Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(Neringa K. @ 2006 12 10, 01:16)
As saviskio jega netempiau, elgesi taip, kaip pats norejo, buvo kartu iki tol kol nepradejau gimdyti. Siaip man, kol gimdziau jo visai netruko. Nesamone verst, esu girdejusi, kad kai kurie vyrai netgi savo zmonomis paskui pasislyksti, vyro bendradarbis po dalyvavimo gimdyme issiskyre, praejus menesiui po vaikucio gimimo.

Zinoma, kad verst dalyvaut absurdiska schmoll.gif
Ypac, jei vyras tik ir iesko progos, kaip cia radus gera preteksta issiskirt ir pasiplaut.. doh.gif Neva, o booozie, kokia tu man slyksti su savo tuo klykianciu slykstuku, fuiiii kaka.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Man liko 2 mėnesiai iki galutinio termino verysad.gif . bandžiau įkalbėti savo vyrą dalyvauti gimdyme, bet kažkodėl tai jis kategoriškai atsisakė. Net nežinau ar bandyti įkalbinėti? O gal priešingai nelysti jam į akis gal persigalvos? Vienai tai kažkaip nejauku. (esu turėjusi keletą operacijų šiaip , tai nepasakyčiau, kad mane sužavėjo operacinės, nors nežinau, kaip atrodo gimdymo palatos). Sako, kad ir gydytojai kitaip elgiasi, kai yra šalia vyras. Maniškis tai sako, kad per sarėmius gal bus (jei tik nuskausmins man), bet per patį gimdymą ne. Motyvacija: Jis negali žiūrėti, kai man skauda. Tai gal geriau ir neįkalbinėti? unsure.gif
Atsakyti
Vkar beveik įkalbėjau thumbup.gif , su sąlyga, kad jis galės išeiti, jei nebeištvers. Juk ten galima išeiti, kada nori?
Atsakyti
Kiek zinau mano vyras nenores dalyvauti kai gimdysiu, jei nieks nepasikeis tai prievarta tikrai nevarysiu ax.gif vistiek bus daktarai ,esu girdejus kad po to ne gimdyve reik gaivinti o nualpusi vyra lotuliukas.gif
Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viesulas: 27 gruodžio 2006 - 22:13
Oi, man vyro buvimas buvo tiesiog nepamainomas. Su kuo daugiau pasikalbet, jeigu ne su vyru, sedint ir belaukiant gimdykloj. O vyras kompanija palaiko, vis ne taip letai slenka tas laikas. Ir yra uz ko pagriebt, kai jau skausmas suriecia. As tai kandau jam i peti lotuliukas.gif nestipriai matyt, dantu zymiu neliko, o man lengviau buvo. O taigi nebutina ismeigus akis i uodega ziuret ir kraujo baisintis, tik kartais, aisku, nepavyksta.Maniskis klause mano nurodymu, kad neziuret, o gal ir pats prisibijojo kazka super baisaus pamatyt, bet akusere liepe jam, kad man kojines uzmautu, kad paklode pakeistu, tai to kraujo neisvenge nabagas lotuliukas.gif O dar susuko jam akusere- ziurekit, galvyte jau matosi, ziurekit, ziurekit doh.gif lotuliukas.gif Zuikis musu gimes ne pas mane ant krutines atsidure, bet pas teti ant ranku, as tokia nuplaukus buvau, kad nerupejo man niekas blush2.gif Aciu jam uz tai, kad pasitiko musu maziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2006 12 22, 08:27)
Vkar beveik įkalbėjau thumbup.gif , su sąlyga, kad jis galės išeiti, jei nebeištvers. Juk ten galima išeiti, kada nori?

netgi patys daktarai pasako, kad jei kas -eik lauk
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2006 11 15, 19:32)
Niekas cia nenusisneka.Apie gimdyma ir jo skausmus zyno tiktai moteris,o tau vyre geriau apie tai tik patyleti.,nes matosi,kad apie tai nelabai ismanai.O,kad saremiu metu nieko moteris nejaustu ir dar uzkandziautu pica tai girdziu pirma karta.Gal ir yra tokiu,bet dar neteko sutikt. doh.gif

As nelabai ka jauciau saremiu metu. Pradejau jaust, kai buvo 8 cm. atsidarymas. Kai 9 cm. atsidare skaudejo, bet nerekiau. Va tik didelis skausmas pries pat gala (30-45 min.) ir stumti yra sunku. Taip kad as labai suprantu Cerberi, jis beveik identiskai aprase mano gimdymo istorija. Ir nepulkit cia zmogaus.
Taigi as taip mat manau, kad nereikia ir epiduro. Todel kad danties skausmas yra didesnis nei gimdymo. Bet cia jau kaip kam. As rasau, kaip yra man.
Mano vyras irgi sake, kad isivaizdavo gimdyma daug baisiau, o ten nieko nebuvo.
Vyro dalyvavimas gimdyme- butinas. Man pvz. lasine buvo iskritus per stumima. Medikai to butu nepamate, gerai, kad buvo jis.

Atsakyti
Aš tik už vyro dalyvavimą gimdyme. Gi vaikas abiejų. Ir niekaip nesuprantu, kas gali būti šlykštaus - ar gimstantis savas vaikas, ar mylimos moters vieta, dėl kurios iki vestuvių buvo pasiryžęs pusę armijos išguldyt? tongue.gif
Atsakyti
Pasiskaicius foruma paklausiau saviskio - kai as gimdysiu, noresi dalyvaut? Tai tas numyke kad is jo jokios naudos nebus, nualps netycia, geriau jau palauks uz duru...

Ai ir problemos tame nematau mirksiukas.gif nors kai pribres reikalas gal ir persigalvos smile.gif
Atsakyti
Gerai darai,kad nespaudi,gal ir persigalvos,nores uzeis,nores iseis.Musu situacija kitokia,maniskis pats norejo dalyvaut,bet jo is darbo neisleido.Tai kol jis surado kas ji pakeistu ir kol atvaziavo,tos valandos buvo sunkiausios,bet kai jis atvyko,taip ramu pasidare,vien nuo tos minties,kad jis cia salia.Prasidejus saremiams ir vis labiau stiprejant,jis labai norejo padeti man.Visokie masaziukai ir kitokie dalykai mane dar labiau nervino,o kai paklause kuom as tau galiu padeti,paprasiau,kad pagimdytu uz mane biggrin.gif ,o jei to negali,tai sedek ir tylek.Ir man to uzteko,kad jis sedejo ir tylejo,svarbu,kad jis buvo salia.Nors saremiai ir gimdymas nebuvo,kazkas baisaus nepakeliamo,vis laukiau,kol bus dar skaudziau,bet jausmas nemalonus ir protas veikia kitaip.Ir visas planavimas iki gimdymo,kaip mane vyras laikys uz rankos,darys masaza per saremius ir visi kiti palengvinimo budai buvo ne man,man uzteko,kad jis buvo salia,nebuciau supykusi,kad butu buves ir uz duru ax.gif .Cia is mano gimdymo istorijos.
Tad gerbiamosios nepergyvenkit jei ir nenores dalyvauti paciam procese jusu vyrai,geriau uz duru tegu laukia,negu su draugais bare laisto gimdyma wacko.gif
Atsakyti
Vyrai jei pridirbot tai ir srebkit,blyn kokios cia nesamones. Reikejo galvot pries nuleidziant o dabar tik kartu i gimdykla
Atsakyti