Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(cudo @ 2007 04 05, 21:44)
Su pirmu vaiku,issegando ir pobiegu,o su manim ligonine labei prastei elgesi gydetoi.Tei po 16metu prasijou vyra buti sale. rolleyes.gif O kaip  verke pamates sunu pirmas. As myliu vyra dar laibijou  biggrin.gif  wub.gif

A tai kokia cia tarme parasyta,matyt koks nors kalbos naujadaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai gimdziau pirma,pati nenorejau,kad vyras dalyvautu,o kai antra-tai tada ir jis norejo,ir as ,labai man padejo ir pats dziaugiasi,kad visgi pasiryzo. wub.gif
Atsakyti
Aš dar ne nėščia, bet su draugėm kartais šia tema padiskutuojam. Visada kategoriškai sakiau, kad nenorėčiau, jog vyras dalyvautų gimdyme. Geriau aš žinosiu, kad jis yra koridoriuje, laukia, nervinasi ir pamatytų vaikutį po visko. Bet dabar, kai aš perskaičiau tėvelių pasisakymus, nuomonė po truputį keičiasi. Nemaniau, kad jiems dalyvavimas gimdyme taip svarbu. Ir mamyčių pasakojimai sujaudino. Niekas manęs neįtikindavo, kad reikia vyrui dalyvauti gimdyme, todėl labai nustebau kaip keičiasi mano požiūris čia skaitinėjant. Labai ačiū už pasakojimus! smile.gif
Atsakyti
As dalyvavau-nesigailiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tevelis @ 2007 04 13, 13:44)
As dalyvavau-nesigailiu. biggrin.gif

saunuolis teveli thumbup.gif maniskis dalyvavo kai gimdziau pirmaji laikesi puikiai, o kai antra nugriuvo tai buvo juoko net man nors isvargus buvau gaivino kokiu10 min biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2007 04 14, 14:10)
saunuolis teveli thumbup.gif maniskis dalyvavo kai gimdziau pirmaji laikesi puikiai, o kai antra nugriuvo tai buvo juoko net man nors isvargus buvau gaivino kokiu10 min biggrin.gif  lotuliukas.gif

ohmy.gif clap_1.gif
Atsakyti
Kai gimdžiau pirmą - nenorėjau, kad dalyvautų. Tiesą sakant tada dar tokios mados nebuvo. Jei gimdyčiau dabar - taip pat nenorėčiau, kad dalyvautų. Koridoriuje gali palaukti, bet ne daugiau.
Atsakyti
as dalyvavau gimdyme. as pats norejau dalyvauti. zmona taip pat buvo uz kad dalyvauciau.
Atsakyti
seip visos daruges, kurios gimde neatsisake, kad dalyvautu ir vyrai ir ne viena del to nesigailejo, o net labai dziaugesi, nes didesnio palaikymo ir artimesnio zmogaus ta minute kaip vyras net negaleciau issivaizduot. musu mazius irgi gims tevelio priziurimas biggrin.gif as uz tai, kad abu kartu isvystume savo maziausia ir isgirstume jo pirma verksma, juk abu ta angeliuka kurem, tad abu ir turim ji pamatyt vienu metu thumbup.gif
Atsakyti
As tik uz thumbup.gif
Atsakyti
mano supervyras thumbup.gif dalyvavo ir pirmam ir antram gimdyme thumbup.gif laikesi puikiai labai man padejo,nors pries gimdyma niekada nediskutavom ar jis noretu... ax.gif daktare pasiule nukirpti virkstele,tai didvyriskai sutiko wub.gif wub.gif wub.gif
beje,vyras buna ne pries "TEN" o salia,todel nemato tu negraziu vaizdu ir toms kurioms atrodo kad nenori,jog vyras butu salia tai ta akimirka man atrodo panores... mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif dalyvavo,mano vyras pirmam gimdyme,nu nieko nenugriuvo tik visiems gyresi,kad pirmas vaika pamate.gyd.net pasiule pasiziuret kaip eimantas jau pusiaukeleje buvo,na ziurejo,bet daugiau sake nenoretu ziuret,sake biski ziauru ypac ,kai kerpa.geriau sake uz rankos palaikis ir palaikis moraliskai,bet antram neteko jam pabut.buvo isvykes verysad.gif
Atsakyti