Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

o MB labai bijo, bet sake nepaliks manes vienos ir neleis kad mane kas nuskriaustu wub.gif jis tik prisipazino kad bijo, kad nepajus tai ka turi pajusti tevelis g.gif as ji raminu kad ispudziu tikrai uzteks sunglasses2.gif
Atsakyti
mano vrelis iš karto pasakė, kad gimdyme dalyvaus. Šiaip tai morališkai palaikė, buvo ant ko paburbėt, o man to reikėjo. Beto man tetos visos patarė, kad dalyvautų:sakė, jog tuomet gydytojai pribijo ir geriau prižiūri

o tėveliai tegu nebijo, nes jei bus nekoks vaizdelis bus galima išeit yahoo.gif ploja.gif
Atsakyti
Mano vyras iš pradžių sakė dalyvaus, bet kai liko mėnesis puškuoti, kažko pradėjo bijoti ir svarstė gal geriau ne, bet kai atvažiavom gimdyti gyd. manęs paklausė ar vyras dalyvau, tai aš už vyrą atsakiau kad taip ir nieko iškentė ir virkštelę kirpo, ir pasimetimo ir džiaugso ašarų buvo ko dar aš nebuvau mačiusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulka5 @ 2007 07 25, 22:20)
Mano vyras irgi dalyvavo gimdyme... smile.gif stovejo ir ziurejo visas perbales... lotuliukas.gif ...bet manau kad gerai yra vyrams pamatyti kaip i pasauli ateina ju vaikas... ax.gif tegu pamato kad cia ne taip jau viskas paprasta kaip 123
.... smile.gif  smile.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 27, 15:53)
O MB galvojo, kad gimdymas labai baisu.. Po visko sake, kad nieko ten baisaus ar tragisko...... jam toks ispudis susidare, kad ir pagimdyti nieko sunkaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai gal pasiseke gimdyti lengvai... mirksiukas.gif Reikejo daugiau strioko ivaryti,rekti,plaukus nuo galvos rautis.... lotuliukas.gif Pasinaudoti bejeges moters situacija lotuliukas.gif .
Atsakyti
Sveikutes mamytes, o as jau nestumo pradzioje pasakiau vyrui kad jis nebus kartu gimdyme schmoll.gif nors visi sake kad esu jauna bus baisu tai kadangi turiu gera mama tai ji buvo salia o vyras tai dziaugesi kad nejo kartu ir as patenkinta nes girdejau kad paskui buna visokiu pasislykstejimu ir panasei na manau jis butu man tik trukdes doh.gif na cia tik mano nuomone bet mum viskas baigesi gerai o vyrui ispudziu uzteko ir atejus i palata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 27, 14:43)
WOW! kokia tu savarankiska! Ir net gi pasismaginai per gimdyma  lotuliukas.gif
ne neabejok mirksiukas.gif daug sveikiau smagintis su savo vyru nei virtualiai forume kaip tamsta cool.gif

QUOTE(Monaving @ 2007 07 29, 23:02)
uz tai ir dabar gyvenam puikiai, vaikas tik dar labiau suartino, o ne isskyre.

musu gimdymas nei suartino, nei isskyre, t.y., payts dalyvavimo gimdyme faktas.. Taciau atskleide kai kurias saunias mano vyro savybes thumbup.gif siaip jis baidosi kraujo vaizdu, nealpsta, bet tiesiog apsivemia, jam "sviezienos" kvapas iskart skrandi susuka, pati ne karta tuo isitikinau.. O kai man po ilgu bevaisiu kanciu galiausiai padare cezari, reikejo, nuo operacinio stalo perkelti ant karuciu mane, ir pakviete, kad MB padetu tai padaryti - labai apkarstyta vamzdeliais buvau "gaivinamaisiais", pritruko ranku operacinej.. Dar pries kviesdami paklause, ar vyras kraujo nebijo doh.gif MB dabar tik papasakojo, kad operacine atrode kaip skerdykla - juk niekas nespejo dar sutvarkyt, visur metesi krauju varvancios paklodes, as buvau kruvina, daktarai kruvini, dar gi privemiau operuojama.. Ir nieko, pasieme mane ant ranku kaip didziausia brangenybe ir perkele i karucius bigsmile.gif adrenalinas mobilizuoja thumbup.gif nuo to as netapau jam slykstesne, tu vaizdu prisiminimas jo neatbaido nei nuo manes, nei nuo planu apie antra leliu, nei apie dalyvavima dar vienam gimdyme cool.gif tiesiog nereikia galvoti, kad vyrai silpnesni uz mus blush2.gif
Atsakyti
[quote=modulis,2007 08 07, 12:27]
ne neabejok mirksiukas.gif daug sveikiau smagintis su savo vyru nei virtualiai forume kaip tamsta cool.gif
Beja, rasei kad ant gimdymo stalo buvo smagu kai salia vyras stovejo lotuliukas.gif
o kad tu zinotum kaip as pasismaginu skaitydama tokius pasisakymus kaip tavo lotuliukas.gif MYZT MYZT!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 07 rugpjūčio 2007 - 18:34
chi chi chi :-)
Atsakyti
[quote=Laaila,2007 08 07, 19:32]
[quote=modulis,2007 08 07, 12:27]
Beja, rasei kad ant gimdymo stalo buvo smagu kai salia vyras stovejo lotuliukas.gif
o kad tu zinotum kaip as pasismaginu skaitydama tokius pasisakymus kaip tavo lotuliukas.gif MYZT MYZT!
[/quote]

Kas čia dabar? doh.gif
Papildyta:
[quote=Laaila,2007 07 15, 19:09]nekilo noras paprasyti, kad vyras ir gimdyma priimtu?  lotuliukas.gif o ko ten stoveti issiziojus, tegu pats issitraukia savo vaika  tongue.gif
Jau toks ispudis, kad be vyro salia neisperetumet!
[/quote]

Atsiprašau, tamsta, bet, ar jums viskas su psichika gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Littera: 09 rugpjūčio 2007 - 08:44
QUOTE(''Ievute'' @ 2007 08 05, 21:32)
Sveikutes mamytes, o as jau nestumo pradzioje pasakiau vyrui kad jis nebus kartu gimdyme schmoll.gif nors visi sake kad esu jauna bus baisu tai kadangi turiu gera mama tai ji buvo salia o vyras tai dziaugesi kad nejo kartu ir as patenkinta nes girdejau kad paskui buna visokiu pasislykstejimu ir panasei na manau jis butu man tik trukdes doh.gif na cia tik mano nuomone bet mum viskas baigesi gerai o vyrui ispudziu uzteko ir atejus i palata thumbup.gif

Nu sito tai nesuprantu. Is savo asmenines patirties galiu pasakyti, kad atemei is savo vyro pacia svarbiausia gyvenimo akimirka. Ir kuo ten galima slykstetis ? Vaiku ar zmona ? Morka ikisti neslykstu, o pamatyti kaip vaikas gimsta slykstu ?
Atsakyti
Nu nežinau kaip dėl to galėtų pasišlykštėti mylintis vyras. Kitos bendrai ir mėnesines slepia. Tai nelabai normalu.
Atsakyti