Įkraunama...
Įkraunama...

By Terry

QUOTE(ra2ga @ 2011 12 01, 21:44)
Kur randasi parduotuve?

PC "Panorama" Vilniuje, Saltoniskiu 19 berods...
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2011 12 02, 00:12)
PC "Panorama" Vilniuje, Saltoniskiu 19 berods...

yra ir kaune dar Akropolyje mirksiukas.gif
Atsakyti
INTERVIEW EXCLUSIVE DE TERRY

Patiko
biggrin.gif
Atsakyti
paakiams maskuoklis 115 Lt... gaila, kad taip brangu. nupiksi, o jei nepatiks smile.gif
reikia megineliu is kazkur gaut.
Atsakyti
Sveikutes, na ir as paskaiciau stiliu ir susigundziau BY TERRY kosmetika. Uzsisakiau is www.byterry.com puslapio, iki gruodzio 4 dienos yra nuolaidos 20%. Uzsisakiau:
http://www.byterry.c...at-opulent.html
sita skysta pudra, biria pudra, ir ružą.
Nezinau galvoju pabandysiu, atsiliepimai labai geri..... Siaip naudoju gera kosmetika, ir tonalius kremus esu isbandziusi ir dior,chanel, kanebo, guerlain,shiseido.... Labai idomu ar ta kosmetika tikrai tokia gera?! nes kaina nemaza. Tonalinis kremas apie kuri rasau svarais kainuoja 97, doleriais 143, na su nuolaida eurais dabar iseina 84.
Kai gausiu i temą parašysiu atsiliepimus. Tikiuosi lūkesčius pateisins .....smile.gif Vilnietėm ir Kaunietėm tikrai gerai yra kur nueiti pasibandyti ar šiaip gyvai pažiūrėti, Klaipėda kaip visada neprekiauja šita kosmetika. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puikioji @ 2011 12 02, 23:39)

O kokia Jusu oda?
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 02, 21:10)
paakiams maskuoklis 115 Lt... gaila, kad taip brangu. nupiksi, o jei nepatiks  smile.gif
reikia megineliu is kazkur gaut.

na nera taip ir brangu manau,nes man tarkim YSl maskuoklio kuris taip pat dozuojamas ir kaina panasi,uztenka kazkur 1,5metu naudojant labai daznai,vos ne kasdien smile.gif
O tiesa,jus cia Creme de la Creme parduotuvej ziurejot?
mane labai domina jos paakiu serumas,kazin kokia kaina pas mus LT?
http://www.byterry.c...te-de-rose.html
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2011 11 29, 19:34)
Turiu ir labai sekmingai naudoju kelis produktus  thumbup.gif

MASCARA TERRYBLY - tusas is naujos kolekcijos Terrybly. Klasikinis sepetelis,pailgina,tankina,labai grazios tvarkingos blakstienos. Nebyra.

Gal pamenate kokia mazdaug kaina blakstienu tuso? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 12 04, 13:01)
Gal pamenate kokia mazdaug kaina blakstienu tuso?  ax.gif

120,-
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,kaip minejau temoje, gavau BYTERRY gaminius.
Tonalinis kremas ECLAT OPULENT nutri-lifting foundation instant wrinkle-filling effect- gerai dengia, pudros nesimato, oda pasidaro lygi lygi, tonalinis super..
VOILE POUDRE ECLAT- biri pudra (pirkau persiko spalvos), spalva super, dengia gerai, lygi lygi oda, taip pat super.
Dar pirkau lupu blizgikli-putlintoja-to dar neisbandziau.
Tiesa pudras pabandziau vakare, parasysiu i tema kaipatrodo diena, ir ar islaiko visa diena. Skysta pudra nepadaro veido kaip kaukes, nesimato kad yra ant veido.
Ruzas taip pat suerinis...
Kosmetika tikrai kokybiska ,gera, esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(puikioji @ 2011 12 20, 22:50)

Tonalinis kremas ECLAT OPULENT nutri-lifting foundation instant wrinkle-filling effect- gerai dengia, pudros nesimato, oda pasidaro lygi lygi, tonalinis super..

Sutinku smile.gif o kaip atspalvis, tiko?
Atsakyti
Vakar gavau siuntinuka is By terry,atejo lygiai per savaite ir esu be galo be krasto patenkinta rolleyes.gif labai labai patiko,kaip viskas buvo supakuota,viduj mano vardu adresuotas vokelis,ranka uzrasytas vardas,labai dailiai supakuotas mano maskuoklis,vienu zodziu atrodo smulkmena,bet koks geras customer servize,kaip gerbiami klientai,pasaka,is kart matosi kokio lygio parduotuve biggrin.gif labai malonu is tikruju..dar pridejo tiek megineliu blink.gif nors pirkau tik viena preke thumbup.gif tai va,trumpai apie tai ka isbandziau ax.gif
pirma tai ka pirkau,maksuoklis :
Touche Veloutée,spalva ideliai tiko(nr1),labai graziai maskuoja,tepasi,galiu palygint su YSl tokiu pat piestuku,tai sitas zymiai zymiai geresnis,Ysl man kazkodel labai sausino,o sitas taip maloniai tepasi,pasaka wub.gif
http://www.byterry.c...ee-anglais.html
na ir meginukai.jau isbandziau situos:
Touch-Expert Advanced,nr2,(beje meginuko sito kiekis 2ml thumbup.gif )man siek tiek tamsoka spalva,nors is bedos gal ir tiktu,bet paakiams norisi vos sviesenio,siaip neblogas,bet man tikrai labiau patiko Touche Veloutee ax.gif
SHEER-EXPERT
Fluid Foundation
Flawless Correction,nr2neutral beige,spalva man ideliai,atrodo kaip parinko kas parduotuvej bigsmile.gif pudra dengiasi idealiai,jau noriu pilnos pakuotes,veidas ideliai atrodo,pudros nesimato,sianiden atsikeliau labai pavargus,pasitepiau pudra veidas net pasikeite.siaip bandziu daug geru pudru,bet geresnes uz sita dar nemaciau,tikrai rekomenduoju,kazkas nerealaus wub.gif
dar gavau situ meginukus,bet neisbanzdiau kol kas ax.gif
COVER-EXPERT
Perfecting Fluid Foundation
Ultra-Correcting Coverage

CONCENTRÉ DE ROSE
Intensive Night-Lift Serum

CRÈME DE ROSE
Soin Nutri-Lift Réconfortant
kai tik isbandysiu butinai parasysiu atsiliepimus ax.gif
Atsakyti