Turiu ir aš H2O Mop - kai vyras juo valo, esu patenkinta

Kai pati - nelabai

Visam namui išvalyti - per mažas prietaisas, nusibosta skalbinėti pašluostėlę. Šiaip namai tokia švara po valymo kvepia, net kvėpuot, atrodo, lengviau. Išsivalėm orkaitę

ir gartraukį (galvojau, kad jis švarus, nes tikrai prižiūriu, o kai pagarinau - riebalai sušoko 'bangelėm'

tiesa, trynėm abu su MB - vienas garino su metaliniu šepetėliu, kitas intensyviai trynė skudurėliu, nes atvėsdavo riebalas ir vėl kietai prilipdavo) Gerai atšveitė keraminę viryklę.
Kalkių nuo dušo kabinos nenuėmė
Naudoju didžiausią karštį, vanduo išsigarina gana greitai (na, vienam daugiabučio kambariui tiek užtenka)
Jei pirkčiau kitą - ieškočiau didesnio ir dar laaaaaabai gerai būtų, kad siurbtų

Dabar jei kokia šiukšlelė lieka, tai subraukiu į vieną vietą, paskui surenku.
Virtuvėje grindys blizga

Ten labiausiai užsineša - nulaša pridžiūna... Manau, dar puikiai tinka grublėtom plytelėm ir linoleumams, kur paprastu skudurėliu labai sunku švariai išvalyti.
Tiesa, mačiau mopą Baughof parduotuvėje - 199Lt
Turiu Delimano keptuvę blynams - super - kitos net nenorėčiau - blynai net čiaužo

užtenka lašo aliejaus
Turiu konvekcinę krosnelę - patogu, kai nenori stovėti prie viryklės ir saugoti. Bet talpa mažoka

Didelei šeimai nepagaminsi. Va, savaitgalį iškepiau 5 kotletukus ir bulvių su moliūgu. Su dviem mažais vaikais pavalgėm sočiai, su 2 bernais - kaži ar būtų užtekę

Kotletukai apskrudo puikiai (pirmam aukšte), bulvės tik sausai išsitroškino (na taip - nei garuose, nei keptuvėj). Kepiau viską 1,5val 200 laipsnių temp. Šiaip laiko maximumas - 1val, tad teko dar kartą užstatyti. Krosnelės galingumas - 1kW, tai man pigiau buvo kepti joje, nei el. orkaitėje.
Visi artimieji patenkinti dormeo čiužinukais

Taip pat turiu plaukų tiesintuvą (gavau dovanų, pati būčiau nepirkus). tiesina gerai, kaip ir degina

Mano plaukai silpni, tai vengiu dažnai naudoti.