QUOTE(noriu_nenoriu @ 2007 07 29, 22:36)
mano eks sakydavo, kad tikrai nenoretu dalyvauti zmonos gimdyme. Atseit tada ji ,demistifikuojama', nebelieka kazkokios paslapties ir t.t. na zinote, vyrui jau per 30 meteliu, o moteri dar kaip mitologine butybe mato.
Jo yra tokiu tipu, drauges vyras irgi kazka apie paslapti murmejo, kai ji jam uzsimine apie dalyvavima, tipo nebeliks paslapties

o mano pirmas tai isvis pasake, kad jis bijo kraujo ir dalyvaut atsisake, nors as laaaaabai norejau, juokingiausia sioje vietoje yra tai, kad jis ilga laika dirbo mesininku ir kapojo mesas, kraujai ten taskydavosi i visas puses ir jis vaiksciodavo kruvinu chalatu, bet matot gimdyme jis dalyvaut negalejo, oj dar prisiminiau, jis dar ir rasistas buvo, baisiai nemego visokiu "ciurku", bet kai ejo kalba apie gimdyma kartu, juos pirmu numeriu pavyzdziu pastate, tipo tu saliu zmones isvis neprisiartina prie gimdyviu. Kai jis atejo musu aplankyt gal 3ia diena, tai man toks svetimas pasirode, visiskas susvetimejimas ivyko per viena akimirka, issiskyrem kai vaikui buvo 1,5 metu, nebegalejau gyvent su svetimu zmogum. Greitai gimdo jo antroji, idomu idomu kaip gi ten bus, ale zinant, kad dabar jis ja visa nescia zadina, kad jo vaikui, musu bendras pas ji buna kartais, valgyt padarytu, paciam matot rankos is nekurios vietos auga ir jis negali dirbt tokiu darbu. Tfu tfu, man vyro nenoras dalyvauti kartu ir ieskojimas visokiu pateisinimu tik parodo ju bukuma, ju poziuri i daug gilesnius dalykus nei vien tik baimes.
Antras mano, nors ir daromas buvo planinis cezaris, dalyvavo kiek tik imanoma buvo, ligonineje kartu nakvojo ir vaiko i prieziuros skyriu neatidave, nors visos po operaciju juos ten palieka, maniskis visa laika vaiku rupinos, o ir aplink mane sokinejo kaip aplink karaliene, visos sesutes Vilniaus gimdymo namuose stebejos, sake tokio dar nemate, uz tai ir dabar gyvenam puikiai, vaikas tik dar labiau suartino, o ne isskyre.