Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

QUOTE(guziukas @ 2011 12 07, 11:58)
bet tai koks dvigubas darbas gaunas g.gif pradzioj issiurbti,paskui plauti doh.gif as maniau kad jis is tuos plaukelsius,dulkes surinks g.gif

Tas tiesa, kad dvigubai padirbėti reikia. Pas mane kai kilimų nėra, tai su drėgnu šepečiu per namus prajoju, o tada su velnio mašina (taip mano vyras Mopą vadina) pravažiuoju. Bet kaip paskui malonu basai tipenti, nieks prie padukų nekimba, anksčiau taip nepavydavo išvalyti vien tiktai su šepečiu. Ir dulkes kaip smagu valyti, su silpniausiu garu pasisklaidai ir švara tvarka bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2011 12 06, 10:28)
Sugundėt  4u.gif  O tai kuris geras??? Pasimečiau  ax.gif

Aš asmeniškai pirkau iš Top shop, tai nors buvau užtikrinta, kad kokio pufliako negausiu ax.gif Nes kiek skaitau atsiliepimus, kas pirko is pigu.lt liko nusivylę pirkiniais.
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 12 07, 11:58)
bet tai koks dvigubas darbas gaunas g.gif pradzioj issiurbti,paskui plauti doh.gif as maniau kad jis is tuos plaukelsius,dulkes surinks g.gif

nezinau kaip jus, bet as visuomet pries valyma, kad ir paprasta sluoste-sluota ar H2O MOP, isluoju siuksles arba issiurbiu kambarius ir tik tada valau. Bent man patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2011 12 07, 11:56)
matau daug diskusijų apie H2O Mopa  vyksta  thumbup.gif aš taip pat planuoju jį įsigyti, bet labai keista, kad lygiai tokį patį ir už tokią pat kainą radau "Ermitaže"  g.gif kažin, kaip taip gali būti  g.gif

Tai ten tas gerasis is Top Shopo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2011 12 07, 12:58)

Nu kaip dali jis surenka, bet jeigu ju labai daug tai visu nesurinks, jis gi sluota, o ne siurblys... 4u.gif
Siaip as su juo grindis plaunu karta i savaite, a kasdienei tvarkai palaikyti turiu Leifheit Twist sistema... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daina323 @ 2011 12 07, 16:14)
nezinau kaip jus, bet as visuomet pries valyma, kad ir paprasta sluoste-sluota ar H2O MOP, isluoju siuksles arba issiurbiu kambarius ir tik tada valau. Bent man patogiau  ax.gif

Jo man irgi, nes tada su slapia sluota tik valau sau ir nereikia lenktis surinkti siuksliu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai man jauciu netiks toks g.gif man tada gal ta kur su seriais tokiais g.gif kur i kibira suki suki ir ji sausa,nes rode kad su ja galim ir trupinius ir dulkes nuvalyt ax.gif
Atsakyti
įsigijau ir aš Mopą thumbup.gif vakar vėlai parsivežiau, bet kiek išbandžiau - viryklė, prikepusią skardelę ir vonią valo puikiai thumbup.gif savaitgalį bandysiu langams cool.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal gas gali kokių atsiliepimų apie PILLOW PETS pagalvėles parašyti? Ar turite, kaip vaikučiai reaguoja, kaip skalbiasi jos? Nes šiandien beta.lt gera akcija už šitas pagalvėles tik po 29lt. prašo, tai labai gundausi Kalėdom užsakyti blush2.gif
Atsakyti
gal kas turi sita siurbli http://www.topshop.l...-...amams&pcs=1 ?kokie atsiliepimia? ax.gif
Atsakyti
Mamukes, gal pagelbesit?
Gal kas turite Top shop ir Dormeo galiojancia kortele Club5? buciau labai dekinga... 4u.gif...
ar perkant internetu, uztenka irasyt korteles numeriuka?
Atsakyti
QUOTE(dream85 @ 2011 12 09, 20:22)
Sveikos mamytės, gal gas gali kokių atsiliepimų apie PILLOW PETS pagalvėles parašyti? Ar turite, kaip vaikučiai reaguoja, kaip skalbiasi jos? Nes šiandien beta.lt gera akcija už šitas pagalvėles tik po 29lt. prašo, tai labai gundausi Kalėdom užsakyti blush2.gif

Mes turim Bitute smile.gif kadangi maniskei dar tik metukai, tai niekaip i ja nereaguoja, jai dabar labiau mirksintys ir svieciantys zaislai patinka... Bet as ant jos kelioneje miegojau - labai patogi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį mėn. perkant iš Topshop su Club5 kortele, nemokamas pristatymas ir keraminė blynų keptuvė dovanų. manau, kad visai neblogai ax.gif Pagaliau užsisakiau Mop'ą...
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 12 14, 14:53)
Šį mėn. perkant iš Topshop su Club5 kortele, nemokamas pristatymas ir keraminė blynų keptuvė dovanų. manau, kad visai neblogai  ax.gif Pagaliau užsisakiau  Mop'ą...

Oooooo sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 12 14, 19:13)
Oooooo sveikinimai! 4u.gif

Dabar lieka tik sulaukt... per savaitę žadėjo... rolleyes.gif
Atsakyti