Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(emsi @ 2006 11 16, 01:43)
Nu ir priskaiciau cia biggrin.gif As kai gimdziau tai jau nieko nejauciau, bet va kai buvo saremiai tai ejau tikrint kliniku langus per kuri geriau sokt, aisku cia as juokauju, bet tikrai galiu pasakyti, kad saremiai ir yra pats skausmo saltinis. Tai as jau rasiau, kad nesuprantu tu moteru, kurios leidzia vyrui nusprest del nuskausminamu g.gif nu man nelogiska gi moteris gimdo ne vyras blink.gif O tam kuris neleistu kad zmonai suleistu nuskausminamuju,    bash.gif  medicinoje yra pripazinta kad gimdymas yra pats stipriausias fizinis skausmas kuri zmogus gali istverti ir ne tau tikrai berneli kalbeti apie skausma, jauciu net pas dantista su vaistukais varai doh.gif

o kuri cia leido nusprest vyrui uz ja blink.gif nelabai supratau apie ka tu cia ir is ko padarei tokias isvadas??? nu as dar tokiu bajeriu negirdejau doh.gif

Cerber drinks_cheers.gif ir man kol saremiai dar nieko, sedejau su vyru prikolinau, tik pries gala kai jau 8-9cm atsidarymas tada jau nekas, bet ten del to pusvalandzio nuskausmint, nu taj atsiprasau doh.gif jau geriau uz tuos 200lt kiek epiduras kainuoja po gimdymo i grozio salona nueiciau ax.gif isvis nesuprantu ka ten nuskausmint, nu skauda as nesakau kad neskauda, bet ne tiek kad ten jau nuskausmint reiktu unsure.gif
va pas dantista ten tai skauda fear.gif suleidzia vaistu, as visada dar prasau suleist, nes kiek ten beleistu, man vistiek skauda unsure.gif man isvis kazkokia tragedija dantu skausmas, ziauriai bijau eit pas dantista, reik persilauzt keikviena karta schmoll.gif o per gimdyma tai pilva skauda, tai susirieti i kamuoliuka, pakvepuoji giliau, be to tarp saremiu gali atsipusti, as per pirma gimdyma pries pat gala jau buvau tiek nuvargus, saremaii kas 30sec, o as per tas 30sec nuluzdavau doh.gif juokesi daktarai tada is manes, nu sako saunuole, dar ir pamiegot speja tongue.gif
Atsakyti
Cia jau visai nukrypot i sona. Tema apie vyru dalyvavima gimdyme cool.gif . O jus apie skausmus.
Atsakyti
Jei dalyvavo vaiko daryme, tai turi dalyvaut ir gimdyme, nebent labai jau silpnų nervų...
Atsakyti
prie ko cia silpni nervai ir dalyvavimas gimdyme. Niekada nenorejau ir nenoresiu , kad maniskis dalyvautu gimdyme.
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo. Ir man kazkaip drasiau buvo 4u.gif
Kai kilo komplikacijos, mane skubiai perveze i operacine. Tai busimasis tetukas per ta skuba buvo pamirstas uz duru blush2.gif Kiek zinau, jei cezaris planinis, leidzia dalyvaut ir vyrui. Taigi brangusis liko viska stebet doh.gif uz duru pro langa. Ir dabar prie taureles su "pagrazinimais" pasakoja kaip man operacija dare : istrauke sirdi, apziurejo, ikiso atgal, istauke pora km zarnu, apziurejo, atgal sukiso....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O jei rimtai, tai jis pirmasis pasveikino sunu wub.gif Kadangi vaikas buvo priduses, tai greit isnese i skyriu, vyras is paskos. Jam leido paglost inkubatoriuje mazyli, pasveikint wub.gif O paskui tetukas gryzo, ikiso galva i operacine ir pranese mazylio svori ir ugi. thumbup.gif Va toks buvo mano vyro indelis gimdyme
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 11 22, 11:59)
Mano vyras dalyvavo. Ir man kazkaip drasiau buvo  4u.gif
Kai kilo komplikacijos, mane skubiai perveze i operacine. Tai busimasis tetukas per ta skuba buvo pamirstas uz duru  blush2.gif Kiek zinau, jei cezaris planinis, leidzia dalyvaut ir vyrui. Taigi brangusis liko viska stebet  doh.gif uz duru pro langa. Ir dabar prie taureles su "pagrazinimais" pasakoja kaip man operacija dare : istrauke sirdi, apziurejo, ikiso atgal, istauke pora km zarnu, apziurejo, atgal sukiso....... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O jei rimtai, tai jis pirmasis pasveikino sunu  wub.gif Kadangi vaikas buvo priduses, tai greit isnese i skyriu, vyras is paskos. Jam leido paglost inkubatoriuje mazyli, pasveikint  wub.gif O paskui tetukas gryzo, ikiso galva i operacine ir pranese mazylio svori ir ugi.  thumbup.gif Va toks buvo mano vyro indelis gimdyme

Tai dar viena priezastis kodel vyras turi dalyvauti gimdyme,nes jei operacija,planine ar ne,bent jau yra kam papasakoti,kaip vaikelis atrode ,nupasakoti pirmasias vaikelio gimymo akimirkas...ko mama tikrai negalejo matyti.
P.S.juk reikia mazyli ir nofotografuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 22 lapkričio 2006 - 10:29
QUOTE(eros @ 2006 03 19, 11:48)
Sveiki tetukai jau esami ir busimi,

Raso jums  nestuke.gif . As planuoju gimdyti su vyru, bet neisivaizduoju, kaip patys tetukai ten jauciasi.
Tai gal galite pasidalinti savo patirtais ispudziais, kad zinociau, ar verta savo vyrioka kankinti  tongue.gif

Mano vyras dalyvavo jau 2 gymdymuose, ir nieko - gyvas. Jis tik išeidavo, kai jau mane tvarkydavo.
Atsakyti
QUOTE(villia @ 2006 11 22, 10:33)
prie ko cia silpni nervai ir dalyvavimas gimdyme. Niekada nenorejau ir nenoresiu , kad maniskis dalyvautu gimdyme.

Matyt labai jau nepasitiki savimi ir nenori, kad vyras tave matytų suprakaitavusią.

O aš dalyvavau 2 gimdymuose ir niekur neišeidavau. Kol gimdydavo stovėdavau prie galvos. Po to kai nuprausdavo, aprengdavo mažylį aš su juo ant rankų vaikščiodavau palatą, kol žmoną sutvarkys. Tiesiog GERA kai matai, kaip tavo vaikelis ateina į šį pasaulį ir pagaliau pamatai kaip jis atrodo.
Nemanau, kad žmona neturi teisės neleisti vyrui pamatyti jųdviejų meilės vaisiaus.
Atsakyti
QUOTE(villia @ 2006 11 20, 08:53)
Cia jau visai nukrypot i sona. Tema apie vyru dalyvavima gimdyme  cool.gif . O jus apie skausmus.

na nevisai i sona, juk kai vyras salia ir yra su kuo paprikolinti ne taip parilgsta tas laukimas, negalvoji apie gimdima, saremius, maziau ir skauda ax.gif
Atsakyti
Aš labai pritariu tai minčiai: kad jei vyras padarė, tai turi padėt ir pagimdyt. cool.gif
mamytės, kurios gimdot didmiesčiuose, tai gaunat personalų paslaugų aptarnavimą, o provincijoje nėra jokių palatų su muzika ar baseinu ir jokių rūpestingų akušerės rankų ar akių. verysad.gif Visa viltis į vyrą... wub.gif Jei jo nebūtų, tai ir į tualetą koridoriaus gale pati klibinkščiuotum ir lovoj vartytumeis ieškodama geresnės padėties ir vandenuką iš kranuko gertum .
Tai aš be vyro bučiau dvigubai daugiau išgyvenusi. Labai dėkinga jam esu už neišsigąstą atsakomybę cool.gif
Atsakyti
Mano vyras dalivavo gimdyme, na nors gimdziau naturaliai, bet vyrui neteko matyti mano iskreipto nuo skauso veido, nes man kaklelis veresi beveik be saremiu, o man vyras buvo reikalingas tik tam, kad nebutu nuobodu laukti, ko lmazylis i pasauli ateis wub.gif . Tad jam tik geri atsiliepimai apie gimdyma yra telike.
Atsakyti
aha, Cerberi, turbut norejai pasakyt, kad moteris neturi teises neleisti vyrui ateiti i gimdyma.
Sutinku, tai turi buti dvieju zmoniu sprendimas - ne vien motinos.
Cia kur gimdysiu as, uzsieny, vyrai eina visur, i kiekviena apziura, i kiekviena pamoka, ar tu ginekologinen kedem sestum ar siaip kalbetumetes. Vyrai ir kiti seimos nariai (vaikai) - gali eiti ir buti visur, kur mama.
Tai smagu, kad ir jums kai kuriems tai atrodo savaime suprantama!
Atsakyti