Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

QUOTE(daina323 @ 2011 12 05, 11:36)
Aš H2O Mop'u taip pat patenkinta  rolleyes.gif Jau jeigu kas nenusivalo, tai chemija papurskiu ir tada su juo pereinu ir tada liuks  nusivalo- issivalo  thumbup.gif
O va pirkau Mr. Easypjaustykle, tai nusivyliau verysad.gif Grazinsiu, jei neperparduosiu draugem. Man sitas is Tupperware! 10 kartu geresnis atrodo, ir isbandzius ji esu, bet kad dvigubai brangesnis, tai noredama sutaupyti is Top Shopo nusipirkau  doh.gif

O aš tai chemijos bijau naudot, nes man atrodo juk paskui kai duoda tą garą, tai mes sukvepuojam tą chemiją su visais garais

QUOTE(balcia @ 2011 12 05, 22:32)
ar valot kas nors kasdien grindis šiuo prietaisu
aš tai ne schmoll.gif

Aš naudoju tik generalinei tvarkai vieną kart per savaitę

QUOTE(daina323 @ 2011 12 07, 15:14)
nezinau kaip jus, bet as visuomet pries valyma, kad ir paprasta sluoste-sluota ar H2O MOP, isluoju siuksles arba issiurbiu kambarius ir tik tada valau. Bent man patogiau  ax.gif

Aš taip pat su šluota praeinu ir tik po to mopsą naudoju , nes man kažkai smagiau valyt kai nesivelia ten niekas
Atsakyti
Per kiek laiko top shopas atsiunte jums tas sluotas?
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2011 12 15, 18:19)
Per kiek laiko top shopas atsiunte jums tas sluotas?

Man tai per 5 savaites doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau Mop'ą, surinkau ir jis man nepurškia garų... Ar jums lengvai pavyko jį surinkti ir pradėti darbą? Kokį garsą jis turi skleisti? Pas mane burzgia su pertrūkiais, ar tai normalu? Lauksiu jūsų pastabų pirmiausiai, paskui jau skambinsiu į parduotuvę... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 12 16, 13:23)
Sveikos, gavau Mop'ą, surinkau ir jis man nepurškia garų... Ar jums lengvai pavyko jį surinkti ir pradėti darbą? Kokį garsą jis turi skleisti? Pas mane burzgia su pertrūkiais, ar tai normalu? Lauksiu jūsų pastabų pirmiausiai, paskui jau skambinsiu į parduotuvę... sad.gif

Ai pasirodo tas purkštukas vandens bakelyje buvo susiraitęs viršuje ir nesiekė vandens. Viskas O.K. Man patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 16 gruodžio 2011 - 14:22
Merginos gal kas planuojat siųstis mopsui šluostes ( na tas kur grindim plaut) jei darytumėt užsakymą gal ir aš galėčiau pre jūsų prisijungt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 12 16, 21:44)
Merginos gal kas planuojat siųstis  mopsui šluostes ( na tas kur grindim plaut) jei darytumėt užsakymą gal ir aš galėčiau pre jūsų prisijungt ax.gif

O iš kur ketinate siųstis? g.gif Kažin šepetukų yra pardavime kur nors? Man regis, jie greitai susinaudos...
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 12 16, 22:50)
O iš kur ketinate siųstis?  g.gif Kažin šepetukų yra pardavime kur nors? Man regis, jie greitai susinaudos...

Kažkada merginos buvo užmačiusios užsienio internetinėse parduotuvėse, bet kadangi aš angliškai nei bum bum , todėl ir prašau kad kas jei darytų užsakymą , prisijungčiau ir aš.

Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 12 16, 21:57)
Kažkada merginos buvo užmačiusios užsienio internetinėse parduotuvėse, bet kadangi aš angliškai nei bum bum , todėl ir prašau kad kas jei darytų užsakymą  , prisijungčiau ir aš.

Gerai, tada ir aš pasidomėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 12 16, 23:57)
Kažkada merginos buvo užmačiusios užsienio internetinėse parduotuvėse, bet kadangi aš angliškai nei bum bum , todėl ir prašau kad kas jei darytų užsakymą  , prisijungčiau ir aš.

man irgi butu aktualu sluostes blush2.gif
Atsakyti
Ebay'jui yra. Kai siusiuos pranesiu.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 12 17, 16:25)
Ebay'jui yra. Kai siusiuos pranesiu.

Vaje kaip būtų gerai, tai kai jau siųsitės garsiai sušaukit tongue.gif 4u.gif
Atsakyti