Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

Pradziai apie Mop'a. Mama jau siandien turejo skambinti teirautis ka daryti kur kreiptis sugedus doh.gif Nusipirko pries mazdaug 3 savaites. Kiek zinau vale langus it radiatoriu tarpus. Ivertinimas: Langam - siaip sau, radiatoriams - gerai thumbup.gif
QUOTE(vivulyte @ 2011 10 17, 12:49)
Sveikos, atsiprašau, jei kažkur praleidau... Gal  kuri išbandėt Derma seta spa rinkinuką? Gal pliusai, minusai yra žinomi?  blush2.gif

Isbandziau. Pirma nusipirkau vasara, maximoje buvo TopShopo stendai. Nusisuko antgalis, isveze tipo i garantini, po menesio grazino litus. Nusipirkau antra jau paciame Topshope, truputi kitoks jau priverzimas to antgalio nei pirmo pirkto.
Kadangi pirkau antraji - tai galite suprasti jog man jis patiko. Parasysiu viska kas ir kaip. Kulnu ir nuospaudu salinimo pemza - liuks dalykas nusveite visus kulnu itrukimus, greitai svariai nereikejo bruzinti su dilde pirmyn atgal. Masazo antgaliai - 1 smulkesnis, antrasis labai jau stambus, to stambaus net nebandziau, smulkesnis labai nieko, sukasi, lasinukus krutina hihihi.gif Pati pagrindine reklamuojama paskirtis - plauku salinimas. Cia pasakysiu, kad tie "svitrinio popieriaus" diskeliai besisukdami pasalina virsutini odos sluoksni, na ir plaukus kurie patenka lotuliukas.gif jei plauku nedaug, jie silpni, tada gal ir gerai butu, bet stipresniems plaukams (kaip mano) plauka nutrina kas trecia, o stipriau paspaudus nutrina oda doh.gif Bet man labai patiko si funkcija vietoje pilingo. Plaukus pasalinus vasku man jie linke iaugineti. Tai va periodiskai "pasveiciant" su Derma iauginejimas beveik dingo thumbup.gif
Zodziu pasinaudojant siuo metu einancia akcija, kai kainuoja netoli 70 litu nusipirkti verta thumbup.gif (as ziople nusipirkau savaite iki sios akcijos doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2011 10 17, 17:10)
Pradziai apie Mop'a. Mama jau siandien turejo skambinti teirautis ka daryti kur kreiptis sugedus  doh.gif

O kas atsitiko? Kaip sugedo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 10 17, 16:31)
O kas atsitiko? Kaip sugedo?  verysad.gif

As nezinau tiksliai kaip jis veikia, nes pirkti nesiruosiau ir klipuko neziurejau, o kaip mama dirbo nebuvau salia, tik sake, kad buvo kazkoks mygtukas, kuri ijungus paleisdavai arba atjungdavai gara, tas mygtukas budavo arba raudonas arba zaliai svieciantis, o pasidare tik raudonas ir ijungi i rozete ir ima veikti, neina sustabdyt niekaip kol neisjungi. Na nezinau ar as cia tiksliai pasakiau, nes man pasakojo, o as tik perpasakoju. Pirko tevai ta prietaisa Kauno Megoje esancioje parduotuveje, tai pakeis, tik siuo mentu neturi, savaites gale turi buti, tai ves pakeisti. Gal kitas geriau veiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2011 10 17, 12:01)
Ar kas suzinojot, kuom skiriasi Mop Xp nuo Top Shop reklamuojamos ir Pigu.lt?

Vat vat ir man idomu,praeitoj temoj lyg ir apie kita buvo diskutuota,ten ir garantija trumpesne,o dabar ziuriu Toj Pigu.lt tai 24 men garantijos 100lt pigiau ir dar kai pasiziurejau lyg ir vatu daugiau 1600, o topshope lyg ir 1300. g.gif Idomu,o kaip su komplektacija,as bandiau lyginti,bet taip ir nesupratau doh.gif .Gal kas turit isigije is Pigu.lt?
http://pigu.lt/top_t...mone?id=3037667
http://www.topshop.l...CFcO-zAod4X6QsQ
Atsakyti
O gal kas išbandė Velform Perfect Legs kojų kremą nuo išsiplėtusių kraujagyslių? Ar yra efektas nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(Kliak @ 2011 10 18, 17:34)
O gal kas išbandė Velform Perfect Legs kojų kremą nuo išsiplėtusių kraujagyslių? Ar yra efektas nuo jo?

Vat sita reklama as tikrai netikiu... Nemanau, kad kazkoks kremas gali pagelbeti nuo kraujagysliu issipletimo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 10 18, 13:24)
Vat vat ir man idomu,praeitoj temoj lyg ir apie kita buvo diskutuota,ten ir garantija trumpesne,o dabar ziuriu Toj Pigu.lt tai 24 men garantijos 100lt pigiau ir dar kai pasiziurejau lyg ir vatu daugiau 1600, o topshope lyg ir 1300. g.gif Idomu,o kaip su komplektacija,as bandiau lyginti,bet taip ir nesupratau doh.gif .Gal kas turit isigije is Pigu.lt?

lapkricio 4 veliausiai gausiu Mop'a is pigu.lt, tada ir galesi parasyti visoms kokie ispudziai
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 10 18, 13:24)

Veliausiai 24 d. gausiu is pigu.lt galesiu surasyti kas ieina, bet kai skambinaus, man sake komplektacija ta pati, tik atspalvys prietaiso skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2011 10 19, 09:28)
lapkricio 4 veliausiai gausiu Mop'a is pigu.lt, tada ir galesi parasyti visoms kokie ispudziai

Papildyta:
QUOTE(Nenka @ 2011 10 19, 13:17)
Veliausiai 24 d. gausiu is pigu.lt galesiu surasyti kas ieina, bet kai skambinaus, man sake komplektacija ta pati, tik atspalvys prietaiso skiriasi  mirksiukas.gif

Labai labai lauksim atsiliepimu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 10 19, 18:59)
Papildyta:

Labai labai lauksim atsiliepimu 4u.gif  ax.gif

Ir realiu jo nuotraukyciu... Labai idomu kas ten per zveris... 4u.gif
Atsakyti
As vakar H2O mop x5 nusipirkai iš otaip.lt ir man atrodo, kad jis identiskai toks pat kaip top shope tik kaina kita smile.gif, komplektacija kaip pas juos. Pigu.lt rašo kad įeina 5 papildomos šluostės, čia tokių tikrai nėra... Kiek tos šluostės tarnauja? Po balkono plytelių valymo ar jos lieka tinkamos dar kitiems kartams? Ir kaip jas skalbti? Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Raina-rina @ 2011 10 20, 09:17)
As vakar H2O mop x5 nusipirkai iš otaip.lt ir man atrodo, kad jis identiskai toks pat kaip top shope tik kaina kita smile.gif, komplektacija kaip pas juos. Pigu.lt rašo kad įeina 5 papildomos šluostės, čia tokių tikrai nėra... Kiek tos šluostės tarnauja? Po balkono plytelių valymo ar jos lieka tinkamos dar kitiems kartams? Ir kaip jas skalbti? Ačiū už atsakymus.

Ar jau gavote, ar tik užsisakėte? Kažin su juo galima valyti automobilio sėdynes?
Atsakyti