mitas, kad vyrai ten alpsta, krenta ir kai kurie neatsigauna jau niekada.. net negalėčiau įsivaizduoti mano mergaitės gimdančios vienos
.kai jau patekom į tą sterilų
kambariuką su visokiais ten "pričendalais" ale iš košmaras guobose, tai net nekilo tokia mintis savo švelnuko palikti. tai po to ką pamačiau ir išgyvenau nėra su kuo lygint
. ir pagalbos mano reikėjo vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tiek. o ir mūsų meilė ir taip buvusi vaaaaaaaaaaaaaatokia
ūgtelėjo iki vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
. tai va tokia ta filosofiška patirtis
QUOTE(Filosofas @ 2007 04 22, 21:08)
mitas, kad vyrai ten alpsta, krenta ir kai kurie neatsigauna jau niekada.. net negalėčiau įsivaizduoti mano mergaitės gimdančios vienos
.kai jau patekom į tą sterilų
kambariuką su visokiais ten "pričendalais" ale iš košmaras guobose, tai net nekilo tokia mintis savo švelnuko palikti. tai po to ką pamačiau ir išgyvenau nėra su kuo lygint
. ir pagalbos mano reikėjo vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tiek. o ir mūsų meilė ir taip buvusi vaaaaaaaaaaaaaatokia
ūgtelėjo iki vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
. tai va tokia ta filosofiška patirtis 
nu ir
QUOTE(timotey @ 2007 04 27, 01:29)
Bet kodel?
as uz tai, kad vyrai dalyvautu gimdyme, maniskis dalyvavo, palaike mane moraliskai. dar dave jam virkstele nukirpt tai patiko
Manau, kad nera grazesnio vaizdo, kai pamatai savo vyro dziaugsmo asaras gimus vaikeliui...
Papildyta:
Ir beveik desimciai metu praejus, visada giriasi ir didziuojasi, kad jis pirmiau uz mane pamate musu sunu...
Papildyta:
Ir beveik desimciai metu praejus, visada giriasi ir didziuojasi, kad jis pirmiau uz mane pamate musu sunu...
QUOTE(supermamyte69 @ 2007 04 20, 17:58)
mano supervyras
dalyvavo ir pirmam ir antram gimdyme
laikesi puikiai labai man padejo,nors pries gimdyma niekada nediskutavom ar jis noretu...
daktare pasiule nukirpti virkstele,tai didvyriskai sutiko
beje,vyras buna ne pries "TEN" o salia,todel nemato tu negraziu vaizdu ir toms kurioms atrodo kad nenori,jog vyras butu salia tai ta akimirka man atrodo panores...
beje,vyras buna ne pries "TEN" o salia,todel nemato tu negraziu vaizdu ir toms kurioms atrodo kad nenori,jog vyras butu salia tai ta akimirka man atrodo panores...
o man mb nors ir prie galvos buvo laike kauke kad nenualpciau kai stumiau tai viska mate
MB nenori dalyvauti gimdyme,nors nesako ne ir nesako taip.
sako ateis laikas bus matyti. O as jy ir tep ir tep bandau perkalbeti
sako as bijau paskui pasislyksteti tavimi
tai as tikiuosiu kad kai ateis laikas gimdyti jis is to strioko ir atsidurs gimdymo palatoje
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 05 01, 21:46)
tai as tikiuosiu kad kai ateis laikas gimdyti jis is to strioko ir atsidurs gimdymo palatoje 
Pasišlykštėti TAVIMI?! Gal supratau kaip nors ne taip? Negi galėjo taip pasakyti?
QUOTE(Asta S. @ 2007 04 29, 14:22)
Manau, kad nera grazesnio vaizdo, kai pamatai savo vyro dziaugsmo asaras gimus vaikeliui...
Papildyta:
Papildyta:
Manasis taip pat dalyvavo gimdyme ir labai tuo džiaugiais ypač kad pirmasis pamatė kas gimė, aš niekada nepamiršiu, kai jis pradėjo iš džiaugsmo šaukti berniukas berniukas...........
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 05 01, 20:46)
Nesuprantu kaip galima pasišlykštėti
Manasisi, tai kol kas labai nusiteikęs, jog dalyvaus, ir aš to taip pat noriu, manau, jog jo palaikymas ir buvimas tokiu momentu šalia yra labai svarbus