Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(Laaila @ 2007 05 23, 19:28)
As nemegstu vyru tapusiu skudurais ir sulindusiu po sijonais! Na, ko ten ziureti i tarpukoji kai vaikas gimsta? Tegu kaip normalus zmogus uz duru palaukia!
Butent po gimdymo tegu padeda susitvarkyti, o ne gimdymo metu. Tai visai skirtingi dalykai!
O gal as daug vyru turiu, tai susivesiu i gimdykla kokius 4 ir stoves jie ten su zvakem tarp koju    alc.gif Ot faina butu! Ir dar pageidautina, kad vyras gydytojas butu  lotuliukas.gif

Likau be komentaru...absurda kazkoki skleidi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta S. @ 2007 05 24, 16:50)
Kokia keista diskusija. Paskaiciusi kai kuriu mintis, atrodo, kad i gimdyma vyras eina pasiziureti. Bent jau maniskis tai ejo padeti man, moraliskai palaikyti, o ne kazko ziureti.

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 25 gegužės 2007 - 19:08
kiekvienas turi savo nuomone! o as ,matyt esu senu paziuru, ir manau, kad vyram ne vieta gimdymo palatoj! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 05 25, 20:40)
kiekvienas turi savo nuomone! o as ,matyt esu senu paziuru, ir manau, kad vyram ne vieta gimdymo palatoj! mirksiukas.gif

Aš iki šiol džiaugiuosi, kad vyras dalyvavo gimdyme... ir iš tikro jis man labai padėjo... ir darbelio užteko abiems ir kvėpuojant, ir nugarą masažuojant biggrin.gif. Buvau sužavėta savo vyro elgesiu. Tai buvo toks artumas...
Bet be abejo, kiekvienas renkasi pagal save, savo požiūrį. Prieš gimdymą ir aš sukau galvą - noriu aš, kad vyras dalyvautų gimdyme, ar ne... Bet kai vyras pasakė, kad norėtų, man jo nuomonė ir noras buvo svarbus ir gražus... tai ir padėjo apsispręsti.. ir nepasigailėjau... nes vat medikų elgesiu buvau labai šokiruota verysad.gif
Atsakyti
Ohoho! Kokiu yra nuomoniu!
O ko ten ziuret i ta tarpkoji?? Manau,kad vyras ne pasiziuret eina,bet padeti ir palaikyti mylima moteri.
As labai dziaugiuosi,kad su manim vyras buvo nuo pradziu iki galo.Daug man padejo.Vaiko gimimas kaip ir pradejimas-dvieju zmoniu reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 05 23, 19:28)
Tegu kaip normalus zmogus uz duru palaukia!

Ir dar pageidautina, kad vyras gydytojas butu  lotuliukas.gif

Jei nelaukia, tai nenormalus? g.gif

Pas mane gydytojas vyras buvo, nu ir?

QUOTE(Laaila @ 2007 05 24, 08:48)
O paskaitykit paskui ka jie galvoja apie savo zmonas! Jos jiem neidomios!!!  cray.gif Graudu!

Nori pasakyti, kad kol vyrų į gimdymą neįleisdavo, iki tol jie šitaip nekalbėjo? g.gif Čia tik dabar taip, kai "po sijonais lįst pradėjo"? Ar moters įdomumą/neįdomumą apsprendžia dalyvavo vyras gimdyme ar ne?

Jei taip, tai man irgi graudu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievius: 30 gegužės 2007 - 09:28
jei zmona pagimdziusi vyrui vaika tampa nebeidomi,tai cia ne dalyvavimo gimdyme esme jau...uch tas lietuviu pavydumas blush2.gif vyrai turi dalyvauti jei tik reiskia nora,o tai va buna poto tokios pasekmes,kaip laaila'i lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 30 gegužės 2007 - 09:30
Kai dar nebuvau nestuke.gif ,dar su busimu vyru jau buvome apsnekeje, kad jeigu ka, jis dalyvautu gimdyme. Bet va, viskas buvo visai kitaip, gulejau ligoninej, greit mane supakavo ir padare cezari, vyras aisku tikrai nespejo atvaziuoti, nors kai gulejau ir mane pjauste, vis galvojau, o kad tik jis butu salia it kartu matytu musu stebukleli gimstant wub.gif
Atsakyti
As irgi tik uz vyro dalyvavima gimdyme thumbup.gif , sakau is patirties, niekas taip nepamasazuos ar negalesi spaust rankos, jei ne artimam zmogui blush2.gif Taigi, jis ten eina ne i paroda, o padet. rolleyes.gif Kai gimdziau Kauno klinikose, viskas buvo grazu ir svaru, jokiu kraujo "balu", nes akusere taip viska diskretiskai pakeisdavo...O del vyro poziurio po to, tai mano nuomone, tai cia tas pats kai vyras "pyksta", kad pvz., zmona pagimde mergyte doh.gif Manau tai seima, tik suartina. Aisku, pirmiausia viskas priklauso nuo vyro thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Esu gidejusi, jog kaikurie vyrai dalyvave gimdyme,pradeda slykstetis moterimis. O ''paset sekla'' tai nebuvo slykstu. Jie silpnavaliai.
O mano vyras stebejo dukrytes atejima i pasauli ir as labai juo didziuojuos. Kadangi gimdziau su sypsena ir nebuvo jokiu sunkumu, tai ir vyrui emociskai lengviau buvo. Maciau, kaip vyrui spindejo akys nuo asaru.... Jis sunkiai valdesi..... Tos akimirkos nepakartojamos.
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 05 31, 17:35)
Sveikutes. Esu gidejusi, jog kaikurie vyrai dalyvave gimdyme,pradeda slykstetis moterimis. O ''paset sekla'' tai nebuvo slykstu. Jie silpnavaliai.
O mano vyras stebejo dukrytes atejima i pasauli ir as labai juo didziuojuos. Kadangi gimdziau su sypsena ir nebuvo jokiu sunkumu, tai ir vyrui emociskai lengviau buvo. Maciau, kaip vyrui spindejo akys nuo asaru.... Jis sunkiai valdesi..... Tos akimirkos nepakartojamos.

Gulejau karta ligoninej nestuke.gif , viena moteris pasakojo, laukdamasi 2 vaikelio, kad pirmam gimdyme dalyvavo su vyru, ir jis po to pasislykstejo ir antrakart ne uz ka nenorejo buti. O ir ta moteris buvo grieztai pries, atseit nesamone, kad vyrai pradeda labiau mylet. Nu nesuprantu as tokiu vyru schmoll.gif
Atsakyti
o as nenorejau kad dalyvautu
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 05 30, 09:41)
Ohoho! Kokiu yra nuomoniu!
  O ko ten ziuret i ta tarpkoji?? Manau,kad vyras ne pasiziuret eina,bet padeti ir palaikyti mylima moteri.
    As labai dziaugiuosi,kad su manim vyras buvo nuo pradziu iki galo.Daug man padejo.Vaiko gimimas kaip ir pradejimas-dvieju zmoniu reikalas...

Visu 100% sutinku su sia nuomone drinks_cheers.gif .
Atsakyti