Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Msno nuomene, uzteks vyrui per saremius salia buti, tada bent kuo gales padet, jausis naudingas.. O per gimdyma manau bus sunku...ir as nelabai noreciau kad jis per pati gimdyma butu salia...uzteks ir to kad zinosiu jog uz duru stovi biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pirmą vaiką gimdžiau su vyru, o antrą be. Jis iš kart pasakė, kad nepykčiau, bet daugiau neištvers tokių vaizdų. Labai jautėsi bejėgiškai, kad negali niekuo palengvinti mano kančių, o jam stebėti, kaip kankinasi mylima moteris per daug skausminga, todėl visai gerai, kad jo ir nebuvo. Gimdymas ilgas ir komplikuotas , todėl tik stresavęs būtų bereikalo
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2007 06 03, 20:10)
Aš tai pirmą vaiką gimdžiau su vyru, o antrą be. Jis iš kart pasakė, kad nepykčiau, bet daugiau neištvers tokių vaizdų. Labai jautėsi bejėgiškai, kad negali niekuo palengvinti mano kančių, o jam stebėti, kaip kankinasi mylima moteris per daug skausminga, todėl visai gerai, kad jo ir nebuvo. Gimdymas ilgas ir komplikuotas , todėl tik stresavęs būtų bereikalo

Jezau,kokie tie musu vyrai doh.gif Mes didziausius skausmus iskenciam ir nieko,o jie jau vien ziuredami "mirsta" lotuliukas.gif Ir dar sako,kad mes silpnoji lytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 04, 12:38)
Jezau,kokie tie musu vyrai doh.gif  Mes didziausius skausmus iskenciam ir nieko,o jie jau vien ziuredami "mirsta"  lotuliukas.gif  Ir dar sako,kad mes silpnoji lytis  cool.gif

Šiaip jau stebėti turbūt daug sunkiau ax.gif Mano mama (pati pagimdžiusi visus 3) vos ištvėrė mano gimdymą... Aš tiesiog labai bijojau, tai be MB ir mamą pasikviečiau biggrin.gif Tai mama po to vis kartojo, kad daug lengviau pačiai unsure.gif Gi tikrai net nežinai kuo padėt...
Atsakyti
Man baisu pamanyti apie tai kas manes laukia unsure.gif
Atsakyti
mano vyras sake dalyvaus,bet stoves tik prie galvos,nes bijo nualpti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ie_va @ 2007 06 12, 17:06)
mano vyras sake dalyvaus,bet stoves tik prie galvos,nes bijo nualpti  hihihi.gif

O ko i tarpkoji listi g.gif ?Nesuprantu.O jei jau pasidarys silpna,tai tikrai nesvarbu kur jis stoves.Uztenka kai kuriems tik gimdyklos slenksti perzengti ir jau krenta wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
na mano vyras dalyvavo ir sulaukiau laabai daug pagalbos thumbup.gif ir pats labai dziaugiasi, sake nuostabu matyti, kai gimsta tavo vaikas . man taip pat buvo drasiau, beto ir nugara masazavo ir uz rankos palaike,ir prakaita sluoste. o seip tai kas bijo kazkokiu vaizdu , tai galiu pasakyti, kad joks normalus daktaras ir neleis stoveti ir ziureti kaip ten viskas vyksta, mums jau per paskaiteles pasake, kad vyro vieta prie galvos ir ner ten ko list, vistiek nieko gero nepamatys blink.gif ir nepades unsure.gif manau vyras turi pats noreti dalyvauti ir jokiu budu nebuti verciamas, seip mano vyras baiminosi, kad gali neistvreti, tai mes su juo nuejom i paskaitele , kur buvo rodoma gimdymo vaizdajuoste ,kai pamate ,kad ten nieko jau tragisko g.gif blink.gif iskart apsisprende
Atsakyti
Ankščiau vyrų neleisdavo į gimdyklas ir nieko! Negirdėjau nei vienos virš 40 metų moters besiskundžiančios, kad jai buvo labai sunku gimdyti nes šalia nebuvo vyro 4u.gif
Atsakyti
esu labai dekinga vyrui kad dalyvavo gimdyme abu kartus, nors teko ir grubiai paskatint (jei nedalyvausi tu nedalyvausiu ir as) blush2.gif Per gimdyma dare viska ka galejo bet daugiausiai jegu suteike vien jo buvimas salia, kai pamatai savo stipru, beemocini, neismusama is veziu vyra toki pasimetusi, nuosirdu ir atsidavusi pati atrodo kad tampi stipresne.
jei dar kuris nors tetis abejoja, patikekit nera ten nieko baisaus , nieko sukreciancio, o jusu artumas gali buti neikainojamas.
Atsakyti
Pries gimdyma zinojau,kad vyras nedalyvaus.Daug kalbejom apie tai-as norejau kad jis butu,jis bijojo smile.gif Sutarem,kad tik per saremius salia stoves.Bet net pats nesitikedamas to eme ir isbuvo iki pat galu galo.Kadangi"gimdem" ne LT,tai nezinojom kokia tvarka viskas Airijoj vyksta. Kaip atejo i gimdykla,taip ir liko biggrin.gif
Jis lauke kol jam pasiulys daktarai iseiti arba pasilikti,lauke,kol duos specialius rubus-ir nieko!Per saremius tvarkingai laike mano ranka,sluoste veida,o kai jam pasiule paziureti i tik ka pasirodziusia vaiko galvyte,tai suprato,kad jau tikrai gimdom,bet jau nebebuvo kur dingti lotuliukas.gif
ir ka,viska mate,viska istvere ir labai laimingas liko!Sako"kitus vaikus irgi kartu gimdysim" smile.gif
P.S.:pasakojo,kad jo ranka taip stipriai spaudziau,kap joks vyras nesugebetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras buvo su manim nuo pat pradzios iki galo. Esu jam uz tai labai dekinga. Nepaliko manes nei 1 min. Dabar tai yra musu bendras siltas prisiminimas wub.gif
Atsakyti