QUOTE(Laaila @ 2007 07 27, 14:43)
WOW! kokia tu savarankiska! Ir net gi pasismaginai per gimdyma
ne neabejok

daug sveikiau smagintis su savo vyru nei virtualiai forume kaip tamsta
QUOTE(Monaving @ 2007 07 29, 23:02)
uz tai ir dabar gyvenam puikiai, vaikas tik dar labiau suartino, o ne isskyre.
musu gimdymas nei suartino, nei isskyre, t.y., payts dalyvavimo gimdyme faktas.. Taciau atskleide kai kurias saunias mano vyro savybes

siaip jis baidosi kraujo vaizdu, nealpsta, bet tiesiog apsivemia, jam "sviezienos" kvapas iskart skrandi susuka, pati ne karta tuo isitikinau.. O kai man po ilgu bevaisiu kanciu galiausiai padare cezari, reikejo, nuo operacinio stalo perkelti ant karuciu mane, ir pakviete, kad MB padetu tai padaryti - labai apkarstyta vamzdeliais buvau "gaivinamaisiais", pritruko ranku operacinej.. Dar pries kviesdami paklause, ar vyras kraujo nebijo

MB dabar tik papasakojo, kad operacine atrode kaip skerdykla - juk niekas nespejo dar sutvarkyt, visur metesi krauju varvancios paklodes, as buvau kruvina, daktarai kruvini, dar gi privemiau operuojama.. Ir nieko, pasieme mane ant ranku kaip didziausia brangenybe ir perkele i karucius

adrenalinas mobilizuoja

nuo to as netapau jam slykstesne, tu vaizdu prisiminimas jo neatbaido nei nuo manes, nei nuo planu apie antra leliu, nei apie dalyvavima dar vienam gimdyme

tiesiog nereikia galvoti, kad vyrai silpnesni uz mus