QUOTE(emsi @ 2006 11 16, 01:43)
Nu ir priskaiciau cia

As kai gimdziau tai jau nieko nejauciau, bet va kai buvo saremiai tai ejau tikrint kliniku langus per kuri geriau sokt, aisku cia as juokauju, bet tikrai galiu pasakyti, kad saremiai ir yra pats skausmo saltinis.
Tai as jau rasiau, kad nesuprantu tu moteru, kurios leidzia vyrui nusprest del nuskausminamu
nu man nelogiska gi moteris gimdo ne vyras 
O tam kuris neleistu kad zmonai suleistu nuskausminamuju,

medicinoje yra pripazinta kad gimdymas yra pats stipriausias fizinis skausmas kuri zmogus gali istverti ir ne tau tikrai berneli kalbeti apie skausma, jauciu net pas dantista su vaistukais varai
o kuri cia leido nusprest vyrui uz ja

nelabai supratau apie ka tu cia ir is ko padarei tokias isvadas??? nu as dar tokiu bajeriu negirdejau
Cerber

ir man kol saremiai dar nieko, sedejau su vyru prikolinau, tik pries gala kai jau 8-9cm atsidarymas tada jau nekas, bet ten del to pusvalandzio nuskausmint, nu taj atsiprasau

jau geriau uz tuos 200lt kiek epiduras kainuoja po gimdymo i grozio salona nueiciau

isvis nesuprantu ka ten nuskausmint, nu skauda as nesakau kad neskauda, bet ne tiek kad ten jau nuskausmint reiktu
va pas dantista ten tai skauda

suleidzia vaistu, as visada dar prasau suleist, nes kiek ten beleistu, man vistiek skauda

man isvis kazkokia tragedija dantu skausmas, ziauriai bijau eit pas dantista, reik persilauzt keikviena karta

o per gimdyma tai pilva skauda, tai susirieti i kamuoliuka, pakvepuoji giliau, be to tarp saremiu gali atsipusti, as per pirma gimdyma pries pat gala jau buvau tiek nuvargus, saremaii kas 30sec, o as per tas 30sec nuluzdavau

juokesi daktarai tada is manes, nu sako saunuole, dar ir pamiegot speja

Visi žinojo kad nebus lengva, bet nieks nesitikėjo, kad bus taip sunku