Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(Chiromante @ 2011 11 14, 10:41)
blink.gif  kas tai? Kuo skiriasi pradedantiems ir visiems kitiems?

Gal is maximos ax.gif g.gif bet ten nepradedantiems, ten gan normalios kortos, tik kad mazesnio formato... nematau reikalo metyt pinigu ant ju, o is karto pirktis kortas kurios "limpa" ax.gif
Atsakyti
Laba ryta.Kompas buvo nejuokais paluzes,dingau verysad.gif Ir visa sukaupta info dingo verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Zodziu,vel viskas is pradziu smile.gif Noriu pasidalinti ydomia mano vakar diena su kortytemis wink.gif Maniskis retkarciais ziuri zirgu lenktynes,retkarciais pinigiuku pastato ir retkarciais islosia smile.gif Sako-mesk kortas.Iskrito labai susijusios kortos,buvau tikrai nustebinta! bigsmile.gif LAZDU RITERIS,VII VEZIMAS(a.),2 PENTAKLIAI bigsmile.gif Viskas grynai su arkliukais ir su pinigiukais kuriuos butu gerai islosti.Ziurejau ziurejau i tas kortas,apverstas vezimas nelabai gerai,bet tie 2 pentakliai g.gif kiba sunkiai,bet iskovos sis zirgelis pergale g.gif Sakau,na,bandom losti,man ydomu kaip bus is tikruju,ar laimesim.Zodziu,leke leke zirgelis,gan ilga momenta bego pirmas!Bet sokant per kliuti susitrukde ir issiverze kitas zirgiukas,o musiskis nelaimejo.Na,sauniai kortytes ir parode,kad per plaukeli bet likom be pinigeliu biggrin.gif

Dar vakar ziurejau kokia bus man diena,krito Lazdu pazas,Lazdu 10 ir 4 pentakliai.Kadangi vakar buvo sekmadienis,o man reikejo i darba,taip ir pagalvojau,kad sliauziosiu darbe kaip muse,kaip isvaryta is namu,ka rodo 10 lazdu,bet viskas buvo normaliai!Dirbau is leto,ramiai,viskas laiku ir dziaugiausi,kad tos lazdos nenukankino manes ir jauciuos puikiai smile.gif Bet ejau ilga keleli namo ir taip nezmoniskai nugara isiskaudejo,visgi db zinau ka tos 10 lazdeliu man reiskia smile.gif O tie pentakliai vakaro kortoj nesupratau ka reiskia,nes tikrai ne su pinigais buvo susijes.Man nezmoniskai skaudejo danti visa diena,o vakare ypac,susiemusi gulejau g.gif

O siandien dienos kortos-PENTAKLIU TUZAS(a.),VI ISIMYLEJELIAI(a.) irIV IMPERATORIUS unsure.gif

Sekmes visoms,jei turesiu galimybe,po darbo padeliosiu kortytes toms,kurios prasete 4u.gif
Atsakyti

Taigi komercinis saldainis cia lotuliukas.gif ne taip baisu kai pradedantiesiems, apsaugotos kortos ar pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 14, 10:38)
Taigi komercinis saldainis cia  lotuliukas.gif ne taip baisu kai pradedantiesiems, apsaugotos kortos  ar pan.  lotuliukas.gif

kas čia per b..... blink.gif tipo nuo raganavimo apsaugotos? ar nuo vištų?
Atsakyti
Levonce..... Monetu keturi dar gali reiksti zmogaus labai dideli nora ir poreiki apkabinimams ir visokiems fiz malonumams biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia ne per seniausiai mėčiau kortas kaip praeis MB susitikimas su draugu, užsirašiau savo interpretaciją.. galvoju grįš tai paklausiu kaip ten buvo ištrikrųjų.
Krito Monetų karalius__Taurių karalius_____4 lazdos
užsirašiau kad jie bus arba 2-iese arba 4-iese (man kažkaip labai tie skaičiai užsiakcentavo, tie du karaliai ir tas ketvertas, gurkšnos kokį gėrimą, žais kokį žaidimą (vieną kartą MB žaidė stalo žaidimus, paklausiau ką tuo metu veikia ir krito monetų karalius, tai kažkaip vat įsiminė tas) ir šiaip smagiai praleis vakarą....nu ir ką, pasirodo pataikiau, buvo jie 4-iese , tris vyrai ir viena moteris...pagalvojau kad sudėjus kortas gaunasi Imperatosius, tai kaip ir tas trečias vyras biggrin.gif ....ir dar jie žiūrėjo per teleskopą į žvaigždes, o tas monetų karalius gi žiūri į pinigėlį ant kurio žvaigždė nupiešta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na nusipirkau Terezos Michelsen knyga smile.gif Labai apsidziaugiau kad uz 28 Lt pagriebiau ja smile.gif Tai paverčiau ją staigiair pagalvojau, kad ją tikrai labai skaitysiu , nes su rusų vis dar sunku man verysad.gif bet nieko mokysiuos
Atsakyti

Na va kaip gaila kad jusu komentaru nepamaciau anksciau jau ishmeciau pinigus i bala na bet va ziurekit tokias nusipirkau(jei pavyks foto ikelti)user posted image
Zinot cia "instrukcija" anglu kalba tai taip sunku skaityti kai anglu moki ne super..Zodziu reikia amn paskaitineti daug info kad ikirsti. doh.gif
O va cia mano durna savybe paskube nes man kaip prispiria ko nors tai kaip si...t blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 14, 16:43)
Na va kaip gaila kad jusu komentaru nepamaciau anksciau jau ishmeciau pinigus i bala na bet va ziurekit tokias nusipirkau(jei pavyks foto ikelti)user posted image
Zinot cia "instrukcija" anglu kalba tai taip sunku skaityti kai anglu moki ne super..Zodziu reikia amn paskaitineti daug info kad ikirsti. doh.gif
O va cia mano durna savybe paskube nes man kaip prispiria ko nors tai kaip si...t blush2.gif

Man labai fainas tavo logo lotuliukas.gif a kodel ne orgazmas 112, ar siaip? lotuliukas.gif (sorry cia tikrai nepiktai, bet siaip liuks lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 14, 16:46)
Man labai fainas tavo logo  lotuliukas.gif  a kodel ne orgazmas 112, ar siaip?  lotuliukas.gif  (sorry cia tikrai nepiktai, bet siaip liuks  lotuliukas.gif )

Nesusimasciau bet mintis tavo nebloga gal reikia rezervuotis jei dar neuzimtas.. lotuliukas.gif
Siaip norejau but tiesiog Euforija bet va jau uzimta buwo tai tie skaiciai buwo kazkada mano telefono numerio galas..
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 14, 15:43)
Na va kaip gaila kad jusu komentaru nepamaciau anksciau jau ishmeciau pinigus i bala na bet va ziurekit tokias nusipirkau

Nusipirkai ir pamirsk - mokysies su sitom...jei uzkabins, isigysi kitas, o jei ne, tai uzteks ir situ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 14, 16:55)
Nesusimasciau bet mintis tavo nebloga gal reikia rezervuotis jei dar neuzimtas..  lotuliukas.gif
Siaip norejau but tiesiog Euforija bet va jau uzimta buwo tai tie skaiciai buwo kazkada mano telefono numerio galas..

Nepergyvenk tavo varinatas su polekiu: 9+1+1=11 nuodemes skaicius wub.gif ava 1+1+2=4 per daug saugu ir nuobodu schmoll.gif zodziu mokykis su tom kortom kur turi ir nesuk galvos, as su tokiom pat pradejau tik mazesnem is taro kubo maximose kur yra biggrin.gif
Atsakyti