Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

I naujaja temuke sukeliu savo darytas nuotraukas:

Plyteliu valymas su H2O Mop X5.

Iki valymo:

user posted image

Valymo metu:

user posted image

Po valymo:

user posted image

user posted image

Orkaites valymas.

Taip orkaite atrode po to kai ja jau isvaliau su Amway orkaiciu valykliu...:

user posted image

Po valymo su Mopu:

user posted image

Blanco plautuves valymas.

Iki valymo:

user posted image

Po valymo:

user posted image

QUOTE(Kirste @ 2011 10 14, 12:25)
O pvz rubu lyginimas ? ar langu valymas? tai reklamoje tikra apgaule  verysad.gif Man jis visiskas suuudas,nes visur nuo garu vandens pilna norint gauti gera rezultata reikia tureti kalna popieriniu ranksluosciu  unsure.gif ir blizginti blizginti blizginti  doh.gif Man daug paprasciau su langu plovikliu  ax.gif Rubus tik suslapina ir tiek nieko nelygina  verysad.gif Jau apie grindis tai net baisu ka is ju padaro  verysad.gif

Rubus geras lygintuvas lygina biggrin.gif , langus valau su specialia mikropluosto sluoste, kuri apie 30 Lt kainavo, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As visada sakau taip, geriau tureti gera sulciaspaude, mesmale ir blenderi negu viena virtuvini kombaina, taip vietos daugiau uzima bet uztat su savo darbais susitvarko puikiai... drinks_cheers.gif
Man asmeniskai Mop'as pasiteisino ir as jo tikrai grazinti nezadu, nes tuos darbus, kuriuos planavau su juo atlikti jis padaro puikiai. 4u.gif
P.S. Pabandykit sluoti ne su popieriniais ransklosciais, o su to pacio Mopo grindu valymo sluoste, bent jau as kai valiau plyteles sluosciau su ja ir thumbup.gif tik keleta kartu isgrezti reikejo... mirksiukas.gif

Pirma tema.
Atsakyti
ano mopas jau parduotuveje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2011 10 14, 19:46)
ano mopas jau parduotuveje  4u.gif

Prieme gerai, be jokiu atsikalbinejimu?

Tesiu fotoreportaza...

Siena svetaineje issimurzinus nes ten stovi sofa, tai ar nuo sofos ar siaip ten dulkes susirinko, nzn... Vienzo atitraukus sofa labai matosi ir cheminemis priemonemis pasalinti nesugebu nepazeidus pacios sienos...

Iki valymo:

user posted image

Po valymo:

user posted image

Idealiai neissivale bet vis tiek rezultatu as patenkinta, kad ta linija tapo ne tokia ryski, nes anksciau as jos niekaip negalejau pasalinti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 10 14, 12:25)

Man asmeniskai Mop'as pasiteisino ir as jo tikrai grazinti nezadu, nes tuos darbus, kuriuos planavau su juo atlikti jis padaro puikiai. 4u.gif

O kokia yra vandens talpa? Ar dažnai reikia užpildyti, pvz., valant grindis?
Gal bandėt plaukiojančias valyti?
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2011 10 15, 13:04)
O kokia yra vandens talpa? Ar dažnai reikia užpildyti, pvz., valant grindis?
Gal bandėt plaukiojančias valyti?

400 ml.
Ka reiskia plaukiojancias? 4u.gif

P.S. Tuoj valysiu parketlentes tai veliau parasysiu kiek vandens sunaudojau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 10 15, 15:24)
400 ml.
Ka reiskia plaukiojancias? 4u.gif

P.S. Tuoj valysiu parketlentes tai veliau parasysiu kiek vandens sunaudojau... 4u.gif

Laminatą blush2.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimėlis. Jūsų siena tinkuota ar tapetas dažomas?
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2011 10 15, 16:29)
Laminatą  blush2.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimėlis. Jūsų siena tinkuota ar tapetas dažomas?

Pas mane parketlentes... 4u.gif
Siena tinkuota ir nudazyta, be tapetu... 4u.gif

Taigi, siandienos nuveikti darbai su Mop'u...

Balkono valymas:

user posted image

user posted image

user posted image

Parketlenciu valymas... Aisku pries tai visa buta vyras issiurbe su dulkiu siurbliu, nes Mop'as to nedaro... O gaila! lotuliukas.gif

Pries valyma:

user posted image

Po valymo:

user posted image

Sluoste po valymo:

user posted image

Pas mane 3 kambariu butas, tai jam isvalyti uzteko 1 sluostes ir 1 pilno bakelio vandens (400 ml.). Grindis dziuna labai greitai, kol valiau miegamaji, svetaine jau isdziuvo!!!

Atradau Mop'o minusa. Del atsikisusio bakelio su vandeniu nepalenda po baldais:

user posted image

Bet yra ir didziulis pliusas, ji galima uzfiksuoti ir palikti stoveti nors ir viduryje kambario, nereikia atremti i siena, kai pvz. reikia paprasta sluota... Jis tiesiog stovi pats! thumbup.gif

user posted image

Ai ir dar vienas minusas... Nelabai ilgas laidas, reikia nuolatos perjungineti i kita rozete... Pas mane rozeciu pilna tai galiu perjungineti, juolab, kad pries tai isvardinto pliuso deka ji galima palikti stoveti.

Vien zo, reziumuojant, Mop'as jau turi savo garbinga vieta sandeliuke ir as tikrai jo nezadu grazinti! thumbup.gif
Atsakyti
AnAngel, gera reklama padarei thumbup.gif lotuliukas.gif Cia tai bent!! 4u.gif Nieko is Topshopo nepirkau ir net nezadejau pirkt, visada galvojau, kad s.. pardavineja. Bet dabar pati pradejau mastyt del Mopo biggrin.gif Parodysiu vyrui Jusu darytas nuotraukas mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2011 10 16, 18:07)
AnAngel, gera reklama padarei thumbup.gif  lotuliukas.gif Cia tai bent!! 4u.gif Nieko is Topshopo nepirkau ir net nezadejau pirkt, visada galvojau, kad s.. pardavineja. Bet dabar pati pradejau mastyt del Mopo biggrin.gif Parodysiu vyrui Jusu darytas nuotraukas mirksiukas.gif  ax.gif

Oi tikrai nenorejau reklamos daryti, tiesiog kai pati ieskojau info pries pirkdama savo Mopa nieko doro neradau tai ir sumaniau viska fiksuoti fotokamera... mirksiukas.gif Matai, yra zmoniu, kuriu poreikiu jis neatitinka ir nepateisina lukesciu, bet man tai nebuvo... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprašau, jei kažkur praleidau... Gal kuri išbandėt Derma seta spa rinkinuką? Gal pliusai, minusai yra žinomi? blush2.gif
Atsakyti
Ar kas suzinojot, kuom skiriasi Mop Xp nuo Top Shop reklamuojamos ir Pigu.lt?
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2011 10 17, 14:01)
Ar kas suzinojot, kuom skiriasi Mop Xp nuo Top Shop reklamuojamos ir Pigu.lt?

Praeitoj temoj diskutavom apie juos, tai berods Pigu.lt yra kitos firmos, analogiskas gaminys, jie tik naudoja ta pacia reklama. Nzn kuom skiriasi patys Mopai. 4u.gif
Atsakyti