Įkraunama...
Įkraunama...

By Terry

Turiu jau ir tusa ir lupdazi thumbup.gif nerealus. Dieviska kosmetika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Madam Butterfly @ 2012 02 02, 14:46)
Kas bandet kompaktines pudras? ar girdėjot kažkokių atsiliepimų? galvoju, kadangi tiko kreminė pudra, gal ir kompaktinė tokia pat gera...  g.gif

Mano giminaite bande, labai patenkinta

Stai tokia:

http://www.byterry.c...at-anglais.html

Atsakyti
Tuša aš beveik sunaudojau,o lupdazis guli.. Nepataikiau su atspalvių. smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Belladona @ 2012 02 13, 18:18)
  Dieviska kosmetika 4u.gif

Na.. smile.gif smagu kad patinka. O aš nesu tikrą kad man kažkas 100% patiko kad pirkčiau pakartotinai.
Atsakyti
Na va pagaliau pagaliau sulaukiu bronzines pudrytes bigsmile.gif
user posted image nr. 100 summer nude wub.gif spalvyte isties faina, tokia kaip i persikine smile.gif kvepia maloniai, sudetis neblizga, tekstura tokia kaip kremine, prasmatnus ipakavimas....toks pirminis ispudis, laukiu nesulaukiu kada isbandysiu bigsmile.gif tikiuosi tik atrodys naturaliai, nesuteiks ryzo atspalvio doh.gif
dar labai sudimino sie skaistaliukai, gal kuri bandete jau?
user posted image spalvytes noriu rose coral wub.gif nuotraukoje pirmoji nuo kaires
Atsakyti
Mergytes, prisireike maskuoklio paakiams, kas naudojate By Terry ar nesausina odeles? Noreciau, kad suteiktu paakiams gaivumo, sviezumo, lengvo svytejimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 29 kovo 2012 - 08:27

user posted image

Kaina Lietuvoje (PC Panoramoje) - 365 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larisas: 30 kovo 2012 - 13:05
Prašau rašyti pavadinimus. Paveiksliukai neilgaamžiai smile.gif
Atsakyti
Gal galetu pasisakyti turincios maskuokli? Kaip po ilgesnio panaudojimo, ar taip pat patinka?
Atsakyti
Tiery Eclat Opulant kainuoja tiek pat kie SISLEY Phyto Teint Eclat, idomu kuri graziau atrodo ir ilgiau islieka g.gif
gal kas galite palyginti? sisley man patinka, tik spalvos galetu buti grazesnes ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 28 gegužės 2012 - 08:31
Aš turėjau abi.Phyto-Teint daugiau maskuoja,matiškesne tekstura,nes ji Oil free-bealiejinis fluidas. Opulent gi kreminė,riebesnės konsistencijos,nedaug maskuoja,ir vel gi Anti-aging savybes.
Atsakyti
Jau buvau beperkanti maskuokli (pavadinimo nepamenu,tas,didesnej tubelej), bet pabandzius nesuzavejo. Maskavimo paakiams pakako tikrai, bet 10 min eigoje pastebejau,kad siek tiek subego i rauksleles, tai pamaniau, kad ir su nuolaida 70 lt jis nera vertas.
Atsakyti
Lapkricio 29 d. - gruodzio 4 d.
20% nuolaida http://www.byterry.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 lapkričio 2012 - 10:29
gal kas turi atsiliepimu apie kompaktine pudra?
Atsakyti