Įkraunama...
Įkraunama...

By Terry

baltai pavydziu wub.gif gal gali imest nuoroda is kur pirkai,aciu
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 12 28, 14:56)
baltai pavydziu wub.gif gal gali imest nuoroda is kur pirkai,aciu

is oficialaus by terry puslapio mirksiukas.gif siuntimas ten brangokas,bet kazkaip negaila kai tiek meginuku ideda,bent pasibandyt kazka gali pries perkant pilna pakuote ax.gif
http://www.byterry.com/
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 28, 16:34)
is oficialaus by terry puslapio mirksiukas.gif siuntimas ten brangokas,bet kazkaip negaila kai tiek meginuku ideda,bent pasibandyt kazka gali pries perkant pilna pakuote ax.gif
http://www.byterry.com/

O jum su siuntimu gavosi pigiau nei Lt pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 28, 18:39)
O jum su siuntimu gavosi pigiau nei Lt pirkti?

ne,bet as gyvenu ne vln ir ne kaune,o spec del by terry vaziuot brangiau gautusi nei siustis tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 28, 13:44)
Touche Veloutée,spalva ideliai tiko(nr1),labai graziai maskuoja,tepasi,galiu palygint su YSl tokiu pat piestuku,tai sitas zymiai zymiai geresnis,Ysl man kazkodel labai sausino,o sitas taip maloniai tepasi,pasaka wub.gif

O maskuoklio spalva panaši į YSL Touche Eclat šviesiausią numeriuką? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sudomino ir mane ši kosmetika, noriu jau to maskuoklio smile.gif O jis tinkamas tik paakiams ar toks universalesnis, t.y. būtų tinkamas ir visokiems spuogeliams, paraudimams maskuoti? ir dar gal kas žino, kokia tos SHEER-EXPERT
Fluid Foundation kaina pas mus LT? Belle, Tavo oda, jei gerai pamenu irgi mišri, į riebumą, šiek tiek problematiška, tai įdomu, ar ji porų nekemša, kaip dienos eigoj išsilaiko, ar nenuplaukia labai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 12 28, 21:43)
Sudomino ir mane ši kosmetika, noriu jau to maskuoklio smile.gif O jis tinkamas tik paakiams ar toks universalesnis, t.y. būtų tinkamas ir visokiems spuogeliams, paraudimams maskuoti? ir dar gal kas žino, kokia tos SHEER-EXPERT
Fluid Foundation kaina pas mus LT? Belle, Tavo oda, jei gerai pamenu irgi mišri, į riebumą, šiek tiek problematiška, tai įdomu, ar ji porų nekemša, kaip dienos eigoj išsilaiko, ar nenuplaukia labai?  4u.gif

sakyciau spuogeliam nelabai,labiau raudonom demelem ir paakiam ax.gif oda mano labai pasikeitus,sausa pasidare,berimu,tfu tfu tfu beveik nebebuna,vienas kitas psuogelis mazytis smile.gif tai man ta pudryte oda tokia aksomine padaro wub.gif poru man lyg nekemsa.
del panasumo spalvos i YSl tai Ysl as turejau nr2,tai sakyciau spalvos tikrai panasios ax.gif
ai va nakciai pasitepiau serumu kur meginuka gavau ir ant virsaus kremuka,ziuresiu kaip oda ryt jausis,nes labai sausa pasidare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle du jour: 28 gruodžio 2011 - 20:59
o as perku pudras i gelsvuma. gal zinot koki atspalvi rinktis?
gyvenu provincijoj iki sostones irgi nevaziuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 28, 18:18)
ne,bet as gyvenu ne vln ir ne kaune,o spec del by terry vaziuot brangiau gautusi nei siustis tikrai.

o kaip su siuntimo kaina? ji fiksuota ar nuo produktu kiekio priklauso?
kiek jums kainavo pats siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 28, 23:11)
o as perku pudras i gelsvuma. gal zinot koki atspalvi rinktis?
gyvenu provincijoj iki sostones irgi nevaziuosiu  4u.gif

del spalvos nelab ka galiu patart bet galiu pasakyt kad by terry pudros tos sheer 2nr neutral beige sakyciau beveik identiskas chanel nr 20 4u.gif
QUOTE(Jazira @ 2011 12 29, 11:30)
o kaip su siuntimo kaina? ji fiksuota ar nuo produktu kiekio priklauso?
kiek jums kainavo pats siuntimas?

paziurekit puslapy,ten viska raso mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei ka domins, CDC veloutee maskuoklis 145 lt smile.gif
Atsakyti
ateinu toliau pakomentuoti isbandytu meginuku,taigi,
pudraCOVER-EXPERT
Flawless Velvet Radiance
I.M.C.® Technology
man patiko maziau nei ta kita sheer,bet irgi nebloga,labiau gal riebesniai odai sakyciau,maskuoja siek tiek daugiau nei sheer ir labai keistas kvapas biggrin.gif
CONCENTRÉ DE ROSE
Intensive Night-Lift Serum
sitas nerealiai patiko wub.gif neriebus,gerai susigeria,jauciASI kad oda padrekinta tokia giliai,labai labai patiko,bandziau jau dvi naktis is eiles ax.gif
CRÈME DE ROSE
Soin Nutri-Lift Réconfortant
sitas kremukas man riebokas ax.gif sutepliosiu kaklui manau,siaip kvapas labai patiko,roziu wub.gif daugiau nieko nepasakysiu,nes tik atidarius jau pamaciau kad man per riebus bus,tai pabijojau tept ant veido kad neuzkimstu poru blush2.gif manau jis toks labiau labai sausai odai ax.gif
Atsakyti