,gan ilga momenta bego pirmas!Bet sokant per kliuti susitrukde ir issiverze kitas zirgiukas,o musiskis nelaimejo.Na,sauniai kortytes ir parode,kad per plaukeli bet likom be pinigeliu
Dar vakar ziurejau kokia bus man diena,krito Lazdu pazas,Lazdu 10 ir 4 pentakliai.Kadangi vakar buvo sekmadienis,o man reikejo i darba,taip ir pagalvojau,kad sliauziosiu darbe kaip muse,kaip isvaryta is namu,ka rodo 10 lazdu,bet viskas buvo normaliai!Dirbau is leto,ramiai,viskas laiku ir dziaugiausi,kad tos lazdos nenukankino manes ir jauciuos puikiai

Bet ejau ilga keleli namo ir taip nezmoniskai nugara isiskaudejo,visgi db zinau ka tos 10 lazdeliu man reiskia

O tie pentakliai vakaro kortoj nesupratau ka reiskia,nes tikrai ne su pinigais buvo susijes.Man nezmoniskai skaudejo danti visa diena,o vakare ypac,susiemusi gulejau
O siandien dienos kortos-PENTAKLIU TUZAS(a.),VI ISIMYLEJELIAI(a.) irIV IMPERATORIUS
Sekmes visoms,jei turesiu galimybe,po darbo padeliosiu kortytes toms,kurios prasete