Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

Labas,
aš taip pat rugsėjo 13 dieną užsisakiau prekių iš Topshopo, nuostabųjį H2O Mop X5, masažuoklį, bei dėžę su vakuumo maišais. Tai žinokit prekių po šiai dienai laukiu doh.gif doh.gif doh.gif Pykstu iki negalėjimo, visiškai negerbia klientų schmoll.gif Konsultantė sakė, kad per savaitę gausiu prekes, o jau geras mėnesis praėjo doh.gif Manau, kad grąžinsiu viską.
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 10 20, 09:43)
Ar jau gavote, ar tik užsisakėte? Kažin su juo galima valyti automobilio sėdynes?

Užvakar užsisakiau, o vakar jau pasiėmiau iš pašto
Atsakyti
QUOTE(Raina-rina @ 2011 10 20, 13:33)
Užvakar užsisakiau, o vakar jau pasiėmiau iš pašto

Na tai pasakokit pasakokit, ar patenkinta rezultatais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 10 20, 12:37)
Na tai pasakokit pasakokit, ar patenkinta rezultatais smile.gif

taigi išsipakavau, susinervinau, kad neradau 5 papildomų šluosčių ir nieko daugiau nedariau biggrin.gif, gal šiandien pamėginsiu tai būtinai pasigirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raina-rina @ 2011 10 20, 14:26)
taigi išsipakavau, susinervinau, kad neradau 5 papildomų šluosčių ir nieko daugiau nedariau biggrin.gif, gal šiandien pamėginsiu tai būtinai pasigirsiu smile.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Raina-rina @ 2011 10 20, 10:17)
As vakar H2O mop x5 nusipirkai iš otaip.lt ir man atrodo, kad jis identiskai toks pat kaip top shope tik kaina kita smile.gif, komplektacija kaip pas juos. Pigu.lt rašo kad įeina 5 papildomos šluostės, čia tokių tikrai nėra... Kiek tos šluostės tarnauja? Po balkono plytelių valymo ar jos lieka tinkamos dar kitiems kartams? Ir kaip jas skalbti? Ačiū už atsakymus.

As po kiekvieno panaudojimo su muilu arba Dreftu isskalbiu rankomis ir viskas. 4u.gif

QUOTE(Vitra @ 2011 10 20, 11:43)
Ar jau gavote, ar tik užsisakėte? Kažin su juo galima valyti automobilio sėdynes?

Man atrodo, kad ji purva neistrauks is apmusalu, o atvirksciai ispaus i vidu su garais... Siaip baldu apmusalu valymui as asmeniskai naudoju:

user posted image

Kainuoja apie 6 Lt, o valo tikrai gerai!
Papildyta:
QUOTE(Raina-rina @ 2011 10 20, 15:26)

Tai, kad ir Top Shopiniam nera 5 papildomu sluosciu, galima 3 pagrindines papildomai uz 50 Lt isigyti... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(braske323 @ 2011 10 20, 12:14)
Manau, kad grąžinsiu viską.

Hmm idomus poziuris... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 10 20, 16:02)

Kainuoja apie 6 Lt, o valo tikrai gerai!

Ačiū už rekomendaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 10 20, 17:05)
Ačiū už rekomendaciją  4u.gif

Nera uz ka! 4u.gif
Atsakyti
AnAngel tikrai padare labai gera reklama siai prekei thumbup.gif na ir tikrai susigundyti galima... smile.gif
AnAngel, tik nesupratau ar tu pirkai is TOPSHOP ar is TopPrekes, nes joje ziuriu akcija ir kaina ne tokia didele kaip TOPSHOP?
Atsakyti
Labai norėčiau patarimo. Noriu nusipirkti duonkepę. Man patarė pirkti Philips duonkepę. Radau mano manymu nebloga pasiūlymą skelbiu.lt puslapyje:

http://www.skelbiu.l...0-12558039.html

patikrinau per kitas svetaine ir radau, kad Pigu LT parduoda po 399Lt (Dabar akcijuoja), o kitur parduoda apie 500Lt.

Ar verta pirkti sita modeli ir ar kaina, kur skelbia per skelbiu.lt yra gera.
Dekui us pagalba
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2011 10 21, 16:28)
AnAngel tikrai padare labai gera reklama siai prekei  thumbup.gif  na ir tikrai susigundyti galima...  smile.gif
AnAngel, tik nesupratau ar tu pirkai is TOPSHOP ar is TopPrekes, nes joje ziuriu akcija ir kaina ne tokia didele kaip TOPSHOP?

As pirkau Top Shope smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ceponiene @ 2011 10 21, 16:36)
Labai norėčiau patarimo. Noriu nusipirkti duonkepę. Man patarė pirkti Philips duonkepę. Radau mano manymu nebloga pasiūlymą skelbiu.lt puslapyje:

http://www.skelbiu.l...0-12558039.html

patikrinau per kitas svetaine ir radau, kad  Pigu LT parduoda po 399Lt (Dabar akcijuoja), o kitur parduoda apie 500Lt.

Ar verta pirkti sita modeli ir ar kaina, kur skelbia per skelbiu.lt yra gera.
Dekui us pagalba

Kazkur skaiciau, kad kazkuris Philips modelis yra brokuotas, tik dabar nepamenu ar 9040 ar 9020 g.gif pasidomekite 4u.gif
Atsakyti