Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

Merginos, kur ispudziai is tarptautines sendaikciu muges g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Spintelė puiki : mirksiukas.gif

Levandų ūkininkė labai mane sudomino lotuliukas.gif Prašau informaciją parašyk, kur galima tiksliai apie tą ūkį pasiskaityti.
Sode turiu 18 krūmelių, bet šiemet labai lietūs jas nuplakė, bet jau žydėjo ir pamalonino nuostabiu kvapu wub.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2011 10 23, 19:11)
Teptuku, Senukose pirktais Bakrylex dramblio kaulo sp.dazais, tiesa kadangi jie blizgus, per puse skiedziau su kitais turetais dekupazui matiniais, gavos toks nei matinis nei labai blizgus pavirsius smile.gif
Pirma surinkau ( tik dureliu nedejau) tada daziau. O vaikam buvo linksma kol sutveriau  lotuliukas.gif dar padėjėja maža turejau kuri vis kokia detale nugvelbdavo smile.gif bet iveikiau smile.gif
Beje, skaitot kas "Verslo zinias"? Praeitos sav kazkuriam numery (jei reikia galiu paziuret kuriam) rasė apie ukininke kuri LT augina levandas ir daro is jų visokias priemones - skaičiau ir levandas uodziau  wub.gif  "lavender village" savo ūkį pavadinus ji, gal nete kas yra - neieskojau dar

Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2011 10 23, 20:07)
Levandų ūkininkė labai mane sudomino  lotuliukas.gif Prašau informaciją parašyk, kur galima tiksliai apie tą ūkį pasiskaityti.

turbut Zaneta sia turejo minty ax.gif
http://www.lavender-village.com/
Atsakyti
cia apie sendaikcius kur Urmo bazei vyko?

5adieni buvau bazei bet patingejau nueiti blush2.gif galvoju dar namai remonto stadijoj tai vistiek negaliu nieko pirkti tai kam nervuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 10 23, 20:16)
cia apie sendaikcius kur Urmo bazei vyko?

5adieni buvau bazei bet patingejau nueiti  blush2.gif  galvoju dar namai remonto stadijoj tai vistiek negaliu nieko pirkti tai kam nervuotis smile.gif

as paslampinejau toj mugej sestadieni smile.gif Kaip visada - tarp didziosios daugumos visokiausiu senienu, i kurias net neverta ziuret, akylai ziurint buvo galima atrast ir keleta idomesniu daikteliu. Nusipirkau pora indu ir rinkini prieskoniams (druskai, pipirams, aliejui, actui) su sidabruotu padekliuku - tokie buvo labai paplite Prancuzijoj ir Anglijoj, gal net turi specialu pavadinima, bet as jo nezinau rolleyes.gif Galesiu ryt ikelt nuotraukeles.
Ka dar uzmaciau - grazia kabykla (tvirtinama prie sienos, su veidrodeliu), ovalu veidrodi puosniu mediniu remu, kampine kede, graziu segiu. daugiau niekas i aki per daug nekrito ax.gif
Atsakyti
Apie 3000 tukst puskrumiu levandos auginti-tikrai isukis, tikrai smagus staripsnelis http://vz.lt/article...levandauskaitei

Papildyta:
ir keletas foto prie to paties straipsnelio http://foto.vz.lt/in...=...pp=12&pp=36
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2011 10 23, 20:38)
as paslampinejau toj mugej sestadieni smile.gif  Kaip visada - tarp didziosios daugumos visokiausiu senienu, i kurias net neverta ziuret, akylai ziurint buvo galima atrast ir keleta idomesniu daikteliu. Nusipirkau pora indu ir rinkini prieskoniams (druskai, pipirams, aliejui, actui) su sidabruotu padekliuku - tokie buvo labai paplite Prancuzijoj ir Anglijoj, gal net turi specialu pavadinima, bet as jo nezinau rolleyes.gif  Galesiu ryt ikelt nuotraukeles.
Ka dar uzmaciau - grazia kabykla (tvirtinama prie sienos, su veidrodeliu), ovalu veidrodi puosniu mediniu remu, kampine kede, graziu segiu. daugiau niekas i aki per daug nekrito ax.gif

Butu smalsu pamatyti foto smile.gif
As irgi sestadieni prasibegau, si kart kazkaip daugiau sudominusiu daikciuku maciau, nai praeita karta. Krito i aki viena zibaline lempa, labai graziu azuriniu korpusu,pora zvakidziu ( kaina nesuzavejo), sviestuvas su keramika , pas ta pacia pardaveja dar pora sviestuvu(prie pat lubu), na dar elfukas gulintis( kol apejom rata jo jau nebebuvo), keleta sidabriu sauksteliu ( kaina uz grama, gaunasi nepigiai).
Nusipirkau viena zvakide, azurine, lyg dvejojau, bet parsinesus namo, nuplovus , labai dziaugiuosi siuo pirkinuku.
Tai tiek ispudziu smile.gif
Atsakyti
Na vat kaip draugiskai kaip visad nuorodos į straipsnį sudetos smile.gif vat galvoju - netoli nuo manęs tas ukelis, gal isiprasyt ekskursijon g.gif

Liniuxxx, daziau paprastu teptuku, tikrai "sniurais" nenusidaze. Gal kad spintele neapdirbta, niekuom netepta g.gif Pirma eile dažų negailejau - antra šiek tiek maziau, vietomis dar ir trečia karta uztepiau. Tikrai nematyt jokiu nelygumu. Viso šiai spintelei sunaudojau viena 0,9 l bankute dazu
Atsakyti
Na pasidalinkite grobiu nuotraukomis greitai bigsmile.gif

Prie to pacio. Pals (vidarmziu kaimelis), Katalonija, antikvariatas. Kainos nenudziugino visai, bet pavaikstineti taip smagu buvo wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ten tokia prieblanda, kad mano muilinuke sunkokai dirbo biggrin.gif Uz kokybe atsiprasau smile.gif
Kainu nebepamenu tiksliai, zinau, tik kad kazkaip liudnokai reagavau patikrindama tai kas man patiko. Tik isidemejau, kad lempa "varpelis", kuri paskutineje nuotraukoje pirmam plane sviecia, kainavo 192 eurus.

Na dar truputis zadetu nuotrauku is tu, kurias kol kas sukelusi turiu.
Apziurejau pakalimus. Ten jokiu lenteliu nera, o va kazkokia tokia kostrukcija
user posted image

Atrodo, tarsi apleistas namas butu. Bet terasa labai graziai istapyta
user posted image

Papildyta:
Labai populiarios "mezginiuotos" durys
user posted image

user posted image

user posted image

Langai
user posted image

Cia ne visai tas variantas, bet tinkamo ir nenufotografavau. Bet gal principas butu aiskus. Virs lango eina karniziukas, kaip virs siu langu, tik issikises. Po juo slankiojantis mechanizmas, ant kurio kabo langines. Kiek suvokiau, nes maciau langines uzdarytas, tai viena langine jau dengia siena ir yra nejudinama, o kita dengia langa ir reikalui esant ji viena ir atitraukiama. Na, aisku, ta jau reiktu ziureti pagal savo langus, bet esme ta, kad galima tokias ir automatizuotas pasidaryti, ir pagaliau patogiau yra slankiojancios, nei atsidarancios, o vaizdas tikrai puikus.
Cia ne tokios langines, bet gal uzdarytos ir anos atrodo labai panasiai, tik tas truputeli issikise analogisko plocio karnizas virs lango. As noriu bent jau ant terasiniu duru langiniu, tai mane labai sudomino.
user posted image

Labia daug langu nuo saules gelbejasi paprastais lyg ir bambukiniais roletais, kurie kabinasi is lauko puses. Tarp kitko, dauguma ju dedasi tiesiog i lango anga ir labai tvarkingai atrodo
user posted image

Cia irgi tie bambukiniai roletukai is lauko. Matyt puikiai atlieka savo darba, nes labai daug kur naudojami. Bet jokiu nuskurusiu, apdriskusiu nemaciau
user posted image

Kol kas tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 10 23, 12:47)

user posted image

blink.gif kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

vida777 vonia nuostabi wub.gif wub.gif zanetos75 spintele puikiai transformuota wub.gif

o as su klausimu savo nelabai klasikiniuose namuose blush2.gif blush2.gif gal kas pagelbes ax.gif uzsisakiau i valgomaji kedes ir stala, o audinys bus toks:
user posted image

dabar mastau, kaip cia pasielegti g.gif ar baro kedes daryti sviesias, aplink stala tamsiais, ar atvirksciai g.gif dizainere kur pirkau audini siule daryti sedima dali tamsia, o atlosa sviesu- bet man nelabai kazkaip g.gif g.gif
cia tokie patys baldai, ir isdestymas panasus:
user posted image

o cia mano tipo valgomasis blush2.gif
http://public.fotki....talo-vieta.html

tuo paciu gal del uzuolaidu spalvu ka patarsit- bo man dabar tokia nuotaika,kad norisi kazko ryskaus- ir zinau,kad paskui gailesiuos doh.gif Aciu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Jei kazkas jau buvo imetes, tai persiprasau uz kartojimasi

http://www.artvilla....ang=lt&page=8/8
Atsakyti