Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Dipsis @ 2011 10 22, 16:05)
tie zabai kampe tai schmoll.gif , komoda faina, bet nera vaizdo kol pilnai viskas nesutvarkyta, man truksta kazko silto rolleyes.gif

Aisku nera vaizdo, kai truksta grindu, plintusu, palei lubas apvadu, duryse stikliuku, duru praplatinimu, apvadu, sieniniu lempu...

Galvoju gal tas sakas baltai nupurkst, nugi gaila ismest lotuliukas.gif
Gal kas koki pavyzdi esat uzmate su tokiom sakom ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 22, 14:38)
O cia i kampa igrudau saku, bet speju, kad jos cia visai ne i tema  g.gif . KA MANOT  ax.gif  ?user posted image

komoda faina, sakos nelabai biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(rytorasa @ 2011 10 22, 10:33)
Tik va, bėda, MB klasikai "nepasirašo"...  rolleyes.gif Tad teks ieškoti kompromisų ir laviruoti tarp klasikos ir moderno...  ax.gif

Prirink klasikiniu kambariu foto, pasisodink vyra, parodyk ir paklausk, kaip tau? Gal patiks? Gal jis isivaizduoja tik kokia seniena toj klasikoj biggrin.gif ?

QUOTE(vida777 @ 2011 10 22, 12:23)
O langas ten yra (turiu omenyje del geles, tikiuosi ji ne dirbtine  biggrin.gif  )?

O kas blogo jei gele dirbtine?
Tarkim tureti didele puokste roziu, tulpiu, bijunu TIKRU geliu as negaleciau, na gal i metus karta...
Maciau praeita savaite centre parduotuves vitrinoj bijunu puokste, nu ale suzavejo wub.gif ... kita savaite pasistengsiu nufotografuoti rolleyes.gif .
Atsakyti
tarp kitko, vakar zirmunu tomas filipse maciau dirbtiniu labai graziu 3 spalvu tulpiu bigsmile.gif nu tikrai super atrode..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvietkas: 22 spalio 2011 - 15:25
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 22, 16:15)
Prirink klasikiniu kambariu foto, pasisodink vyra, parodyk ir paklausk, kaip tau? Gal patiks? Gal jis isivaizduoja tik kokia seniena toj klasikoj biggrin.gif ?

aš jam parduotuvėse rodau klasikinio stiliaus baldus, lempas ir pan., tai jam nepatinka... schmoll.gif Kažkada net pareiškė, kad ale kokia aš pasikeitusi esu, nu, žodžiu pasenusi, kad ant tokio stiliaus patraukė.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 10 22, 17:10)
aš jam parduotuvėse rodau klasikinio stiliaus baldus, lempas ir pan., tai jam nepatinka...  schmoll.gif Kažkada net pareiškė, kad ale kokia aš pasikeitusi esu, nu, žodžiu pasenusi, kad ant tokio stiliaus patraukė..  doh.gif  biggrin.gif

Na jau na jau, man dar nėra 30 m., o patinka tik klasikinis interjeras, toks jaukus, super, pats pačiausias. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 10 22, 17:10)
aš jam parduotuvėse rodau klasikinio stiliaus baldus, lempas ir pan., tai jam nepatinka...  schmoll.gif Kažkada net pareiškė, kad ale kokia aš pasikeitusi esu, nu, žodžiu pasenusi, kad ant tokio stiliaus patraukė..  doh.gif  biggrin.gif

Jus jam rodykit ne atskirus baldus, bet jau rinktines interjeru nuotraukas. Nes nezinia, kaip nusipiesia jam tas interjeras pamacius tik balda atskirai. ax.gif

As tai esu ivariu stiliu gerbeja. Gerai igyvendintas kiekvienas stilius yra labai grazus 4u.gif dabar ypac patinka eklektika, kur derinami labai skirtingi stiliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2011 10 22, 19:05)
Na jau na jau, man dar nėra 30 m., o patinka tik klasikinis interjeras, toks jaukus, super, pats pačiausias. thumbup.gif

tai čia jam taip atrodo.. biggrin.gif

QUOTE(Dorela @ 2011 10 22, 20:22)
Jus jam rodykit ne atskirus baldus, bet jau rinktines interjeru nuotraukas. Nes nezinia, kaip nusipiesia jam tas interjeras pamacius tik balda atskirai.  ax.gif

na nieko, "apdorosiu" kaip nors... irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 22, 13:38)
Vakar komoda i hola ispakavom. Vaizdas nuo laiptu. Grindys bus uz 2 sav. sudetos.

labai grazi komoda wub.gif . Tikrai.
Sakoms - ne. Dazyk jas baltai ir nesk i lauka biggrin.gif .
I ta vaza tiktu koks burbulinis augaliukas ant koto. Ir erdves jai uz duru lyg mazoka, gal kur prie laiptu arba priesais komoda tarp tu dveju duru labiau tiktu g.gif ?

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 22, 15:15)
Tarkim tureti didele puokste roziu, tulpiu, bijunu TIKRU geliu as negaleciau, na gal i metus karta...
Maciau praeita savaite centre parduotuves vitrinoj bijunu puokste, nu ale suzavejo wub.gif ... kita savaite pasistengsiu nufotografuoti  rolleyes.gif .

tikrai netiksliai issireiskiau. Neturejau omenyje kokiu ranku darbo dirbtiniu, o tiesiog plastmasines, gumines ar dar is kokio bieso isspaustas doh.gif .
Turi soda ir gyvu ziedu gali tureti nuo ankstyvo pavasario iki velyvo rudens. Ziema yra daug zydinciu kambariniu augalu (orchidejos, azalijos, puansetijos ir t.t.).
Kaip ziuretusi rudeni arba ziema dirbtinu alyvu ar bijunu puokste g.gif ? Ir kam to nenaturalumo reikia? Jau geriau dziovinti (tik viena sezona) hortenziju ar levandu ziedai.
Atsakyti
Rytine kava, komoda man grazi, jauciu, kad gyvai ji dar grazesne, nes gerai nuotraukai apsvietimo daugiau reikia, bet va tie zabai ir man ne itin, jiem ten ir vietos ner, uzgrusti, kaip kokia sluota is reikalo. ax.gif
Gabenk juos kur nors kitur, o vaza gal dar sugalvosi kur pritaikyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 22, 14:38)
Veliau kai issipakavom sekcija, tai pagalvojom, kad virtuviniai karnyzai galejo but ir "riebesni".
Cia sekcijos:
user posted image

va cia tai karnyzai wub.gif

o ta sluota kampe tai schmoll.gif
nebent jos paskirtis kazkokia, kurios nezinau lotuliukas.gif
gal vyra lupsi kai griz velai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 22, 16:15)
Maciau praeita savaite centre parduotuves vitrinoj bijunu puokste, nu ale suzavejo wub.gif ... kita savaite pasistengsiu nufotografuoti  rolleyes.gif .

kaip noreciau tavo meile dirbtinems gelems isvaryt smile.gif
pamenu viena Statkeviciaus interviu, tai jis tada labai graziai apie geles pasakojo "verciau viena sveika, grazi, gyva gele nei didziule puokste dirbtiniu"
Atsakyti
Taip, labai pritariu šiai minčiai smile.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 23, 11:14)

kaip noreciau tavo meile dirbtinems gelems isvaryt  smile.gif
pamenu viena Statkeviciaus interviu, tai jis tada labai graziai apie geles pasakojo "verciau viena sveika, grazi, gyva gele nei didziule puokste dirbtiniu"

Geriau jokių nei dirbtinių gėlių. Labai man jau tada namai kvepia kiču. Tačiau jai žmogui gražu, prašau. Kaip sakoma, čia skonio reikalas....
Atsakyti