Nors kiek maskuoja. Manau dar ir nuo spalvos priklauso. Mano 2-ru numeriu, tai ji veida toki skaitesni padaro. Siandien seselius uzsitepiau, tai dar kitaip pati sau atrodau Vistiek meginsiu kita tona ateity dar nusipirkti. Jeigu jus uzsakiniesit parasykit, noriu blizgio uz puse kainos, siuntimas butu abiem pigesnis
turiu ideja o, jeigu angliskai parasyti jiems, kad perziuretu siuntimo kaina? juk gali padaryti dar viena pasiulyma su kita kaina Nes man pastininke sake, kad siuntinukas atejo "super" pastu, mums gi nebutina
Na va, pirmi atsiliepimai apie sheer - expert. Naudoju apie (+-)savaitę kasdien. Labai gražiai pasidengia, tarsi įsigeria į odą, nesimato. Šiaip as esu pakankamai šviesi, visada imu šviesiausią arba antrą po šviesiausio atspalvį. Norėjau nr. 2 imti, bet nebuvo parduotuvėje, tai pirmą numerį naudoju. Truputėli galbūt per šviesi man, kitą kart imčiau antrą atspalvį. Taigi, kaip sakiau labai gražiai pasidengia, maskuoja minimaliai, visiškai minimaliai, turiu kelias raudonas dėmes, tai net ir sluoksniuojant, nelabai padengia. Na bet tam yra concealeriai. Tikrai labai naturaliai atrodo. Mano oda linkusi kimštis labai lengvai (net ir nuo clinique pudrų), o vat su terry tfu tfu tfu nesikemša. Vienas minusas, kadangi aš ne visada naudoju pressed powder užfiksavimui, tai man visą dieną neatlaiko pudra, pavakary jau reikia pakartoti (mano oda mišri, žandai sausi). Labai gražiai uždengia užtad poras, neišryškina jų visiškai. Kadangi turiu kelias dėmes ant žandų apačios, tai aš tas vietas patepu dar savo armani pudra. ir galiu pasakyti, kad palyginus jas, jos kaip diena ir naktis. Armani iškart matos kur tepta, o vat terry na super naturaliai atrodo. Žodžiu, labai esu patenkinta šia pudra, kaip natūraliai ji atrodo. Būtų smalgu išbandyti dar cover expert, jei taip pat, kaip ši, tik labaiu maskuojanti, tai būtų ideali pudra.
Madam Butterfly,o man kazkaip ji normaliai labai maskuoja gal kad as ir siaip nemegeja tokiu daugiau maksuojanciu,nzn net,man svarbiausia kad jos nesimatytu,bet sulygintu veida,tai butent tai ir ispildo sita pudryte,kitos visos turetos nors ir atitaikydavau spalva,bet tikrai labai matydavosi.del poru maskavimo tai tikrai super ji tai daro mano jos tokios nemazso bet tikrai uzmaskuoja,neryskina. Kaip tik siandien gavau pilna pakuote.tai sikart negavau ir as megineliu ir dabar pamasciau,kad anakart uzsisakinejau iki kaledu tai matyt Kaledu proga mane taip pamalonino meginiais
merginos gal kuri gyvai matete Touche Veloutee Highlighting maskuoklio porcelain ir cream spalvytes? ar tamsumo atzvilgiu jos labai skiriasi, pati esu sviesaus gymio internetu nzn kuri rinktis, pudrytes pas mane visad light beige atspalvio gal patarsit kuri imti?
merginos gal kuri gyvai matete Touche Veloutee Highlighting maskuoklio porcelain ir cream spalvytes? ar tamsumo atzvilgiu jos labai skiriasi, pati esu sviesaus gymio internetu nzn kuri rinktis, pudrytes pas mane visad light beige atspalvio gal patarsit kuri imti?