Vakar gavau siuntinuka is By terry,atejo lygiai per savaite ir esu be galo be krasto patenkinta

labai labai patiko,kaip viskas buvo supakuota,viduj mano vardu adresuotas vokelis,ranka uzrasytas vardas,labai dailiai supakuotas mano maskuoklis,vienu zodziu atrodo smulkmena,bet koks geras customer servize,kaip gerbiami klientai,pasaka,is kart matosi kokio lygio parduotuve

labai malonu is tikruju..dar pridejo tiek megineliu

nors pirkau tik viena preke

tai va,trumpai apie tai ka isbandziau
pirma tai ka pirkau,maksuoklis :
Touche Veloutée,spalva ideliai tiko(nr1),labai graziai maskuoja,tepasi,galiu palygint su YSl tokiu pat piestuku,tai sitas zymiai zymiai geresnis,Ysl man kazkodel labai sausino,o sitas taip maloniai tepasi,pasaka
http://www.byterry.c...ee-anglais.htmlna ir meginukai.jau isbandziau situos:
Touch-Expert Advanced,nr2,(beje meginuko sito kiekis 2ml

)man siek tiek tamsoka spalva,nors is bedos gal ir tiktu,bet paakiams norisi vos sviesenio,siaip neblogas,bet man tikrai labiau patiko Touche Veloutee
SHEER-EXPERT
Fluid Foundation
Flawless Correction,nr2neutral beige,spalva man ideliai,atrodo kaip parinko kas parduotuvej

pudra dengiasi idealiai,jau noriu pilnos pakuotes,veidas ideliai atrodo,pudros nesimato,sianiden atsikeliau labai pavargus,pasitepiau pudra veidas net pasikeite.siaip bandziu daug geru pudru,bet geresnes uz sita dar nemaciau,tikrai rekomenduoju,kazkas nerealaus
dar gavau situ meginukus,bet neisbanzdiau kol kas
COVER-EXPERT
Perfecting Fluid Foundation
Ultra-Correcting Coverage
CONCENTRÉ DE ROSE
Intensive Night-Lift Serum
CRÈME DE ROSE
Soin Nutri-Lift Réconfortant
kai tik isbandysiu butinai parasysiu atsiliepimus