Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 34 tema

QUOTE(Arelija @ 2011 11 01, 19:34)
Savita1, jei neklystu Jus turite Chevalier cardigan S dydi, gal galite parasyti ismatavimus?
O, cikada7, sveikinu su svajones isipildymu: kelniu isigijimu. Bet pritariu minciai jas grazinti... Is foto sunku spresti, bet vaizdas netraukia 200$ vertes. Geras juodos sonines juosteles kontrastas (tikros tuxedo) bet kaspinai galuose labai jau ekstravagantiski.

Ir tikrai nepasakyciau, kad ju kokybe verta 200 $. Juolab, kad net nezinau kokiai progai jas uzsivilkciau, kasdien tai tikrai nenesiociau, o kad kabetu spintoje... Ir nera kad labai graziai atrodyciau su jomis blush2.gif Esu kazkada turejus panasias kelnes tik juodas, nepamenu kur pirkus buvau, tik kaina buvo iki 160 lt, tai tos kiek pamenu buvo zymiai smagesnes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 11 01, 19:52)
Ir tikrai nepasakyciau, kad ju kokybe verta 200 $. Juolab, kad net nezinau kokiai  progai jas uzsivilkciau, kasdien tai tikrai nenesiociau, o kad kabetu spintoje... Ir nera kad labai graziai atrodyciau su jomis blush2.gif  Esu kazkada turejus panasias kelnes tik juodas, nepamenu kur pirkus buvau, tik kaina buvo iki 160 lt, tai tos kiek pamenu buvo zymiai smagesnes  wub.gif

cikada7 man jos irgi kazkaip schmoll.gif ir kainos tokios tikrai nevertos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 11 01, 19:52)
Ir tikrai nepasakyciau, kad ju kokybe verta 200 $. Juolab, kad net nezinau kokiai  progai jas uzsivilkciau, kasdien tai tikrai nenesiociau, o kad kabetu spintoje... Ir nera kad labai graziai atrodyciau su jomis blush2.gif  Esu kazkada turejus panasias kelnes tik juodas, nepamenu kur pirkus buvau, tik kaina buvo iki 160 lt, tai tos kiek pamenu buvo zymiai smagesnes  wub.gif

labukas, cikada7, pritariu tavo sprendimui, žiūrint į foto, čia jos man atrodo, gal reikėtų aukštesnioms jau virš 170 cm. manau g.gif kaip jums gerai, kad galite grąžinti thumbup.gif, siųskit kuo greičiau biggrin.gif bet pinigėlių teks palaukt, ar j.crew greit grąžina. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tiju @ 2011 10 31, 02:52)

geras biggrin.gif kuo toliau žiūriu foto į apačią tuo labiau bigsmile.gif
na ką tikra manikene, biggrin.gif antireklama palaidinei biggrin.gif biggrin.gif nuotaika iš kart pakilo mirksiukas.gif

tiju, na bet ir randat tokias foto thumbup.gif
Atsakyti
inga_ , oj ne, ne aš juos radau.. Išparduotuvėje esu įdėjusi šiuos marškinukus ir viena mergina svarstė ar nori jų, o po to įdėjo šią nuorodą nes buvo pasibaisėjus kokią nesamonę siūlau doh.gif bet laaabai daug kas priklauso nuo modelio, figūros ir aišku derinimo rolleyes.gif šioj nuorodoj man geriausias paskutinis derinukas ir su liemene lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 01 lapkričio 2011 - 21:08
Kadangi mane facebook praspyre ir reikalauja tel nr, o jo duoti negaliu, nes 1 numeris facebooke turi buti vienam accountui, del to (ir ne tik is tikro) siulau kitai mergaitei administruoti albumeli facebooke.
Jei ne viena neatsisauks, tai ikeltos nuotraukeles liks tik forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 11 01, 22:07)
inga_ , oj ne, ne aš juos radau.. Išparduotuvėje esu įdėjusi šiuos marškinukus ir viena mergina svarstė ar nori jų, o po to įdėjo šią nuorodą nes buvo pasibaisėjus kokią nesamonę siūlau  doh.gif  bet laaabai daug kas priklauso nuo modelio, figūros ir aišku derinimo rolleyes.gif šioj nuorodoj man geriausias paskutinis derinukas ir su liemene  lotuliukas.gif

tai matai kokia čia istorija, nepatikėčiau, taip tą palaidinę ir aš žadėjau pirkti, tik dabar su žieminiais rūbais esu suvargus, jaučiu, kad į šiaurę dumsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kažko man jau po tų 5 parų išeiginių stogą rauna nuo neveiklos ir žvengiu čia vidurnaktį
oooooooooooo, plius dar tą gi laiką persukome, tai iš nemiga dabar doh.gif sorry biški ne į temą schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
inga, j.crew pinigelius grazina kai gauna preke, o ja gauna per 5-7 d. 4u.gif

tiju, sutiku visiskai, kad ant kiekvienos rubas atrodo kitaip, juk viskas priklauso nuo ugio, sudejimo. mirksiukas.gif Kas ant vienos negraziai atrodo, bet ant kitos gali atrodyti labai graziai ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 11 01, 18:33)
Gavau siandien sias kelnes, nzn. ne ka pasakyti apie jas. Ir patiko, ir nepatiko g.gif Butu kita kaina, tai dar pagalvociau ar pasilikt, bet dbr kai kainavo 198 $+taxai, tai tikrai grazinsiu. Pirkau, kad patenkint smalsuma ax.gif Pirkau 2 d, nors visada perku 00-0 d., bet siu kelniu dydis tiko, 0 d. butu buves manau, labai aptemptas. Ugis mano 164 cm, klubai 90 cm.

Cikada7, aciu uz info. As ju jau nebenoriu. Mano ugis toks kaip Jusu ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

ar kas matėte, ar šie švarkiukai pasirodo dar prekyboje?
o gal kas turi nereikalingą xs arba S [paltą nešioju 2 dydzio šiaip] [geriau mėlynos sp.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 02 lapkričio 2011 - 18:31
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 11 02, 19:28)
Labas  4u.gif

ar kas matėte, ar šie švarkiukai pasirodo dar prekyboje?
o gal kas turi nereikalingą xs arba S [paltą nešioju 2 dydzio šiaip] [geriau mėlynos sp.

Isparduotuvej kaip tik parduoda melyna xs dydi http://www.supermama...?...8173&st=480
Atsakyti
http://www.jcrew.com...atureColor=true

Merginos gal kartais kuri turit sita suknute?Kokia reiktu imti su 87-67-90? g.gif
Atsakyti