Mergaites,
kas snd pirko? Nezinau be papildomos nuolaidos man paskutiniu metu neiseina nusipirkti. Kol surenka uzsakyma nelieka rubeliu. Ziuriu, jau krepselis tuscias mano, bet atsakymo, kad nupirko negavau:(
Aaaaaaaaaaa kiek groziu
Atsiimu visus blogus apie J. Crew pasakytus zodzius

Atsiimu visus blogus apie J. Crew pasakytus zodzius

QUOTE(tiju @ 2011 11 03, 13:44)
pasigirsiu
gavau švarkiuką Schoolboy blazer in eyelet, puikiai pataikiau su dydžiu, nors labai abėjojau, ir šiaip gražuolis

pasirodyk

Papildyta:
kaip šitų šortukų noriu

Gal kuri turit ir dydį pakomentuot galit?

QUOTE(vuolia @ 2011 11 01, 22:20)
Kadangi mane facebook praspyre ir reikalauja tel nr, o jo duoti negaliu, nes 1 numeris facebooke turi buti vienam accountui, del to (ir ne tik is tikro) siulau kitai mergaitei administruoti albumeli facebooke.
Jei ne viena neatsisauks, tai ikeltos nuotraukeles liks tik forume
Jei ne viena neatsisauks, tai ikeltos nuotraukeles liks tik forume

O tai kuri nors mergaite "pasirase" perimti FB albumo administravima? Siaip, manau, butu nebloai, kad tas albumelis ir toliau butu pildomas

Jei nieks nepasirasys, gal as pamastyciau apie tai, jei vuolia man niuansus nupasakotu

QUOTE(ambrute @ 2011 11 03, 13:52)
O tai kuri nors mergaite "pasirase" perimti FB albumo administravima? Siaip, manau, butu nebloai, kad tas albumelis ir toliau butu pildomas
Jei nieks nepasirasys, gal as pamastyciau apie tai, jei vuolia man niuansus nupasakotu

FB albumėlį bandysiu aš administruoti, jei ką, turėsiu omenyje Jus

QUOTE(Arelija @ 2011 11 03, 11:19)
Kokia nuostabi suknia, ir kaip man tiktų, et!
Gal kada į seilą įmes...

QUOTE(Akvilija @ 2011 11 03, 14:56)
tai ok, jei bus "admine", o tau jau buvau pagalvojus, kad gaila butu, jei nebebutu jis pildomas

tiju, kaip grazu...

QUOTE(tiju @ 2011 11 03, 15:48)
Kad jau prašot, tai rodausi.. Schoolboy blazer in eyelet, 0 dydis. Medžiagytė lengva, puikiai tiks vasarai ir pavasariui, arba ir dabar darbe. Labai patogus ir gražiai pasiūtas
apimtys maždaug 83-62-93

Grazu

QUOTE(Arelija @ 2011 11 03, 10:19)
Aciu

ačiū