Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

mitas, kad vyrai ten alpsta, krenta ir kai kurie neatsigauna jau niekada.. net negalėčiau įsivaizduoti mano mergaitės gimdančios vienos nestuke.gif .kai jau patekom į tą sterilų schmoll.gif kambariuką su visokiais ten "pričendalais" ale iš košmaras guobose, tai net nekilo tokia mintis savo švelnuko palikti. tai po to ką pamačiau ir išgyvenau nėra su kuo lygint biggrin.gif . ir pagalbos mano reikėjo vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tiek. o ir mūsų meilė ir taip buvusi vaaaaaaaaaaaaaatokia wub.gif ūgtelėjo iki vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . tai va tokia ta filosofiška patirtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Filosofas @ 2007 04 22, 21:08)
mitas, kad vyrai ten alpsta, krenta ir kai kurie neatsigauna jau niekada.. net negalėčiau įsivaizduoti mano mergaitės gimdančios vienos nestuke.gif .kai jau patekom į tą sterilų  schmoll.gif  kambariuką su visokiais ten "pričendalais" ale iš košmaras guobose, tai net nekilo tokia mintis savo švelnuko palikti. tai po to ką pamačiau ir išgyvenau nėra su kuo lygint biggrin.gif . ir pagalbos mano reikėjo vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tiek. o ir mūsų meilė ir taip buvusi vaaaaaaaaaaaaaatokia wub.gif ūgtelėjo iki vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  . tai va tokia ta filosofiška patirtis rolleyes.gif

nu ir supermama.gif vyras... tongue.gif
Atsakyti
bent jau as tai tikrai nebenoreciau kad vyras dar kada nors dalyvautu gimdyme g.gif
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2007 04 27, 01:29)
bent jau as tai tikrai nebenoreciau kad vyras dar kada nors dalyvautu gimdyme g.gif

Bet kodel? g.gif
Atsakyti
as uz tai, kad vyrai dalyvautu gimdyme, maniskis dalyvavo, palaike mane moraliskai. dar dave jam virkstele nukirpt tai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad nera grazesnio vaizdo, kai pamatai savo vyro dziaugsmo asaras gimus vaikeliui...
Papildyta:
Ir beveik desimciai metu praejus, visada giriasi ir didziuojasi, kad jis pirmiau uz mane pamate musu sunu...
Atsakyti
QUOTE(supermamyte69 @ 2007 04 20, 17:58)
mano supervyras  thumbup.gif  dalyvavo ir pirmam ir antram gimdyme  thumbup.gif  laikesi puikiai labai man padejo,nors pries gimdyma niekada nediskutavom ar jis noretu...  ax.gif  daktare pasiule nukirpti virkstele,tai didvyriskai sutiko  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
beje,vyras buna ne pries "TEN" o salia,todel nemato tu negraziu vaizdu ir toms kurioms atrodo kad nenori,jog vyras butu salia tai ta akimirka man atrodo panores...  mirksiukas.gif

o man mb nors ir prie galvos buvo laike kauke kad nenualpciau kai stumiau tai viska mate biggrin.gif ir dabar labai didziuojas kad buvo biggrin.gif tiesa jis nepamena kaip is to strioko man nugara masazavo kaip kojom pratimus lankstymo dare taip kad maniskis gavo visa malonumo bet nesigaili ne minutes kad mate kaip jo dukryte ateina wub.gif ir santykiai pasitaise i gera labai ir su seksu jokiu problemu ir noras jam neatsipo po tokiu vaizdu todel vyram tikrai reikia dalyvaut jie paskui labiau gerbia, myli ir vertina savo zmonas o tom kurios kategoriskai nenori jog vyras dalyvautu pasakysiu mb su manim buvo nuo pat pradziu vaiksciojo i konsultacijas pas ginekologe mate visus echo, visada turejo begales klausimu todel neudrauskim savo vyram tokio malonumo pamatyti kaip ateina vaikutis wub.gif
Atsakyti
MB nenori dalyvauti gimdyme,nors nesako ne ir nesako taip. ax.gif sako ateis laikas bus matyti. O as jy ir tep ir tep bandau perkalbeti g.gif sako as bijau paskui pasislyksteti tavimi doh.gif tai as tikiuosiu kad kai ateis laikas gimdyti jis is to strioko ir atsidurs gimdymo palatoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 05 01, 21:46)
MB nenori dalyvauti gimdyme,nors nesako ne ir nesako taip. ax.gif  sako ateis laikas bus matyti. O as jy ir tep ir tep bandau perkalbeti  g.gif  sako as bijau paskui pasislyksteti tavimi  doh.gif  tai as tikiuosiu kad kai ateis laikas gimdyti jis is to strioko ir atsidurs gimdymo palatoje  lotuliukas.gif

Pasišlykštėti TAVIMI?! Gal supratau kaip nors ne taip? Negi galėjo taip pasakyti? unsure.gif Tokiu svarbiu momentu pabuvęs šalia vyras gali tik labiau gerbti ir didžiuotis savo mylimąja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta S. @ 2007 04 29, 14:22)
Manau, kad nera grazesnio vaizdo, kai pamatai savo vyro dziaugsmo  asaras gimus vaikeliui...
Papildyta:
Ir beveik desimciai metu praejus, visada giriasi ir didziuojasi, kad jis pirmiau uz mane pamate musu sunu...

Manasis taip pat dalyvavo gimdyme ir labai tuo džiaugiais ypač kad pirmasis pamatė kas gimė, aš niekada nepamiršiu, kai jis pradėjo iš džiaugsmo šaukti berniukas berniukas........... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o gydytojai tik vėliau pradėjo klausinėti kas gimė, ir tikrai nieko blogo jog dalyvauja, bent kiek prisideda prie vaiko atėjimo į šį pasaulį, juk visus 9 mėnesius mes nešiojam pas save bet čia kiekvieno asmeninis reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 05 01, 20:46)
MB nenori dalyvauti gimdyme,nors nesako ne ir nesako taip. ax.gif  sako ateis laikas bus matyti. O as jy ir tep ir tep bandau perkalbeti  g.gif  sako as bijau paskui pasislyksteti tavimi  doh.gif  tai as tikiuosiu kad kai ateis laikas gimdyti jis is to strioko ir atsidurs gimdymo palatoje  lotuliukas.gif

Nesuprantu kaip galima pasišlykštėti protest.gif protest.gif protest.gif Ir dar mylimam žmogui pasakyti tokius žodžius Savaji turbut užmuščiau gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Manasisi, tai kol kas labai nusiteikęs, jog dalyvaus, ir aš to taip pat noriu, manau, jog jo palaikymas ir buvimas tokiu momentu šalia yra labai svarbus wub.gif
Atsakyti