Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(gagrate @ 2006 11 05, 17:03)
Kas liecia virsteles nukirpima tai nematau cia del ko didziuotis,o ir reikia stipriu nervu ,kad tai padaryti.Kai vyriu pasiule kirpti virkstele tai jis pasake'lai tai atlieka profesionalai,jie tai geriau moka' smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo gimdyme.Kai laukiausi,vis užsimindavau,kad labai norėčiau gimdymo metu būtų šalia vyras.Taip ir atsitiko.Vyras laaabai daug padėjo (iš moralinės pusės)
Dabar,kai su draugais pradeda pokalbį apie gimdymą,tai prisimena ne apie kaip kokį košmarą.Anot jo,gimdymas lengvesnis už pagirias. biggrin.gif
Atsakyti
Mamos ir Tėčiai wub.gif

SM mamos skyrelyje "Paremkime vaikus" jau paskelbė Kalėdines akcijas. Vieną onkologinams ligoniukams (žiūrėti čia), kitą - remtinoms šeimoms (žiūrėti čia). Vien tik onkologinių ligoniukų būna apie 40 vaikų, remtinose šeimose auga po 2-4 vaikus. Visi jie, kaip ir mes, laukia Kalėdų Senelio.

Gal Jūsų tarpe yra norinčių padėti Kalėdų Seneliui aplankyti šituos vaikus? Gal kas galite prisidėti nedideliu lašeliu, kuris patekęs į mūsų visų sukurtą jūrą, padarys stebuklus? Mamos, nelikite abejingos wub.gif

Pinigėliai renkami į atskiras sąskaitėles. Visiems norintiems sąskaitėlės bus išsiųstos per a.ž., tik rašydami a.ž. pasakykite kam norite paaukoti. Arba užsukite į "Paremkime vaikus" skyrelį.

Juk reikia tiek nedaug, kad Kalėdos būtų stebuklingos group.gif

+333+

Atsakyti
na bijot ko ten tikrai nera, juk niekas newers ziureti ten, kur waikutis lenda schmoll.gif wiskas lb greit nuwaloma, uzdengiama.
maniskis wos suzinojes, kad pastojau sake, kad dalywaus gimdyme, mano nuomones net neklause lotuliukas.gif
o db sako, kad ne as, o mes abu gimdem blush2.gif
Atsakyti
maniski irgi dalyvavo gimdyme.net tokiu kalbu nebuvo kad nedalyvaus. schmoll.gif visa diena prabuvojom abu gimdykloje ir dar poto kadangi buvo man negerai gulejau tris savaites ligoninej tai mes visi trys ir buvom kartu. diena nakti mazyteje palatoje.as vyras ir mazius. o beje maniskis mate kaip galvyte lenda .jam tai labai didelis yvykis. na turbut ir man butu smalsu juk matai toki stebukla.vaiko atejima. bet jis ten tik trumpai paziurejo nes poto visa laika uz rankos laike biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katytia: 07 lapkričio 2006 - 14:54
Manasis tai atvažiavo jau tiesiai į gimdyklą naktį, aš jau pora dienų buvau ligoninėje, tai jis atvarė iš namų ir toks susijaudinęs, taip skubėjo, kad net batus skirtingus apsiovė, tai juoko visiems buvo biggrin.gif O šiaip tai buvo pasimetęs tik visą laiką į mane žiūrėjo, o kai sūnutis gimė tai apsiverkė thumbup.gif truputį tryse paverkėm aš vyras ir mažius(mes iš laimės, o mažiui per užpakalį davė, kad verktų unsure.gif )ir dabar laiminga šeima thumbup.gif
Atsakyti
Niekada nenorejau ir nenoresiu , kad mano vyras dalyvautu gimdyme. Ir nedalyvavo. Nors ir butu pareiskes nora, as buciau nesutikusi. Gerai , kad maniskis is tokiu, kurie tokiose procedurose negali dalyvauti. smile.gif
Atsakyti
Mudu buvom sutare,kad maniskis pabus su manim,kol bus saremiai,o per pati gimdyma darba paliks medikams,bet kadangi gimdymo eiga komplikavosi,palatoje kilo baisus samysis,subego gydytojai...Zodziu viskas baigesi sekmingai,o ir vyrui net mintis nekilo palikti mane viena...Aciu JAM. wub.gif
Atsakyti
Mano vyras tai labai bijo kraujo,tai gimdyme tikrai nedalyvaus, nors ka gali žinot, nestuke.gif
Atsakyti
Visom keturiom prityariu ,kad vyrai dalyvauti gimdyme smile.gif tik ar jie patys nori tai manau tikrai nevisi. smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=gagrate,2006 11 09, 15:13]
Visom keturiom prityariu ,kad vyrai dalyvauti gimdyme smile.gif tik ar jie patys nori tai manau tikrai nevisi. smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.na mano vyras dalyvavo gimdime.Nezinau ar be jo buciau pagimdzius labai padejo.pati gimdziau uzsieni.tai sesele kuri buvo gimdyme tik erzino mane.net ir lietuviskai buvo pasakyta,kad neaiskintu.na negraziai pasielgiau,bet vis vyro balso klausiau ax.gif na taip isejo,kad gimdem beveik kartu as stumiau ir jis su manimi. 4u.gif
Atsakyti