Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

QUOTE(AnAngel @ 2012 01 05, 16:18)
girdejau, kad nicer dicer is vis neverta demesio ir labai daug kas grazina...
4u.gif

o taip patraukliai atrodo ax.gif
Papildyta:
idomu kokie atsiliepimai apie šią g.gif
user posted image
Atsakyti
nedirbu top shop'e... visai nedirbu biggrin.gif
Tačiau... mano vyras labai paveikus. Jam negalima eiti į jokius pristatymus, žiūrėti TV, nes vos tik atsiranda piniginėj pinigas - perka, ką reklamoj matė doh.gif Tai aš stengiuosi, kad tas pinigas jo piniginėj neatsirastų lotuliukas.gif
Mes turime plonuosius (5 lyg cm) čiužinukus - netikiu, kad ilgiau 3m laikys, bet tam kartui labai gerai, tiesiog brangesnio ir storesnio nėra kaip ant sofos tiesti...

Na, dar pamiršau, kad turiu užpernai pirktus liekninamuosius šortukus su anticeliulitiniu extraktu - buvo didelis išpardavimas ir susigundžiau... Na ką - tikrai lieknina :hihihi Įlįst į juos įlendu, bet valgyt jau nebegaliu - labai veržia lotuliukas.gif Todėl gerai lieknėju thumbup.gif
Mama turi korsetą - nuo krūtinės su šortukais - seno modelio - tai papus nenormaliai suspaudžia, o kai reik nueit į wc, tai nėr kaip nusimaut, todėl dūla kažkur spintoje...
Aj, dar turiu sauna šortus - guminiai tokie (viena pusė juoda, kita mėlyna), ir smirda guma - MB nupirko, o aš patingėjau grąžint, tai vasarą su dviračiu pasivažinėju apsimovus, gal dažniau dėvėčiau, bet paskui ir pati imu ta guma dvokti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2012 01 05, 19:31)
Na, dar pamiršau, kad turiu užpernai pirktus liekninamuosius šortukus su anticeliulitiniu extraktu - buvo didelis išpardavimas ir susigundžiau... Na ką - tikrai lieknina :hihihi Įlįst į juos įlendu, bet valgyt jau nebegaliu - labai veržia lotuliukas.gif Todėl gerai lieknėju thumbup.gif

o tais sortukais dar prekiauja topshope?
kaip jie vadinasi?
Atsakyti
kažkokiais šortukais tikrai prekiavo vasarą
Dabar yra tokie http://www.topshop.l...a...irp=2&pcs=2
Maniškiai be jokių kristalų, tik labai tamprūs ir įmirkyti kofeine ir dar kokiose tai žolėse. Kadangi esu jautri kofeinui, tikrai jaučiu, kad anas patenka į kraują - biški sukasi galva...

Dėl daržovių pjaustyklės - visos skirtos virtoms daržovėms. Kiek ir kokių turėjau - bepjaustydama žalias bulves - sulaužiau doh.gif

tiesa, garsusis kosmodikas (pas kinietį tekainuojantis 10 dolerių) - kas jo neturi biggrin.gif Mama nešioja tik juosmeninę dalį (kaip diržą) - sako, jai padeda. Man atidavė stuburinę dalį - man nepadeda, bet gal todėl, kad jis guli ne ant nugaros, o spintoje smile.gif

Taigi dar sportbačiai Walkmaxx spintoj guli - neturėjau lauko batų, tai pasilikau vyro nupirktus - jokio lingavimo einant, eiliniai, turginiai 'kedai'...

Towel Turban galiu du už top shopo kainą pasiūlyti - parsisiunčiau iš užsienio. Plonas rankšluostėlis (a la mikrofibros šluostė), bet patogu, kai plaukai šlapi ir nenori varvančiais vaikščioti...
Dar turiu parsisiuntus Beauty wand
http://www.topshop.l...s...irp=7&pcs=2
- man su pincetu antakius išpešiot patogiau, vyrui sprandą paskutau - labai lėtas darbas - nėra galingumo - vis tik su baterijomis veikia...
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 11 16, 18:15)
GAl kas turit Dormeo Mador LCD drekintuva,jonizatoriu ????

ar vertas demesio,ar pasiteisines ??

kambariuos pas mus sausa labai,gal visai nieko butu g.gif nors kai paskaitai kad daugelis tu garu surinkejus perka,tai ar nebus taip kad cia leisim garus,cia surinkt juos reiks lotuliukas.gif

As turiu si jonizatoriu smile.gif Man labai patin ka, nes pats reguliuoja nustatyta oro dregnuma, kai reik isijungia, kai nereik issijungia smile.gif lengva programuoti, sauniai dirba smile.gif mano leliukas geriau miegot pradejo, vyrui alergija sumazejo... Super, tikrai simtu procentu vertas savo kainos.
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2012 01 05, 19:06)
o taip patraukliai atrodo  ax.gif
Papildyta:
idomu kokie atsiliepimai apie šią  g.gif

nieko negirdejau... 4u.gif
Atsakyti
Buvau perskaičiusi visą temą, bet kažkaip neužkliuvo, o dabar kilo klausimas blush2.gif Jums su mop'u valant nelieka šlapios grindys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2012 01 05, 23:56)
Buvau perskaičiusi visą temą, bet kažkaip neužkliuvo, o dabar kilo klausimas  blush2.gif  Jums su mop'u valant nelieka šlapios grindys?  g.gif

nea labai greitai isdziuna, cia aisku jeigu kalbeciau apie parketo valyma ant zemiausio garu lygio...
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 01 05, 22:22)
nea labai greitai isdziuna, cia aisku jeigu kalbeciau apie parketo valyma ant zemiausio garu lygio...

Supratau, ačiū, nepagalvojau apie žemiausią, kažkaip norisi max garo, kad būtų max rezultatas , įskaitant dezinfekciją, jei ji čia įmanoma g.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal yra isbandziusiusiu Ahh bra liemenėles, ar tokios patogios ax.gif

nuoroda top shop-e
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 06 sausio 2012 - 08:56
QUOTE(Will @ 2012 01 05, 21:56)
Buvau perskaičiusi visą temą, bet kažkaip neužkliuvo, o dabar kilo klausimas  blush2.gif  Jums su mop'u valant nelieka šlapios grindys?  g.gif

Pas mus žiemą labai sausas oras - tai labai greitai išdžiūna, nežinia kaip
vasarą bus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 06 sausio 2012 - 09:40
Sveikos 4u.gif
Gal kas galit į AŽ parašyt CLUB 5 kortelės nr?
Labai svajoju apie Delimano keptuvę, o su ja dar gaučiau blynų keptuvę blush2.gif
Atsakyti